Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

Manau, kad nera reikalo verztis ir lankyt bent jau pirmaji menesi. Seneliams aisku to neuzdrausi, bet savitele pakentet jie ir gi galetu. Vakar grizome is ligonines ir jau vieni tevai, siandien kiti.... Po gimdymo blogai jauciausi, vakar tik pradejau atsigauti, tad visiskai nebuvo noro dar su lankytojais sedeti
Atsakyti
Mes irgi nenorim jokių lankytojų ypač ligoninėje, o ir namie nesinori, kol neįeisim į ritmą, bet vyro tėvai labai nesupratingi unsure.gif Ir aš sakiau, kad nenoriu, ir vyras, o jie tik pakinkuoja galvą ir numanau, kad patys bandys padaryti kaip norės, todėl net yra mintis nesakyti į kurią ligoninę važiuojam unsure.gif Beje didžiausias topas, kad čia anyta galvoja, kad tik aš nenoriu, o ne ir mano vyras ir nenori jų matyti gimus leliukui ir kad čia aš jam smegenis plaunu, kad nereikia mums lankytojų ir kad mes patys nuvažiuosim kada jau pajausim kad laikas lotuliukas.gif Anyta mano neštumo metu parduotuves siaubė ir vaikučiui rūbelius pirko tokius kokie jai patinka, tai matyt ir čia bandys daryti taip kaip ji užsimanė devil.gif
Atsakyti
kai pagimdziau pirma savo leliuka, lankitojiu irgi sulaukiau nemazai, tas labai siutino ir nepatiko, kai atvaziavau namo jau valdzia buvo mano rankosia, nebeviesa vieta i kuria gali vos ne kas nori atvaziot, taigi pirmus lankitojus priemem tik po men, kai atsigavom ir biskiuka paaugom, dabar as visus is anksto perspesiu, kad i ligonine ner ko vaziot, ten noriu atsigaut po gimdimo, nes namie lauks viresnioji, ir jau poilsiuj nebus laiko, nes reiks jai daugiau demesio duot kad nesijustu atstumta smile.gif
Atsakyti
Mano vienintelis lankytojas buvo vyras,kurs tikrai netrukde 4u.gif
Atsakyti
Maždaug po 2 savaičių
Atsakyti
Nezinau kaip cia gaunas ,bet visi pirmom savaitem aplanke,netrugde man tai kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
Jei viskas vyktų pagal mano norus, tai pirmąsias dienas būtume tik šeimos rate.
Atsakyti
pirmasis aisku tevelis buvo smile.gif , grizus is ligonines visi artimiausi lauke, na o veliau kiti kazkur po savaites ar daugiau, bet man taip pat netrukde jie schmoll.gif
Atsakyti
As labai gailiuosi, kad po keliu dienu isileidau svecius. Kad seneliai ateina tai nieko tokio, bet kai visi kiti, tai ...
Jau vyrui pradejau sakyt : nedaryk niekam duru !! Nes tiesiog man stresas buvo, nes nenorejau nieko matyti.
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 06 08, 18:32)
Pirmieji musu lankytojai buvo mano mama ir brolis (vyras kas be ko). Jie mane aplanke dar pooperacineje palatoje (uvo darytas CP),tuo paciu naujagimiu skyriuje aplanke ir maziuka wub.gif ligonineje dar gulint aplanke MB mama ir drauge...o jau dvieju savaiciu patys keliavom pas senelius..draugus pradejom priimineti praejus menesiui (na neskaitant mano drauges,kuri dar ligonineje aplanke) smile.gif

user posted image
As paprasiau kad sveciai lankytojei pas mus eitu tik po menesio.Nes manau kad ir mamai ir vaikialiui reik apsiprast 4u.gif
Atsakyti
Tevai ir sesuo aplanke ligoninej!
Uosviai po savaites kai grizau namo.
O visi kiti lankytojai tik kai suejo vaikui 1,5men wink.gif
Atsakyti
Sukvietem po 4 savaiciu smile.gif aplanke, tai dabar rami galva mum biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti