Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

na pirmom dienom buvo toks nuovargis, kad pirmos mintys buvo tik kaip pailset. nors pirma diena atvaziavo brolis su zmona, o visi kiti sveciai jau veliau..nors nelaukem menesio, kad sveciai galetu apsilankyt, nors kiti kiek zinau laikosi prietaru, kad menesi leliaus nerodyt rolleyes.gif bet manau, kad svarbiausia su kokiais ketinimais zmones eina aplankyt, jei tik gerai, tai nemanau, kad reikia ta menesi laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 01 08, 13:41)
Mus ligoninėje lankė seneliai, ten užsibusom vos dvi dienas o grįžus namo radom pulką lankytojų tetos ir pusserės  doh.gif  nerodžiau mažosios lankytojam tol kol neprisegiojau žiogelių ant rūbelų ir čiužinuko... gal ir naivu bet šventai tikėjau šitu prietaru  ax.gif

Uoj, nu ir pritaringa esat biggrin.gif
Atsakyti
Geriausia visiems neartimiems po mėnesiuko pradėt rodytis. Pirmas mūs mažę pamatė mano brolis, gal antrą dieną po grįžimo iš ligoninės, po savaitėlės mano tėvai, šį savaitgalį vyro tėvai ir sesė atvažiuos. Kitiems sakom, kad po mėnesiuko lauksim. Man kažkaip visai nesinori sulaukt svečių ir sėdėt kitam kambary maitinant mažę ištisai. O ir pasiruošimas priimti svečius užtrunka, juk negali į sujauktus namus pasikviesti.
Atsakyti
pirmiausia tai seneliai, o visi kiti po menesio mazdaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mar86 @ 2010 01 11, 20:03)
pasiseke toms, kuriu seimos supratingos ir gali palaukti menesiuka-pora.
O stai mano vyro seima - tikra nelaime. Sesuo lenda visur pirma, dar moralu atskaito, aiskina kaip reikes elgtis su busimu vaiku, kaip aukleti, kada krikstyti ir t.t. Nors nescia as tik pora men doh.gif Vyro draugai panasiai, truksta jiems supratingumo, jau planuoja kaip "laistys" vaika drinks_cheers.gif  blink.gif Vienas vyro draugas gyvena kitam mieste, tai pasake kad kai tik pagimdysiu, iskart atvaziuos pas mus porai dienu su bonka blink.gif  doh.gif Tevai vyro manau irgi pirma diena ateitu ir ilgam...
Aiskink tu jiem neaiskines, vyras aisku juos myli, nenori pykciu, sako kad jie tik trumpam visi, visi juk nores pamatyt...Isivaizduoju koks kosmaras manes laukia verysad.gif

oi as tave kaip uzjauciu... mano vyro simeika ir tokia kaip cia pasakius...kosmaras...prisimenu kaip buvo su pirmuoju, tai eina jie sikt...nepykit uz tokius zodzius nu bet....Tai si syki bandau nusiteikt karingai, neleisiu ant galvos lipt..na bent bandysiu ta pasiekt, o kaip bus tai bus matyt...
Atsakyti
Su tuo lankymu tai ką aš žinau. Kadangi mano mažoji žiauriai nerami, tai būna dienų, kad aš net pasišukuoti neturiu kada doh.gif tai jei reikėtų svečius priiminėti...
Todėl pas mus, kai grįžom iš ligoninės, atvažiavo mano tėvai, brolis su savo mergaite ir mano diedukas. Tai jie tik pasižiūrėjo mažylę ir po valandos išvažiavo namo. Uošviai buvo tik 1 kartą (nes ačiū D toli gyvena), kai mažei 5 dienos buvo. Na ir po mėnesio pakviečiau savo močiutę aplankyti. Tai ten 4 žmonės atvažiavo. O dabar sakiau nei vieno iki pavasario neleisiu. schmoll.gif
Atsakyti
Pirmieji lankytojai apsilanke, kai mano suneliui buvo 18 dienu. Su jais ir atidariau lankymo sezona.
Aisku, labai noretusi, kad sveciai atvaziuotu, kai sunytis pavalgydintas ir tik uzmiges, bet kaip taip uztaikyti...
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2010 01 27, 13:42)
jau ligonineje lanke,paskui patys vaziavom kai buvo 8 d. i vestves,i baliu  biggrin.gif

OHO NA IR DRASUOLIAI biggrin.gif bigsmile.gif O MES PIRMUS NESTUMUS ISSKYRUS ARTIMUOSIUS PRIIMINEJOME PO GERO MENESIUKO,O SI KARTELI KAZKAIP LABAI DIDELIU REIKALAVIMU IR APRIBOJIMU NEDAROME.SVARBIAUSIA NORISNTIS ZMOGUS PATS PASIDOMI AR GALETU ATVAZIUOTI IR TIEK smile.gifO MES PRIIMAME drinks_cheers.gif
Atsakyti
As kategoriskai visiem draugams, giminems pareiskiau, jog lankymas tik po poros menesiu ir kazkaip visi tolerantiskai suprato ax.gif . Tevai aisku atvyko aplankyti ir i ligonine smile.gif
Atsakyti
Mes pirmąjį vaikiuką ilgai "saugojom" - tėvai - gal po poros savaičių, draugai - po mėnesio pradėjo lankyt. Nemanau, kad būtina visus kviest į ligoninę, kad visi žiūrėtų ir galvotų - vaje, kokia suvargus, užtenka ir vyro ten tongue.gif O dėl antrojo - kol kas nekalbėjom, jeigu mano vyriškiai vieni be jokios pagalbos susitvarkys namie, tai turbūt irgi nieko nekviesim, nors močiutės jau iš anksto prašosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j-o-o-r-a-t-e @ 2010 01 31, 15:53)
As kategoriskai visiem draugams, giminems pareiskiau, jog lankymas tik po poros menesiu ir kazkaip visi tolerantiskai suprato  ax.gif . Tevai aisku atvyko aplankyti ir i ligonine  smile.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku, lygiai taip pat ir as dariau-visus perspejau, kad ne nesitiketu pamatyti leliuka anksciau nei po poros menesiu-kam reikia uznesti bacilu ir siaip trukdyti ramybe? schmoll.gif As, pvz, visa menesi negalejau sedeti, buvau l."plysusi", tai gulinti arba stovinti turejau svecius priimineti? doh.gif Ir siaip, mama turi iprasti prie vaikelio ritmo ir atvirksciai, o cia dar svetimi trukdys g.gif Galiu tik pasidziaugti, kad visi puikiai suprato ir nesiverze, buvo ir pasiepianciu, bet man vienodai tongue.gif Jeigu turesim daugiau vaikuciu, elgsiuosi lygiai taip pat! smile.gif
Atsakyti
mes tai svecius pradejom priiminet mazdaug po triju men. - anksciau net minties nebuvo, nes mazoji labai nerami buvo, daznai valgyt prasydavo, as visa diena su chalatu...taip, kad ne iki sveciu tuo metu mums buvo doh.gif Dabar priimam mielai, tik pasiklausiam ar niekas neserga smile.gif
Atsakyti