Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

mama ir brolis, bei vyro mama ir sese atejo jau sekancia diena po gimimo.... visiems kitiems sakiau kad pranesim kada bus galima lankyti. (o galvoju ne anksciau kaip po menesio).
Atsakyti
Atsigrudo jau po savaites kazkur, vienas stresas, vaikiukas naktimis nemiegojo beveik visai, tik diena, bet diena atsigrusdavo vyro sese, jokio poilsio, ir taip dvi savaites, da dabar pykstu bigsmile.gif
Atsakyti
na tikrai kartais kaip pamastai,tai tie lankytojei nuvargina...o juk neisvysi,nepasakysi jog negalima smile.gif artimiausi gimines tai taip suprantama,bet kaip uzpuola dar ir draugai bei seip pazystami tai buna ne kas biggrin.gif
Atsakyti
Mes po poros savaičių pirmuosius artimiausius lankytojus priėmėme.
Atsakyti
pirmieji lankytojai buvo seneliai ir sesuo, visi kiti pamate tik po keliu menesiu ar veliau, kazkaip nesinorejo nieko matyti ir prie vaiko prileisti kadangi rudens pabaigoj gime..Ir siaip man pirmosios savaites ir menesiai po gimdymo toks intymus laikotarpis atrodo- mamos ir vaikelio laikas wub.gif beje sia ziema drauge gimde, po cezario paprase kad aplankyciau ir padeciau, kol pabuvau keturias valandas pas ja buvo koks 10 lankytoju blink.gif drauge su drauge, jos buhaltere ir darbuotojos...kazkaip nesuzavejo, aisku kiekvieno reikalas, bet nenoreciau kad artimai nepazistami zmones artintus prie katik gimusio leliaus unsure.gif lankytojai turi buti tik patys artimiausi zmones, kurie nieko nepalinkes, kreivai nepaziures, juk vaikiukas toks traputis buna wub.gif
Atsakyti
Mano tėvai ir keletas artimiausių žmonių mus aplankė sekančią dieną ligoninėje.Kažkaip net norėjosi, kad pagrindiniai lankytojai kuo greičiau atlankytų, o grįžus namo būtų ramu ir niekas galvos nesuktu blush2.gif nes pirmos savaitės tikrai sunkios. Aišku buvo tokių, kurie neišlaukė pakvietimo ir atėjo, o atėję sėdėjo 3-4val. be jokio supratimo, kad jau reikia eiti namo doh.gif Su palankymais normaliausiai elgesi žmonės, kurie patys ne senai tapo tėvais ir supranta visą tą reikalą 4u.gif
Atsakyti
pas mus ligonineje antrą dieną aplanke artimiausi gimines ir draugai tai nors ir po cezario buvau tikrai nepavargau nors ir nemazai buvo visi pasveikino ir tik trumpam pabuvo o į namus aplankyti visi po menesio ejo ir pries tai paskambino pasiteiravo ar jau gali ateiti,neturejau tokių kurie įkyretų ar dar kaip ,tiesiog dziaugemes kiekvieno apsilankymu thumbup.gif
Atsakyti
pirmieji sveciai i namus buvo ileisti kai leliui buvo jau 3 sav
Atsakyti
Visiems grieztai buvome pasake, kad ligonineje nepageidaujame lankytoju. Nors ir sunkiai, bet seneliai susitaike su ta mintimi ir gerbe musu norus. Leliuka seneliams, dedei ir tetai parodeme kai buvo 3 savaites. Taip jau susikloste... norejome po menesio rodyti. Tos pirmosios dienos, savaites tokios asmeniskos, nuostabios.... norisi buti tik tryse.... Labai dziaugiuosi, kad lankytojai gerbe musu prasyma.
Ir kitus leliukus rodysime tik po menesio. Ne veltui nuo senu senoves zmones saugodavo naujagimius.
Atsakyti
Ligoninėje nenorėjau nieko matyti, aplankyti buvo leista tik mano sesei. O va po šešių dienų kai grįžom namo tai po truputį visus pradėjom priiminėti, žinoma pirmieji garbės svečiai buvo seneliai biggrin.gif
Atsakyti
Pirmieji sveciai antra diena buvo vyro brolis su zmona, trecia diena mano geriausia drauge, o po poros savaiciu mano mamytes blush2.gif
Atsakyti
aš tai pati po savaitės lėkiau su mažąja į svečius nes kaip tik Kalėdos buvo , nesureikšminu aš tokių dalykų
Atsakyti