Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

mes tai isvis ilgokai neleidom lankyti, tik po triju menesiu davem leidima biggrin.gif ir siaip labai slepem nuo kaimynu visada nesdavom lopsi uzdenge merliuku, na dabar kai pagalvoji tai juokinga bet tada atrode labai rimta, jokiu nesimusi i pardas ir pan biggrin.gif seneliai aisku lanke jau nuo pirmu gimimo valandu, o broliu ir sesiu neturim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 05 gruodžio 2012 - 16:07
man tai buvo tikrai malonu priimti visus norincius mus aplankyti. jokio slepimo nebuvo, kaip rase viena mamyte smile.gif zinoma, truputeli pavargdavom nuo sveciu, bet vistiek malonu zinoti,kad daug zmoniu rupinasi ir domisi kaip mums sekasi, kaip augame 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mus aplankė ligoninėj visi tėvai ir mano teta smile.gif
Po gimdymo pirmom dienom aplankė kita teta ir seneliai.
Po to kai ėjo pirmas mėnuo aplankė draugės kelios, pusseserė. Kviečiau visus ateit kuo anksčiau, nes vaikelis daug miega, turėjau laiko viską susitvarkyti, pasiruošti. O dabar kai jis jau ūgtelėjo, siaubas, nieko nespėju namie padaryt!!! doh.gif
Taip kad mano nuomonе, geriau aplankyti 1-ą 2-ą mėnesį naujagimį, nes tėvams tada lengviau. Arba jau kokių 6-12 mėn... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2012 11 26, 19:26)
o kaip pasakyti anytai, kad nebuciuotu ir neimtu ant ranku mano vaiko?pries uzeinant i palata ar kai ateis jau i palata ir begs ciupti ant ranku..man tokia mintis kelia siauba...is vis nenoriu, kad ateitu...

Gal kažkas ir nesupras bet tikrai nenorėjau kad mus lankytu vyro tevai, ypač jo motina. O ir mes pas vyro tevus per puse metu tik viena karta buvom. O ir po to vieno karto man atsigauti visos savaites reikejo (vaikas neramus, daznai keliasi, mazai miega). Nuvažiavom tai tik tam kad pasikankintume.
Pas mane tas pats buvo, visai nenorejau kad anyta iškarto lektu pas mus lankyti vaiko. Bet del vyro nieko nesakiau, bet dabar gal ir gailiuosi, nes nuo per dazno anytos lankymo ne tik kad pablogėjo su ja santykiai, bet ir su vyru pradejom bartis. As kaip kulturingas zmogus negaliu pasakyti vyrui, kad jo motina nevaziuotu pas mus, nes ji mano poziuriu nevala ir stacioke. Dar ir dabar nors vaikui jau puse metu kai ji atvaziuoja as nenoriu duoti vaiko jai i rankas. Nes kai pasiziuriu i jos juodas, purvinas panages fu net nupurto, o aisku kai paima vaika tai su tokiais pirstais nori patikrint kaip vaiko dantukai dygsta. O jos kalbos kultūra tai patyliu. Kadangi pas mus šeimoje nieks nesikeikdavo (o iš savo motinos niekad nesu jokio keiksmažodžio išgirdusi) tai kai anyta išsižioja aš šiurpstu kas antras zodis šikna, *****, **** ir panašiai tai bijau kad vaiko pirmieji žodžiai tokie ir bus.

O kiti lankytojai tai mazdaug nuo dvieju menesiu pradejo lankyti
Atsakyti
Pagimdžiau į pavakarę, palatoje atsidūriau 8 vakaro tik, na o ant rytojaus sugužėjo visi lotuliukas.gif Tėvai, uošviai, sesuo su draugu, brolis, MB brolis su drauge. Sekančią dieną iškeliavom namo pas tėvus (buvo švenčiamas mamos gimtadienis), ten jau laukė būrys draugų ir giminių biggrin.gif Keista, tačiau niekas neėmė ant rankų ir nelindo, supratingi, vis gi dviejų dienų kūdikėlis 4u.gif O pasauliui pradėjome rodyti po poros mėnesių 4u.gif Kalėdų maratonas gi lotuliukas.gif Tada jau patys grūdome giminėms ir draugams į rankas blush2.gif
Atsakyti
Gimdymo nuomuose aplanke tik artimiausi (tevai, seserys, broliai) namuose prasem visu iki men nevaziuot, dabar praejo pora menesiu, bet labai dar nieko nesikvieciam, kas pasipraso piimam 4u.gif
Atsakyti
Pirmieji lankytojai, t.y. vyro tėvai aplankė jau sekančią dieną po to, kai grįžome namo. Mano tėvai ir seneliai dar sekančią dieną. Vyro sesuo su šeima po 2 sav. Visi kiti pradėjo lankyti po 1,5 mėn. Nors ne dėl to, kad tokius terminus nustatėme, tiesiog mes puikiai jautėmės iš karto ir svečiai man nei kiek nemaišė, taigi visi apsilankė tada, kai jiems to norėjosi.
Atsakyti
Nežinau, kaip reikės daryti, kaip elgsimės, bet ir iš psichologijos paskaitų apie vaiko raidą, ir iš šeimos įsitikinimų mėnesį laiko vaikelis turi būti tik su tėveliais na ir su sesėm, broliais, jeigu tokių jau turi. Tuo metu formuojasi vaiko prieraišumas prie tėvų, o ir šiaip nelabai norisi lankytojų dėl ligų ir dėl mamytės sveikatos. Bet viskas dar ateityje, žiūrėsim, kaip čia bus smile.gif
Atsakyti
Ligoninėje aplankė tėveliai abiejų, teta ir draugė viena 4u.gif šiaip nekvietėm nei vienų, visi įsisiūlė.. doh.gif

O namuose po 2 sav aplankė MV sesuo, draugai vieni, ir geriausia draugė. JAu beveik trys savaitės mums, bet kažkaip nematom reikalo čia tų svečių kviestis būriais..net mano seneliai nei vieni dar nematė mažylio ir nesibrauna 4u.gif
Atsakyti
Ligoninėj aplankė tik anyta, nes labai norėjo pamatyt mažiukę ir tai pirmiausiai atsiklausė ar galima. O daugiau, visi kiti aplankė po mėnesio maždaug. Per Kalėdas smile.gif
Atsakyti
Ligoninėj aplankė tėvukai, ir gan gausi dalis šeimos. Bet mes visą savaitę ligoninėj gulėjom, tai kažkaip ir smagiau buvo, kad savi užsukdavo smile.gif o grįžus į namus, trijų savaičių bėgy artimiausi žmonės aplankė mūsų stebukliuką. Jokio neigiamo poveikio vaikiukui nuo to nepastebėjau g.gif
Atsakyti
Ligoninėje lankė tik anyta ir vyro sesė, nes gyvena tam pačiam mieste, o visi kiti lankytojai maždaug po poros mėnesių buvo pageidaujami blush2.gif reikėjo priprasti prie tų naktinių maitinimų, pirmas mėnuo iš vis sunkiausias - nieko nespėji.
Atsakyti