Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

Aš pasakiau griežtą ne visiems lankytojams ligoninėj - tik vyras bus. Tėvus kviesim už maždaug savaitės nuo gimdymo (toli jie gyvena, tai jei atvažiuotų, tikrai ne penkiom min, bet ilgam, todėl bent savaitės norisi apsipratimui), o visus kitus lankytojus už mėnesio - poros.
Atsakyti
Tėvai ir sesuo bei brolis aplankė dar ligonineje, o draugai ir kiti giminaičiai nuo mėnesio pradėjo lankytis bigsmile.gif
Atsakyti
Mama atskrido, kai mazyliui buvo 2 dienos, o pirmu lankytoju sulaukem 10 dienu amziaus smile.gif
Atsakyti
Kuo veliau aplanko tuo geriau ,bent jau as nemegstu kai tik pagimdzius ateina dar i ligonine
Atsakyti
Ligoninėje aplankė tėvai ir brolis, kiti žmonės palatoje buvo tikrai nelaukiami, nes norisi atsigauti ir šiaip nefainumas rodytis baisiai ir pavargusiai draugams. Keista, kad kiti to nesupranta.. privažiavo vyro draugų, bet gerai, niekas į ligoninę neėjo, perdavė man gėles, o vyrą pasveikino ligoninės kieme. Grįžus namo po kelių val. sugūžėjo dar daugiau vyro draugų, visi su gelėm, šampanais ir t.t. unsure.gif suprantu, kad laimė didžiausia tiek vyrui, tiek kitiems ir norisi atšvęsti, bet visko buvo per daug ir per greitai. Žinoma, vaiko nesiruošiau slėpt kaip kiti po mėnesį ar kelis niekam nerodo, mums tik savaitė, o mes ir centran pasivaikščiot einam, ir leliukas mašinoj su mumis važinėja.. visur sutinkam pažįstamų, visi pasidžiaugia stebuklėliu ax.gif
Atsakyti
Kai pagimdziau dukryte, jeigu buciau galejusi, buciau visus lankytojus isvaikiusi. Issiauklejimas neleido. Bet labai, labai norejosi. Vieninteliai zmones, kuriu norejosi salia, buvo mano vyras ir mama. Iki siol nesuprantu, kaip kiti zmones gali buti tokie nesupratingi doh.gif todel pati eidama lankyti draugu gimus vaikui pirma 100% isitikinu, kad tikrai esu ten pageidaujama ir dabar, o ne veliau.
Atsakyti
Pirmieji apsilankė uošviai, penktą dieną po gimimo. Kadangi visi labai gerai jautėmės, tai nemačiau jokios problemos. Jei būčiau turėjus CP, labai kraujavus ar pan, ta tikrai būtume atidėję visus lankytojus.
Atsakyti
Su pirmu ligoninej aplanke tik brolis su zmona, o pirmuju lankytoju namie sulaukem mazdaug po 3 savaiciu ax.gif Bet nemegstu tu kur braunasi vos grizus namo, kaip zmones nesupranta kad atsigaut reikia doh.gif
Atsakyti
Mus dar ligonineje aplanke mociute su vyresneliu broliuku ax.gif mazojo krikstoteveliai ax.gif visi kiti mazaji pamate po keleto savaiteliu thumbup.gif
Atsakyti
Mus aplankė ligoninėj tik anyta(ir labai trumpai) ir žinoma atsiklausė, ar galima.O visi kiti pamatė po mėnesio, kiti po 3 mėnesių.
Atsakyti
musu, deja, niekas ir neklause verysad.gif jau ta pati vakara atsibogino broliai, o mama su mociute isvis vos ne 22val nakties isiprase.. seseles jau atejo isprasyt namo doh.gif kita diena atvaziavo teta su dede, pusbrolis su pusessere uzklydo "netycia" ir mociute is naujo dar pora kartu uzsuko is ir i baznycia beeidama doh.gif na, o namo parvezti atvyko uosviai rolleyes.gif dar plius kiek per 3 dienas seseliu, akuseriu ir daktariu praejo mus tai jau net neskaiciavau doh.gif nepatiko man, bet as nemoku isvaryt jau atejusiu zmoniu verysad.gif
Atsakyti
Mūsų irgi nelabai kas klausė.. Aišku, kai kurie lankytojai buvo laabai "naudingi", pvz, kaip teta, kuri padėjo išmaudyti, patarimų davė. Bet šiaip reikia duoti šeimynai laiko apsiprasti su nauju gyventoju, su ta būsena, kad jau yra tikrai šeima.. wub.gif
Atsakyti