QUOTE(Vidurvasaris @ 2013 08 21, 18:44)
Visame kame, kaip ir šiame "reikale" pasigendu pakantumo. Vienos piktinasi tomis, kurios jau būriais po poros valandų svečius priiminėja, kitos galvas linguoja vai vai tiki prietarais susiraukę ir niekam nerodo mėnesį tris ar dar ten kiek. Kodėl (vėl aš su savo kodėl
) turi visi būti vienodi? Ir Jūsų pasisakyme yra tokios pašaipos: :veidėlių raukymo", "kodėl reikia atsiriboti", "keikvieno mažmožio tragedijos", "susisuko protelis". Kas Jūs tokia, kad galite tesiti? Nu Jums gal į kitą pusę susisuko? Koks kieno reikalas. Kaip šeima nori - taip ir elgiasi, kuria tradicijas. O kad nebekeičiant dėl kažko nenoro planų, o dėl kažkieno noro iš kart parodyti vaikutį jau keičiat? Kažkaip labai į vienus vartus.
a kur matot pasipiktinimą?
Norėjau tik pasakyti, kad atsiribojimas ( ok, ok, susireikšminimas, rašau tiesiai šviesiai), tik atstumia nuo savęs. Minėjau, kad kviečia ir nori bendrauti, bet dabar jau aš nebenoriu.
Kas dėl veidelių raukymo - ką daryti, jei atsiduri tarp kūjo ir priekalo? Mama tempiasi lankyti sūnėno ir tuo pačiu krikštasūnio, na ir tuo pačiu mano tikro pusbrolio, su kuriuo labai labai artimai bendrauta, pagimdžiusią žmoną, nes: 1. tokia tradicija; 2. dar nesėdi ant savo užpakalio ir gyveni pagal tėvų dūdelę. Na, ir nieks nesitiki šokių, dainų iš gimdyvės, bet ir į surauktą veidelį, kad ir tas 15min žiūrėti... hmm, ačiū
Arba, jau minėtu manuoju atveju nevedę ir bevaikiai vyro draugai galėjo laisvai lankyti dar ir ligoninėj, o jau jų vėliau atsiradusios žiežulos ( išaiškinimui dar daug daug ne į temą tektų pasakot, tiek to) žmonos net ir pačios pasikvietusios į namus raukosi iki šlykštumo. Beje, vėliau pačios skambindavo pasitarti dėl vaikučių ir dar prašydavo savo aukso gabalėlius pasaugoti nors kelias val, nes... namie kaukia sirena ištisai, o jau pas mane vaikas bent kažkiek pamiega. Neperdedu. Pasikartosiu, nesu labai jau kompanijos žmogus ir man amžinos šventės nereikia, bet po tokių pamokų lengvai galiu pasakyti
ne.
Tai ar vis dar pakantume klausimas?
Sakiau ir sakysiu, visais atvejais pabandyk į kitą pusę pereiti ir į situaciją pažiūrėti kito žmogaus akimis. Aš jau pažiūrėjau ir net nebeklausiu, kada galima lankyti, nebeįdomu. O kai grįžtu į savo pusę, be sąžinės graužimo galiu durų neatidaryti ir telefonu neatsiliepti. Susireikšminu, nebijau prisipažinti. Lengvinanti aplinkybė - tik kai kurių žmonių atveju
Matyt neatidžiai skaitot: 1. ar nekeista, jei vaikas slepiamas iki 2 metų? Sutinku draugų giminaičius parduotuvėj ir klausiu, kaip bendri pažįstami gyvena, kaip mažylė, gaunu atsakymą, kad ir jų pro duris neįsileidžia. 2 metus
Ar tai neatsiribojimu laikoma? Beje, mergaitė tai fiziškai ir protiškai sveika buvo, ir dabar yra.; 2. Mažmožiais vadinu nemokėjimą tvarkytis buityje ir savo išvaizda. Neteisiu, nemoka, tai nemoka. Atsisako, lygiai taip pat galiu tokį patį argumentą pateikti. Tai kurie kuriuose vartuose stovi?
; 3. Susisuka protelis, iš dainos žodžių neišmesi. Kai pradedami taikyti dvigubi standartai. Patys lįsti į akis turi teisę, tačiau jiems lįsti į akis - net pagalvoti negalima.
Nesupratot, neįdomu bet kuriuo atveju. Planai nekeičiami nei vienu, nei kitu. Juk tie patys draugai ne po vieną vaiką pasigimdo
Prisiminiau. Vienoj darbovietėj privalėjau eiti lankyti
Vedėjos mintis buvo, kad mes bendraamžės ir gan neblogai sutarėm. Kaip valdžiai atsakyti, kai viename kabinete dviese dirbi ir per jos gerą širdį turi darbo vietą ir darbo papildomai užsidirbti? Ok, ir ką kita pusė tokiu atveju mąsto, kad man labai jau ten
cekava ir truks plyš labai labai reikia? Ačiū D, bent toji moteris nuoširdžiai džiaugėsi svečiais.