Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

seneliai aplankė po savaitės kai jau buvome namie smile.gif
Atsakyti
Namo grįžom 5dienį. 6dienį vyro gimtadienis. Suvažiavimo daug giminių. Turėjom stalą paruošt, jei ne ruošimas būtų viskas tvarkoje. Nes stovėt buvo sunku. Na nesupratingi, bet užtat atbuvo visi kas norėjo ir ramybė paskui, jokių lankymų thumbup.gif
Į ligoninę atėjo mama, vyro sesuo, geriausi draugai. Nemačiau lankyme jokios tragedijos, šokinėt aplink gi nereikėjo, apziūrėjo naują pilietį, panos klausinėjo apie gimdymą ir išėjo, o ir man laikas greičiau ėjo. Nuobodu gi ligoninėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 11 28, 19:45)
Namo grįžom 5dienį. 6dienį vyro gimtadienis. Suvažiavimo daug giminių. Turėjom stalą paruošt, jei ne ruošimas būtų viskas tvarkoje. Nes stovėt buvo sunku. Na nesupratingi, bet užtat atbuvo visi kas norėjo ir ramybė paskui, jokių lankymų thumbup.gif
Į ligoninę atėjo mama, vyro sesuo, geriausi draugai. Nemačiau lankyme jokios tragedijos, šokinėt aplink gi nereikėjo, apziūrėjo naują pilietį, panos  klausinėjo apie gimdymą ir išėjo, o ir man laikas greičiau ėjo. Nuobodu gi ligoninėj smile.gif

jums gerai,kad turejot sveikatos ir jegu ir noro. as parvaziavus is ligonines tik lovos ir ramybes norejau norejau.noers ligoninei lankytoju neturejom,bet tas seseliu demesys buvo igryses. o ligoninei 2 dienos greit prabegau,net nepastebejau, man prailgo gulejimas pataloginiam skyriui,nors ten prabuvau tik 1.5 paros smile.gif
Atsakyti
gimdžiau ne LT, todėl neturėjom nei draugų, tėvai toli. Buvo sesės, tai jos atvyko tą pačią dieną. Nenorėjau ilsėtis, miegoti, norėjau rodyti visam pasauliui, ką turiu wub.gif
Atsakyti
Nemegstu lankytoju nekviestu tad dar budama nescia pasakiau, kad i ligonine manes nevaziuotu lankyti. Buvo planinis cezaris tad pirma diena baisi, kraujai, kateteriai ir skausmas tikrai buciau nesupratus jei kas atvaziuotu. Sekanti diena bandymas keltis, skausmas stiprus tad taip pat nenorejau nieko matyt, o kitas dienas skausmas mazejo, bej jauciausi pavargus ir norejau ramybes, laiko su mazyte :-) kai gryzom isikurem namie jau po poros savaitciu leidom lankyti, bet vel isvaziavom i ligonine ir t.t. tad daba jau 2 men, o aplanke tik keli zmones, kiti tai patys serga tai vel kokie trugdymai :-D
Su pirmu i ligonine taip pat nenorejau nieko matyti, nes labai sunkiai gimdziau dar sunkiau atsigaudinejau :|
Atsakyti
Pas mus į ligoninę niekas nėjo lankyti - visi artimieji gyvena kituose miestuose. Pirmieji lankytojai buvo mėnesiadienio proga - mano tėvai, brolis, sesuo. Toliau visi kiti lankyti pradėjo savaitgaliais. Pirmą mėnesį kaip ir tikėjausi, nenorėjau jokių svetimų žmonių - ir po gimdymo atsigauti norėjau, prie mažiukės įprasti, su maitinimu bėdas susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 11 29, 09:32)
Nemegstu lankytoju nekviestu tad dar budama nescia pasakiau, kad i ligonine manes nevaziuotu lankyti.

kai gryzom isikurem namie jau po poros savaitciu leidom lankyti,

labai teisingas poziuris thumbup.gif drinks_cheers.gif . Tai MAMA turi sprest, kada svetimus zmones priiminet, o ne kai visi gimines, pazistami ar dar kokie bendradarbiai ciugais i ligonine eina. Tipo, nespes. Na, OK jei mama pati to nori, bet jei palata ne vienviete, tai gal jos sveciai trugdo salia esanciai mamai?
Atsakyti
as ir prasiau, kad nekas nelankytu manes, nes labai buvau pavargusi. Ir visai nesigailiu, gerai, kad nekas neatejo.
Atsakyti
i namus berods po savaites atejo lankytojai (seima), bet ir ligoninej lanke. Si karta gal pavelinsiu lankynas
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 11 28, 18:45)
Į ligoninę atėjo mama, vyro sesuo, geriausi draugai. Nemačiau lankyme jokios tragedijos, šokinėt aplink gi nereikėjo, apziūrėjo naują pilietį, panos  klausinėjo apie gimdymą ir išėjo, o ir man laikas greičiau ėjo. Nuobodu gi ligoninėj smile.gif

as nebuciau dariusi baliaus schmoll.gif nepyk, bet kazkokie nesupratingi giminaiciai...Moteris ka tik pagimde o jau visi verziasi i namus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 11 30, 17:05)
labai teisingas poziuris  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  . Tai MAMA turi sprest, kada svetimus zmones priiminet, o ne kai visi gimines, pazistami ar dar kokie bendradarbiai ciugais i ligonine eina. Tipo, nespes. Na, OK jei mama pati to nori, bet jei palata ne vienviete, tai gal jos sveciai trugdo salia esanciai mamai?

As gulėjau gerą pusdienį šalia tokios mamytės, kurią lankė draugai, ne tik artimi giminės, bet ir devintas vanduo nuo kisieliaus (girdint pokalbius paaiškėdavo ir giminystės ryčiai) ir taip pas ją pastoviai 5-7 lankytojai vienu metu, kol gulėjau doh.gif doh.gif doh.gif Tai kai tik atsilaisvino vienvietė palata, tiesiog išskridau į ją lotuliukas.gif Jei būčiau iškart gavus 2.gif , tai būčiau turėjus prasiirt pro lankytojus, kad prieičiau prie kriauklės, pervystymo stalo, nes šalia kaimynės lovos jie doh.gif
O mus lankė tik tėvelis su vyresnėliu, ir seneliai užbėgo susipažint su anūke smile.gif Būčiau buvus ir nieko prieš šiek tiek daugiau lankytojų, bet baisu, kad kokio viruso neužneštų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 01 03, 09:31)
As gulėjau gerą pusdienį šalia tokios mamytės, kurią lankė draugai, ne tik artimi giminės, bet ir devintas vanduo nuo kisieliaus (girdint pokalbius paaiškėdavo ir giminystės ryčiai) ir taip pas ją pastoviai 5-7 lankytojai vienu metu, kol gulėjau  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai kai tik atsilaisvino vienvietė palata, tiesiog išskridau į ją  lotuliukas.gif Jei būčiau iškart gavus 2.gif , tai būčiau turėjus prasiirt pro lankytojus, kad prieičiau prie kriauklės, pervystymo stalo, nes šalia kaimynės lovos jie  doh.gif
O mus lankė tik tėvelis su vyresnėliu, ir seneliai užbėgo susipažint su anūke  smile.gif Būčiau buvus ir nieko prieš šiek tiek daugiau lankytojų, bet baisu, kad kokio viruso neužneštų  unsure.gif

Aš būčiau buvus furija ir išgrūdus visus į koridorių. Suprantu, kai žmonės ateina, 20 min. pasėdi ir išeina, bet šniūrais man ten visa svetima giminė neitų smile.gif. Jaučiu arba mane iš ten iškeldintų greit, arba mano kaimynę...

Pažįstama pasakojo, kad pas jos kaimynę visą dieną (iki tikrai vėlaus vakaro) sėdėjo du vyresni vaikai (~8-10 m.), nes anų nebuvo kam palikt. Tai šito irgi nedaleisčiau... atsiprašau, tai kaip būt ligoninėj, jei net papo negali išsitraukt
Atsakyti