Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

QUOTE(niutkins @ 2009 11 02, 01:53)
Menesiui padariau karantina.  blush2.gif

ir mes panasiai drinks_cheers.gif
anksciau gal tik mazylio seneliai buvo atvaziave, neskaitant mano mamos, kuri su vyru "pamainom" gimdyme sudalyvavo ligoninej budejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 03, 01:09)
po puses menesio 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai grizom is gimdymo namu, ta pacia diena atvare pusesere, kurios as pakest negaliu g.gif tad as jos neisileidau, pasakiau po menesio ateik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niutkins @ 2009 11 02, 01:53)
Menesiui padariau karantina.  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as padariau...

o kalbant apie zmones kuriu nemegsti ir neisiklesk,ner cia ko... 4u.gif
Atsakyti
as turbut busiu aborigene, seneliai ir mano sesuo pamate, dar gimdymo namuose, visi kiti tik po 4-5 menesiu, iki tol man buvo baisu kviest, nes gime rudeni, bijojau bacilu blush2.gif
Atsakyti
Pasakiau visiems,kad visa menesi bus karantinas,kadangi seneliai kituose miestuose pasimatysim per Kaledas wub.gif
Atsakyti
Ligoninej nenorejau,kad kas lankytu tai niekam per daug mes jau ir nesakem kad jau gime lelyte musu ax.gif buvo tik vyras ir mano mama. O kai namo grizom tai po dvieju dienu atvaziavo sesuo, o po dar keliu mano seneliai, o paskui po menesio vyro mociute, daugiau niekas ir nelanke. O dabar kai tie gripai tai nieko nepriimciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 06 06, 13:45)
Na greiciausiai viskas vistik priklauo nuo aplinkybiu, tiesiog labai nustebau kad draugai pradejo sneket, kaip nekantraus pamatyt keliu dienu kudiki. O kaip pacioj ligoninej ar leidzia lankytojus? ar isvis galima duoti kudiki paimt draugam ar giminaiciam kol dar toks traputis ir mazutis? turi tikrai keleta labai artimu draugiu nzn kaip reiks atsakyt jei labai skubinsis lankyt blush2.gif

na lankyti ms tai ejom antra diena drauges ax.gif bet trumpai, su keliom kvietkelem, kad netrukdyt. Bet va su palaikymu tai ir ji, ir mes su savo laukiamu turim ta pacia nuomone - tik po pirmu triju menesiu. sako nereiktu vaikiuko duoti niekam kitam tik teveliam, kad vaikiukas atpazines kvapa butu ramesnis, kad jaustusi saugesnis, kad pasiprastu. o jau tada po pirmu triju menesiu gali ir kiti paimti smile.gif
Atsakyti
Pirmieji svečiai mus aplankė po 2 mėn. po gimimo. Iki tol, mažyles matė močiutė (mano mama) bei tėtis smile.gif
Atsakyti
Na giminaiciai ir artimiausi draugai mano dukryte aplanke po 2-3 sav, kiti dar laukia, nors mums jau siandien 2 men ax.gif
Atsakyti
Pas mustaipogi pirmiausia seneliai pamate, o likusieji, kad ir kaip prasesi, buvo pakviesti tik pogero menesio blush2.gif Bent jau as tai nieko nieko nenorejau matyti. Kol viskas isivaziavo, praejo nemazai laiko, o tada jau prasidejo lankymai doh.gif
Atsakyti
As griezta buvau: ateis tik tie, kas gali padeti (kai vyras namo vazinejo, pirmom dienom ziauriai sunku buvo viena pasilikti su maziukais del keliu priezasciu) Tai atejo mama, ir drauge, kuri jau patirties turi su vaikais biggrin.gif . Kitu grieztai neileidau, tikrai ne lankytojai galvoj tada buvo cool.gif
Atsakyti