Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

Mus irgi ligoninėje lankė artimieji, bet kaip susitarę visi vienu metu sueidavo ir pas mane ir pas palatos kaimynę doh.gif neišvysi gi, bet supratingi tie mūsų lankytojai buvo, ilgai nekankino thumbup.gif po vieno tokio vizito teko gerai pravėdint palatą... namuose būriais niekas nebėjo, labai džiaugdavausi svečiais, tai man jau pramoga šiokia tokia 4u.gif visi svečiai buvo sveiki 4u.gif
Atsakyti
Man tai ziauru kai visokie lankytojai pradeda i ligonine eiti. Eina jie sau. Kadangi sesiu ir broliu neturiu, tai i ligonine tik vyra ir tevus galiu priimti. Kiti tegu net nebando siulytis. Nei pati gerai jautiesi, nei gerai atrodai, vaikeliu reikia pasidziaugti, jam dar mama pazinti is isores reikia, o cia jau pradeda visokie veidai lysti i akis. Oi ne ne ne!!!!
Atsakyti
pirmąją savaitę atėjo tik mano tėvai nes MB gyvena užsienyje o po dviejų savaičių šeimos draugai, visi kiti po kokių dviejų mėnesių
Atsakyti
Neišvariau nė vieno atėjusio aplankyti manęs i ligoninę. Bet tikrai verta pagalvoti apie tai iš anksto.Po gimdymo jautiesi begalo pavargęs ir išsekęs,visą dėmesį sutelki į mažutį kūdikėlį kurio tiek laukei. Jei gimdyčiau trečią kart,tai tikrai draugams pasakyčiau,kad i ligonine nė nebandytų ateiti,o į namus tik po mėnesio(išskyrus vyrą ir senelius) 4u.gif
Atsakyti
pirmieji lankytojai atejo po menesio tiek su pirmaja tiek su antraja dukryte, nes as pati pasakiau kad pirma menesi jokiu lankytoju nelaukiu, norejau kad dukrytes paaugtu sustipretu, o ir paciai reikejo atsigauti, nes buvo cp operacija abu kartus, tad judeti pora savaiciu buvo tikrai nelengva doh.gif
Atsakyti
Pas mane i ligonine atejo labai daug lankytoju, bet vaikeliu neturejau salia sad.gif todel dziaugiausi lankytojais, jie pakeldavo nuotaika. O jau namuose ribojome lankytoju skaiciu, tik patys artimiausi ir nesergantys. Atvykus grieztai turi nusiplauti rankas. Mazyliai jau gerokai paauge, bet didzioji dalis giminaiciu ju dar nemate. Dabar labai daug siaucia virusu, o mes ju prisibijome.
Atsakyti
Gimdymo namuose po paros aplankė seneliai. Na o namie pirmoji pažintis su mažyle buvo mūsų artimų draugų, po mėnesiuko nuo mažutės gimimo . Beja,jie dabar jau mūsų dukrelės krikštatėviai thumbup.gif Pirmą mėnesį tikrai nesinorėjo "eksponuoti" visiems iš eilės savo turtelio. Ir su kitu vaikeliu elgčiausi taip pat smile.gif
Papildyta:
QUOTE(migle/arentas @ 2012 02 18, 22:32)
Pas mane i ligonine atejo labai daug lankytoju, bet vaikeliu neturejau salia sad.gif todel dziaugiausi lankytojais, jie pakeldavo nuotaika. O jau namuose ribojome lankytoju skaiciu, tik patys artimiausi ir nesergantys. Atvykus grieztai turi nusiplauti rankas. Mazyliai jau gerokai paauge, bet didzioji dalis giminaiciu ju dar nemate. Dabar labai daug siaucia virusu, o mes ju prisibijome.

Pritariu jūsų požiūriui drinks_cheers.gif Prieš akis jūsų mažiams dar visas gyvenimas, tikrai spės su visais susipažinti smile.gif
Atsakyti
Na anyta ir vyro sesuo atsigrudo i ligonine kita diena po gimdymo smile.gif O i namus kai sugrizome pirmieji lankytojai atejo po 4dienu nuo grizimo. Tirai nieko pries neturejau smile.gif
Atsakyti
O pas mus kazkaip viskas labai supratingai vyko - visi pries noredami ateiti - paskambindavo, o ypac kurie norejo i gimdymo namus ateiti, bet niekas labai nesiverze, nelindo.. Artimiausi zmones apsilanke per kokias 10 dienu, o paskui, kadangi vasara buvo, daznai i lauka eidavom ir vaikiuka visi mate mieganti vezimelyje smile.gif
pas mus nera iprasta gimineje tokius vaikus tuoj ciupti ant ranku, myluoti, buciuoti, tai mes labai ir nebijojom, visi per atstuma pasidziauge.. smile.gif

Atsakyti
Pirmieji lankytojai atvyko po menesio. As taip norejau. Apsipratom visi trys pirmiau, o tada jau galima buvo zmones priimti. smile.gif Pradzioje naujai iskeptai mamai buna visokiu keistu jausmu ir baimiu. Geriau ramiai pabuti, palaukt, kol isistoves nors kokia nors rutina. O tada jau priimti svetimus zmones. Tokiu budu maziau streso ir jums, ir mazyliui. Ir maziau rizikos pasigauti kokia nors liga. 4u.gif
Atsakyti
Griežtai pasakysiu visiems artimiesiems - seneliams tame tarpe, kad be mėnesio jie yra tiesiog nelaukiami lotuliukas.gif Nesiruošiu priiminėti svečių namuose, kol pati nebūsiu normaliai atsigavusi schmoll.gif
O draugų vizitų lauksiu tik kokį antrą mėnesį 4u.gif
Jei kas skambins ir patys prašysis į svečius - tiesiai šviesiai pasakysiu, kad vėliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmuosius lankytojus priėmėm tik po 2,5 mėn., nes pirmus 2 mėn ligoninėje pragulėjom doh.gif o po to dar geras 2 savaitėles namie irgi nieko neįsileidom, visiems buvo pasakyta, kad pranešim kada jau būsim pasiruošę priimti svečius smile.gif
Atsakyti