Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

QUOTE(Nura @ 2015 06 28, 10:53)
O kas sako, kad išvis neleis pamatyti tų stebuklėlių? Ką, jau numirs tie artimieji mėnesį ar du palaukę? Reikia suprasti, kad mamai reikia ir fiziškai, ir emociškai atsigauti po gimdymo, ne visos jaučiasi tobulai, kaip per filmus. Tai intymus šeimos metas, kai tėvams reikia apsiprasti su kūdikėliu, PAILSĖTI ir atsigauti, o ne priiminėti krūvą svečių, varginti vaiką ir save papildomu triukšmu, lietimais ir pan.
Dievaži, jūsų mąstymas siaubingas... aišku, sau galit medalį užsikabinti, tikrai esate su vyru tobuli wub.gif  wub.gif

Jei normalus santykiai tarp seimos, jei seima ir artimi draugai turi poreiki daug ir siltai bendrauti, tai tokiu problemu apskritai nekyla. Del to ir dziaugiuosi. Ar skaitete sia tema? Cia zmones piktinasi, kad net vyro tevai arba pacios gimdyves mama nori aplankyti ir kaip tai yra, pasak gimdyviu, nepriderama.

Nesame tobuli, taciau esame zmogiski, empatiski, ypatingu savanaudiskumu nepasizymime. Velgi, gal tai tiesiog normalus santykiai su zmonemis;)
Atsakyti
O jums suvokiamas toks dalykas, kaip emocinis ir fizinis nuovargis, skausmas, diskomfortas, pykinimas, nuotaikų kaitos ir pan? Tokiais momentais žmogus pats nuo savęs pabėgti nori, ką jau kalbėti apie kitų dėmesį. Būtent dėl empatijos ir meilės artimam būtina suvokti, kad tėvai turi teisę į privatumą ir poilsį bent pirmas kelias savaites
Atsakyti
QUOTE(TrysKapeikos @ 2015 06 28, 03:03)
As tai skaitau ir man is tikro baisu. Nezinau, kokie zmoniu tarpusavio santykiai, bet piktintis, kai ateina lankytojai i ligonine, ar prasyti net savo ar vyro tevu neiti - na cia jau tikrai slykstu. Dziaugiuosi, kad musu seima ir draugai yra normalus:)

Del klausimo - niekas nebuvo ribojama, niekada. Nezinau, kaip imanoma neleisti artimiems zmonems (seimai ir draugams) pamatyti mazuosius stebuklelius:)

O as nesuprantu, ko tiems draugams verztis i ligonine? Aplankyti gali ir veliau. Tevai kas kita, bet draugu matyti tikrai nenoriu tik po gimdymo.
Atsakyti
Per pirmas dienas buvo tikrai laukiami artimiausi žmonės, tėvai, broliai, seserys (tiek mano, tiek vyro). O po mėnesio jau norėjosi ir su draugais, kitais artimais žmonėmis susitikti ax.gif Gal kitaip, jei tai koks ligų sezonas būt buvęs, o maniškiai gimė vasarą, kai norisi ir patiems namie nesėdėt ir su draugais susitikt
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 06 28, 19:50)
O jums suvokiamas toks dalykas, kaip emocinis ir fizinis nuovargis, skausmas, diskomfortas, pykinimas, nuotaikų kaitos ir pan? Tokiais momentais žmogus pats nuo savęs pabėgti nori, ką jau kalbėti apie kitų dėmesį. Būtent dėl empatijos ir meilės artimam būtina suvokti, kad tėvai turi teisę į privatumą ir poilsį bent pirmas kelias savaites

Kam tokių svyravimų nėra, tas ir nesupras schmoll.gif
Atsakyti
Jau GN pirma diena apsilankė mama, brolis, tėtė. Paskui sesė su vyru iš kito Lietuvos galo, maloniai nustebino :-) Iš pradžių aceit pykau (viduje). O visai be reikalo. Jie buvo malonūs, supratingi, rūpestingi. Toks neperkrautas dėmesys buvo pats tas.

Į namus pirmi rimti svečiai atėjo 3 sav. Manyčiau pats tas. Dar daug miega ( netrukdo ir pabendrauti), bet kartu ir neištisai miega, leidžia juo pasidžiaugti :-D Mėnesio laiko man jau sunkiau buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WannaBeWithYou: 23 liepos 2015 - 05:32
Pirmieji artimieji(t.y. mano ir vyro tėvai ,broliai su šeimom) aplankė 1 mėnesio. Visi kiti pradėjo lankyti nuo 3 mėnesio.
Atsakyti
Kiek diskusijų šia tema...
Mūsų santykiai su tėvais visiškai normalūs ir šilti, bet pirmas kelias savaites lankytojų nepriėme, o ligoninėje išvis nenorėčiau nieko matyti. Guli paslika, visa išvargus, pusiau miegojus, pusiau nemiegojus na kam dar vargintis su svečių užėmimu? Kažkaip iš anksto tėvus nuteikėm, kad nenorėsim, jog po gimdymo sulėktų lankyt, kad kai būsim pasiruošę pakviesim į svečius ir likom visiškai suprasti, niekas neįsižeidė ir nesupyko.
Atsakyti
pirmoji aplanke vyresnioji dukra ir seneliai ta pacia diena po gimdymo vakare mirksiukas.gif o kiti praejus porai savaiteliu smile.gif
Atsakyti
as su pirmu vaiku neturejau pasirinkimo, nors ir kvietem savaitgali, bet vyro tevai atvyko kai mazajai vos para buvo. Jo mama taip ir liko visai savaitei. Buvau nepailsejus, graziuoju bandziau paaiskint, kad nereikia jos pagalbos, bet nebuvau isgirsta.
Si karta busiu grieztesne blush2.gif nes tikrai kai gimdymas nelengvas, buni nepailsejas, tai maziausiai reikia dar sveciu namuose, nes neina atsipalaiduot, man dar pilva pute, tai labai nepatogu buvo ir teko laikytis doh.gif

siaip svecius emiau kviestis mazajai menesio laiko bunant, jau pati norejau, buvau pasiruosus ir sustiprejus thumbup.gif
Atsakyti
Mano tėvai aplankė mus dar ligoninėje, kitą dieną po gimdymo. Bet prieš tai atsiklausė ir buvo kviečiami, nes jaučiausi gan normaliai, pajėgi priimti svečius. 4u.gif Jei būčiau jautusis tikrai blogai, būčiau siūliusi atvykti vėliau.

O jau visi kiti lankymai prasidėjo, berods, kai sūneliui buvo ~mėnuo. ax.gif
Atsakyti
Nors kokie silti santykiai su mama, bet norejau kad aplankytu tik kai grisiu namo, ir busiu nusiteikus priimti tevus smile.gif Nezinojau kaip seksis, todel nenorejau nieko zadet. Deja, susikloste kitaip, pagal susitarima jie turejo per visa LT atvaziuoti butent ta diena, o ir mums zut butu reikejo kad atvyktu. O surum burum gimdymas prasidejo paryciais. Tai skambinom prasem, kad neskubetu isvaziuot, nes esam ligoninej. Deja man buvo CP, tai todel kad buvau visiskai bejege, mama pasiliko savaitei, bet mano mama auksas. Kitus priiminejom tik po keliu savaiciu, o draugus po menesiuko.
Atsakyti