As visada sakiau - jokių lankytojų pirmas pora savaičių, reikia ramybes, reikia apsiprasti ir pasimokyti maitinti, BET mačiau kaip įsižeidė vyro tėvas kai jam neleido anūko jo gimimo dieną aplankyti, tai dabar galvoju leisiu.. dėl šventos ramybes Nors visus supratingesnius šeimos narius is anksto paprasysiu luktereti
QUOTE(jurgacka @ 2014 01 03, 13:39)
Aš būčiau buvus furija ir išgrūdus visus į koridorių. Suprantu, kai žmonės ateina, 20 min. pasėdi ir išeina, bet šniūrais man ten visa svetima giminė neitų . Jaučiu arba mane iš ten iškeldintų greit, arba mano kaimynę...
Nekėliau vėjų, nes mano leliukas buvo paimtas į inkubatorių ir žinojau, kad bet kurią akimirką gausiu vienvietę palatą, tik tas užtruko daugiau nei pusdienį
Su pirmagimiu buvau pikta pasaulio bamba, o gimus kitiems vaikams jokių taisyklių ir tabu nebuvo. Jei norėjo aplankyt, tai ir aplankė. Seneliai yra labai svarbūs, tad negaliu neleist ateit aplankyt vaikučio jo gimimo dieną. Visi supratingi ir ilgiau 15 min. ir nepabuvo..
Nematau jokios tragedijos dėl lankytojų. Nei svetimi netrukdė, nei juolab savi.
Gal ligų epidemijų metu, kai karantinas ir reikia riboti lankančiuosius. Bet jei ligų nėra, tai jokia bėda
Nematau jokios tragedijos dėl lankytojų. Nei svetimi netrukdė, nei juolab savi.
Gal ligų epidemijų metu, kai karantinas ir reikia riboti lankančiuosius. Bet jei ligų nėra, tai jokia bėda
Su visais savo vaikais tik po menesio grieztai iskyrus mociutes-senelius
Na va, zmones skirtingi. Mane aplanke keletas draugu, pati kvieciau. Slege mane ligonine, tos kelios dienos truputi prailgo, del to labai dziaugiausiu, kad kazkas uzsuka. Aisku, zmones supratingi, nebudavo ilgiau nei 20 minuciu, klausdavo, kokiu laiku jie trukdys maziausiai ir t.t.
Mes trečią dieną vykome pasirodyti patys, nesulaikėme svečių, bijojo mus trukdyti taip ir patys visus aplankėme, nereikėjo nei namų nei vaišių ruošti
juegačka, o kuo trukdo vaikai ar aplinkiniai maitinimui? Galima prisidengti arba gražiai paprašyti kad palauktų už durų ar tik nusisuktų, nes Tau nejauku prie jų maitinti kūdikį
juegačka, o kuo trukdo vaikai ar aplinkiniai maitinimui? Galima prisidengti arba gražiai paprašyti kad palauktų už durų ar tik nusisuktų, nes Tau nejauku prie jų maitinti kūdikį
QUOTE(pjusttee @ 2014 01 06, 03:00)
Na, jei reikia prisidengti ar prasyti (iseiti), tai vadinasi trukdo. Ir jei prasysiu iseit, tai ir vadinasi, kad isvarysiu. Gi nereiskia, kad paimsiu sluota ir nugaras isvelesiu .
Va Rasma parase, kad su pirmagimiu buvo pikta pasaulio bamba. As pirmagimes laukiu - tai irgi tokia busiu . Turiu gi teise viena karta pirmam gimdymui. Gera pasakyt - prisidenk, kai as net nezinau kaip ta papa vaikui paduot ir kas tai per jausmas. Galit juoktis, galit pykt, bet man ta baime kad su lelium nesusitvarkysiu, daug didesne uz paties gimdymo baime.
As pati bevelyciau niekam netrukdyt ir susimokeciau uz atskira palata be jokiu kalbu. Eh... galetu pasaulio bambom but pirmenybe tas palatas gaut... kad kitom labiau tolerantiskom ir antra (trecia ar penkta) karta gimdanciom ir ju lankytojam netrukdytu
Ligoninej man jokiu lankytoju nereikia. Manau ne vieta lankynoms. O i namus pagal situacija, bet ne anksciau kaip po menesio
QUOTE(** Svaja** @ 2014 01 05, 12:52)
Su visais savo vaikais tik po menesio grieztai iskyrus mociutes-senelius
Mes irgi, tik seneliai atejo po grizimo is ligonines pirma savaitgali
Pirmaji menesi nesinori jokiu lankytoju. Ligoninej ir vyro uzteks. Tevai ir kiti artimieji toli, neaplankys greit musu, patys greiciau nuskrisim siek tiek paugeje
Del lankymo namuose kazkaip problemu nebuvo, viskas vyko gana tvarkingai, nes visi savaime pradejo lankyti sukakus pirmam menesiui, bet va del neprotingiu gimdyviu lankytoju ligonineje tai man tikrai buvo problemu. Palatoje gulejome dviese, mano vaikas ramus, kaimynes pastoviai rekiantis ir pas ja nuolat sniurais einantys lankytojai. Na dar suprastai tevai, sesuo, bet kai pradeda eiti ivairaus plauko tolimi giminaiciai ir draugai.... Galvojau is proto isesiu nuo blondinisku kvepalu, garsiu kalbu, nukrautu vaisemis spinteliu ir t.t... Manyciau personalas turetu kontroliuoti tokius nesusiprantancius lankytojus.