Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

Pasigimdžius sūnelį irgi visus įspėjau, tame tarpe ir tėvus, kad į ligoninę neitų ir gerai, nes gimdymas buvo sunkus, pralaikė dar savaitę ligoninėje ir be vyro nieko matyt nenorėjau tikrai schmoll.gif Tiesa mama pareiškė, kad aš jai kaip šlapiu skuduru per veidą užvažiavau ir nepamirš, nes jos tai draugės anūkų pirmą dieną į ligoninę pažiūrėt lėkė, o jai tai neleidau doh.gif Laukiam antro ir vėl žinau, kad ligoninėj nieko matyt nenoriu, matysim kaip bus, bet greičiausiai bus taip kad tegu galvoja ką nori, o aš jau darysiu kaip man geriau.
Atsakyti
aš suprantu draugių ir pan., bet mamos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 04 17, 14:17)
aš suprantu draugių ir pan., bet mamos  unsure.gif

Turbūt priklauso nuo santykių su mama... Jei jie ne kokie - galbūt tyliai ne kokie, gal dukra neišsako garsiai, kaip jaučiasi - tai natūralu, jog duktė tokiu momentu mamos matyti nenori.
Aš mamai dar ant gimdymo stalo būdama paskambinau, tik pagimdžiusi biggrin.gif Vidurį nakties biggrin.gif Ir aplankyti tėvai kai atvažiavo dar ligoninėje, labai džiaugiausi smile.gif
Atsakyti
Į ligoninę nieko neketinu kviestis smile.gif O į namus pirmą mėnesį tik tėvai ir broliai. Draugai palauks, tokiam mažiukui irgi reikia susigyventi su nauja aplinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 04 17, 20:13)
Turbūt priklauso nuo santykių su mama... Jei jie ne kokie - galbūt tyliai ne kokie, gal dukra neišsako garsiai, kaip jaučiasi - tai natūralu, jog duktė tokiu momentu mamos matyti nenori.

tevai ta pacia diena aplanke wub.gif net nebandziau ju sulaikyti, nes zinojau, kad labao nori pamatyti mane ir anuka wub.gif
Atsakyti
Pagimdžiau prieš lygiai dvi savaites. Pirmieji ir svarbiausi lankytojai buvo ligoninėje, buvo ir namuose keli smile.gif O visus šiaip jau pakviečiau mūsų mėnesio proga apsilankyti ax.gif
Atsakyti
Manau priklausys nuo mano sveikatos po gimdymo, bet žinau, jog mano giminės norės veržtis jau pirmą dieną. Nes taip jau yra darę kitoms giminėms. Gal bent į patį gimdymą nesulėks biggrin.gif
Atsakyti
Visada galvojau, kad po gimdymo isvis nieko matyt nnoresiu smile.gif kad prie vaiko priprast reikia, ismokt, zindymas, o cia sveciai dar, kad labai intymus pirmieji menesiai... o kai gime vaikelis - atvirksciai biggrin.gif ligonineje lanke seimos nariai, tolimesnes gimines smile.gif o namie jau pirmaja diena draugus artimiausius pasikvietem biggrin.gif
Atsakyti
Seneliai anūką aplankė dar ligoninėje, artimiausi po savaitės, kai jau grįžom namo, bet realiai dabar neleisčiau taip anksti į namus, reikia dar patiems laiko apsiprasti. O visi kiti maždaug nuo mėnesio laiko lankė smile.gif
Atsakyti
Pirmieji svečiai aplankė ligoninėje, dar tą pačią gimdymo dieną, tačiau nenorėjau nieko matyti apart vyro ir savo mamos, tačiau vyro šeima to nesuprato, važinėjo visi lankyti kasdien ir dar po kelis kartus doh.gif biggrin.gif O draugus į namus isileidom,kai mažyliui buvo mėnuo.smile.gif
Atsakyti
As tai skaitau ir man is tikro baisu. Nezinau, kokie zmoniu tarpusavio santykiai, bet piktintis, kai ateina lankytojai i ligonine, ar prasyti net savo ar vyro tevu neiti - na cia jau tikrai slykstu. Dziaugiuosi, kad musu seima ir draugai yra normalus:)

Del klausimo - niekas nebuvo ribojama, niekada. Nezinau, kaip imanoma neleisti artimiems zmonems (seimai ir draugams) pamatyti mazuosius stebuklelius:)
Atsakyti
QUOTE(TrysKapeikos @ 2015 06 28, 04:03)
As tai skaitau ir man is tikro baisu. Nezinau, kokie zmoniu tarpusavio santykiai, bet piktintis, kai ateina lankytojai i ligonine, ar prasyti net savo ar vyro tevu neiti - na cia jau tikrai slykstu. Dziaugiuosi, kad musu seima ir draugai yra normalus:)

Del klausimo - niekas nebuvo ribojama, niekada. Nezinau, kaip imanoma neleisti artimiems zmonems (seimai ir draugams) pamatyti mazuosius stebuklelius:)
5

O kas sako, kad išvis neleis pamatyti tų stebuklėlių? Ką, jau numirs tie artimieji mėnesį ar du palaukę? Reikia suprasti, kad mamai reikia ir fiziškai, ir emociškai atsigauti po gimdymo, ne visos jaučiasi tobulai, kaip per filmus. Tai intymus šeimos metas, kai tėvams reikia apsiprasti su kūdikėliu, PAILSĖTI ir atsigauti, o ne priiminėti krūvą svečių, varginti vaiką ir save papildomu triukšmu, lietimais ir pan.
Dievaži, jūsų mąstymas siaubingas... aišku, sau galit medalį užsikabinti, tikrai esate su vyru tobuli wub.gif wub.gif
Atsakyti