Visa situacija priklauso nuo lankančiųjų asmenų - ar tai žmonės , kuriuos tu nori matyti, kurių buvimas tavęs nevaržys, ar tai žmonės kuriems esant šalia jauti įtampą. Jei tai patys patys artimiausi draugai, kurie gimdymo metu laukia žinutės, kad "jau gimė - mamytei ir vaikeliui viskas gerai" , kai jie nori pamatyti tam, kad pasidalinti džiaugsmu - tokie lankytojai atneša džiaugsmo. O tai tokie smalsautojai,a'lia "kaži į ką panašus vaikas? gal visai ne nuo šito vyro? hm? tai kiek mokėjot med personalui? a tai ko tiek daug? ir pan." FUI KAIP TOKIŲ NEKENČIU. Mane geriausia draugė aplankė antrą dieną, trečią dieną atsiklaususi atėjo aplankyti vyro puseserė, kuri bus krikštamote ( beje atėjo viena, be vyro, būtent tam, kad manęs nevaržyti). Svarbiausia, kad lankytojai būtų protingi ir išmintingi, ir atėję nepamirštų ilgai neužsibūti
as tai manau,kad seneliai(mano tevai) gali ateit pirmom dienom,o visi kiti veliau.niekada nepamirsiu,kaip kai gime sunus ir dukryte,mano anyta paskambino ir pranese,kad atvaziuoja ta pacia diena kai as grizinejaui is ligonines. tai nervu buvo.nes net nespejau issimaudyt grizus namo,o ji jau buvo cia,o dar kai verzesi i kambari kai maitinau vaika tai visai
Kai ateina lankyt leliuko i namus, ar vaises kokias ruosiate? Nes pagalvojau, kiek is viso draugu, pazistamu, ir visi skirtingu metu suguzes, tai as uzsikasiu toj virtuvej...
QUOTE(IRINELA @ 2009 08 21, 11:54)
Visa situacija priklauso nuo lankančiųjų asmenų - ar tai žmonės , kuriuos tu nori matyti, kurių buvimas tavęs nevaržys, ar tai žmonės kuriems esant šalia jauti įtampą.
Sesuo mane aplankė kitą rytą ligoninėje, bet ją ir pati norėjau pamatyti.. O draugai siūlytis į kompaniją pradėjo gal po 2-jų, bet aplankė po 3-jų savaičių.. Bet jau maratonas gavosi, nes kasdien vis kažkas atvažiuodavo .
QUOTE(Agnieska111 @ 2009 08 24, 11:55)
Kai ateina lankyt leliuko i namus, ar vaises kokias ruosiate? Nes pagalvojau, kiek is viso draugu, pazistamu, ir visi skirtingu metu suguzes, tai as uzsikasiu toj virtuvej...
As tai nieko ypatingo neruosiu Mano vaises tai - sumustiniai, vaisiai ir saldumynai (pvz. pyragas, ledai...)
QUOTE(Agnieska111 @ 2009 08 24, 11:55)
o kam kažkokios didelės vaišės? Arbata, kava, sausainukai ar pyragas. NIekad nieko daugiau nedariau. Juk žino žmonės, kad eina ne į kokį balių, o mamos su mažu vaikučiu lankyt. O jei nesupranta, tai čia jau svečių problemos.
as ir taip nemegstu sveciu, o kai lialius bus is vis man rodos niekam duru neatidarysiu... (pas mus labai gerai, pirma paskambinti turi i laukines duris, tada rageli pakelus gali nuspresti nori, kad ateitu ar ne, arba is vis ragelio nekelti) nors itariu ikyriu kaimynu neisvengsiu, visgi gyvenu ispanisko temperamento apsupty
pas mane visiem is karto paaiskinta yra kad lankymas tik po menesio,as pati noriu apsiprasti,sustipreti kartu su leliuku,nera cia ko verztis pirmom dienom,nes visai netas buna galvoje.ligonineje manau turetu buti vyras,o kai grysti i namus su naujagimiu tai pirmom dienom gali ateiti mama ir anyta,visi kiti giminaiciai ir draugai tikrai gali palaukti,ypac kai leliukas gimsta sdaltuoju metu laikotarpiu,visi eina su tais paltais,nes agripo bacilas visokias,o vaikelio imunine sistema dar neissivyscius,ji tik pradeda vystytis jam gimus,tai manau reik sustipreti apie menesiuka
Va neseniai gime pusbrolio dukryte ,tai mes nesiverziam lekti pas ju...tegul apsipranta mazoji panele,sustipreja
O kai gime mano sunelis,tai ant rytojaus visi suguzejo ...norejosi dar paciai apsiprasti su ta mintim,jog esi jau mama
O kai gime mano sunelis,tai ant rytojaus visi suguzejo ...norejosi dar paciai apsiprasti su ta mintim,jog esi jau mama
na as sutinku su dagelio nuomone cia tikrai labai anksti zmones nori jau lyst i svecius. as jau ant dienu turiu gimdyt, nezinau nei kaip jausiuos nei kaip seksis su pirmagime apsiprast, paciai nejauku jei jau kita diena pasipils skambuciai "mes ateinam" su manim bus mama, bus vyras, pradziai tikrai uztenka. deje jau yra uzsiminusiu kad butinai nori dar i lignone atvaziuot leliaus paziuret