Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

QUOTE(vaidilute_ @ 2009 09 07, 13:23)
na as sutinku su dagelio nuomone cia smile.gif  tikrai labai anksti zmones nori jau lyst i svecius. as jau ant dienu turiu gimdyt, nezinau nei kaip jausiuos nei kaip seksis su pirmagime apsiprast, paciai nejauku jei jau kita diena pasipils skambuciai "mes ateinam" su manim bus mama, bus vyras, pradziai tikrai uztenka. deje jau yra uzsiminusiu kad butinai nori dar i lignone atvaziuot leliaus paziuret doh.gif

priklauso viskas nuo to, ar zmones artimi.
As visiems sakiau, kad eitu neanksciau nei po menesio, nors man dar ir po dvieju buvo anksti, nes jauciausi issekusi ir tai labai aiskiai matesi
Atsakyti
pas mus pirmi lankytojai pasirode namuose, po 3 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 06 05, 17:55)
<..>  Labai daug ivairiu nuomoniu butu idomu isgirsti kiekvienos 4u.gif

Matyt priklauso nuo pačios mamytės savijautos... Jei ji nori ir gali -- kodėl gi nepriėmus (tik, aišku, ne urmu ir ne kiekvieną norintį...). Plius reiktų atsižvelgti į situaciją -- jei koks virusas siautėja, gal irgi reiktų nepriiminėt... Kita vertus -- leisti sau pasakyti NE, jei tikrai kažko nesinori matyt.
Atsakyti
verysad.gif na as irgi turiu liudna patirti siuo klausimu: 1.nelabai artimi draugai nebesulauke ir i ligonine sumaste atvaziuot doh.gif 2. giminaiciai be dovanu, nekviesti po savaites visai dienai "pasisveciuoti" sugalvojo doh.gif
Jei labai artimi zmones (mama, seses)-tai kuo greiciau savo stebukla pasirodyt norisi bigsmile.gif
unsure.gif realiai svetimus zmones mazdaug po 2 men pradejau noret matyt
Atsakyti
Mane kai visi pazista tai manau vargo nebus...as visada sakau tai ko noriu ir kam noriu..jei man nepatinka netyliu..jei nenoriu nieko matyt taip ir pasakau..juk neprivalau sedet ir vaidint kad man patinka.na o maniskiai seima turiu galvoj manau susiproteje bus.nes kaip jau sakiau visda issakau kaip noriu kad butu.kam tai atrodo staciokiska visda sakau-man pinigu nemoka uz tai kad jum patikciau..kai mokes gal ir pasistengsiu.na o kam patinku tai patinku kokia esu.Todel zmogeliukai priprate kad kaip pasakysiu taip ir bus. 4u.gif
Atsakyti
po poros savaiciu ateidavo artimiausi zmones, tik i rankas niekas neimdavo...
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 10 01, 23:02)
Mane kai visi pazista tai manau vargo nebus...as visada sakau tai ko noriu ir kam noriu..jei man nepatinka netyliu..jei nenoriu nieko matyt taip ir pasakau..juk neprivalau sedet ir vaidint kad man patinka.na o maniskiai seima turiu galvoj manau susiproteje bus.nes kaip jau sakiau visda issakau kaip noriu kad butu.kam tai atrodo staciokiska visda sakau-man pinigu nemoka uz tai kad jum patikciau..kai mokes gal ir pasistengsiu.na o kam patinku tai patinku kokia esu.Todel zmogeliukai priprate kad kaip pasakysiu taip ir bus. 4u.gif

Puiku, kad visi taip surikiuoti ir visi žino savo vietas smile.gif . Manęs vyro mama nesiteikė atsiklausti kada galėtų aplankyti ir pamatyti anūkėlį - pati pirma atpuolė doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Omega55 @ 2009 10 07, 00:25)
Puiku, kad visi taip surikiuoti ir visi žino savo vietas smile.gif . Manęs vyro mama nesiteikė atsiklausti kada galėtų aplankyti ir pamatyti anūkėlį - pati pirma atpuolė doh.gif.

duris parodyciau arba visai neatidaryciau.
Gimus sunui vyro tevai atvaziavo aplankyti kazkur po menesio, o mano tevai mate nuo pirmuju dienu - kartu gyvenom. Prisimenu, kad mama dar labai jaudinosi, kad tik grizus mums namo, jai ispuole pamaina dirbti ir jinai negalejo mums padeti. Bet tai ir maudydavome sunu apie puse vienuolikos - vienuolikta, kai mociute is darbo grizdavo.
O su dukra, tai kitaip buvo - antriems seneliams nuvezem parodyti jau kokiu triju menesiu. Ta pacia proga dar ir iki proseneliu nusibeldeme. Mano mama aplanke viena karta ligonineje ( daugiau nevezem, kad nesijaudintu), o tete pamate, kai parsivezem is ligonines ( 5 sav).
Atsakyti
Gimdžiau ne Lietuvoj, tai artimieji aplankė tik po mėnėsio - atskrido mama. Sesuo pamatė mūsų pagausėjusią šeimyną tik po pusmečio.
Atsakyti
Į ligoninę tai tik vyras ateidavo, nes visiem kitiem buvau pasakius, kad neitų. O į namus atėjo gal po 2-3 savaičių po grįžimo namo.
Atsakyti
Menesiui padariau karantina. blush2.gif
Atsakyti
po puses menesio 4u.gif
Atsakyti