Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

pirmieji seneliai smile.gif o kitus priemiau kazkur po menesiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane kaip susitare pradejo prasytis po mazdaug 5 savaiciu i svecius
Atsakyti
pas mus teveliai po savaites atvaziavo, pradzioj labai nenorejau, bet paskui visai smagu buvo smile.gif
Atsakyti
Nieko neileidau schmoll.gif Sunku buvo be galo, vaikai du, mazuciai, kruties neima doh.gif Zodziu pasakiau visiems griezta NE. O kam labai norejosi ateiti, pasakiau, kad laukiu tik lankytoju, galinciu padeti, o linksmiti neturiu sveikatos. Atejdinejo mama ir viena drauge smile.gif Nu ir MB aisku visa laika salia buvo, kaipm kitaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 13 birželio 2009 - 11:32
mociutes ir seneliai jau po keliu dienu atejo, o draugus kazkur po menesio priemem, ir tai galejom veliau, kazkaip ne iki vakareliu, kai vaikas toks mazutis rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmųjų svečių sulaukėme po dviejų mėnesių.
Atsakyti
As tai nenorejau isvis nieko priimti nei GN nei menesy kai grysim namo, bet manes niekas neklause mad.gif mane veze is gimdyklos y palata, ir atejo pussesere, paskui kita diena aisku atvaziavo tevai, anyta...
o gryzus namo, tai atejo kita pussesere, paskui vyro draugai, paskui dar kiti vyro draugai...vienu zodziu, lelius iki pirmo menesiuko sulauke jau begale lankytoju...ir niekam neydomu buvo kad as nenoriu nieko kad ateitu doh.gif
Atsakyti
Aš į ligoninę leidau ateiti tik tėvams, pirmoji atėjo mama 3 parą po gimdymo. O namuose tai jau priėmiau visus kas nori, nes ir pačiai norėjosi su kažkuo pabendrauti su draugais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 07 21, 14:19)
Aš į ligoninę leidau ateiti tik tėvams, pirmoji atėjo mama 3 parą po gimdymo. O namuose tai jau priėmiau visus kas nori, nes ir pačiai norėjosi su kažkuo pabendrauti su draugais  4u.gif

manau viskas priklauso nuo to kaip jautiesi, jei gerai, nieko pries kad ir i ligonine ateitu aplankut artimiausi, mirksiukas.gif manau taip ir bus!! biggrin.gif bet mama esu tikra sedes ir lauks kol pagimdysiu, rolleyes.gif nes paskutines savaites gyvensiu pas ja, tai ji jau dabar juokauja kad bus "atsarginiu suoleli" jei netycia vyras neatlaikytu lotuliukas.gif labai dziaugiuosi mamos begaliniu palaikymu ir noru buti salia 4u.gif
Atsakyti
Ligonineje mane lanke tik vyras smile.gif . O kai grizom i namus, prasidejo draugu klausimai: kada lankymo valandos? Pasakem, kad anksciausiai po 2 savaiciu. Bet abejoju, ar isileisim, nes pati jauciuosi ne kaip, "sokineja" temperatura nuo krutu. Dar teks jiems palaukti. Nors atsirado tokiu, kurie paskambino ir pasake: "Mes uzleksim trumpam, neuzilgo, nes vaikas labai nori pamatyti leliuka" doh.gif.
Atsakyti
uzjauciu tave, as labai pikta buciau jei man taip nutiktu, nors laukiam pirmagimio, jau dabar greit pavargstu nuo sveciu, man jau dabar reikia ramybes, norisi daugiau su vyru ne draugu kompanijoj praleist laika. biggrin.gif as del tokiu dalyku bandysiu gaut privacia palata, tad jei kas ir ateis tai pas mane o ne pas palatos drauges biggrin.gif nes zmones tikrai nesupratingi pasirode, blink.gif vargse ta panele doh.gif oi buciau ismetus visus greit man regis bigsmile.gif kiekviena juk skirtingai jauciasi reikia tikrai nepamirst, kad jei palatoje daugiau mamyciu guli, tai eit po du, o ne kruvom ir eit pries tai atsiklausus doh.gif
Atsakyti
Nu as pati niekad nesiverziu pas gimdyves, net artimiausias nei i ligonine, nei i namus pirmus menesius - kazkaip nepriimtina, o kai pati pagimdziau - dar i ligonine nieko, tik mama su teciu mano atvaziavo, nes sunu atveze sesutes parodyt (jis buvo pas juos tuo metu), dziaugiuos kad uosviai neturejo galimybiu nes kitame mieste ir be masinos tongue.gif
O va namie sudetinga buvo, vos gryzom - ciugliais pradejo, nes su mazais vaikais doh.gif , da svetimiems gali pasakyt kad nesinori, o va giminei nikaip nedasyla unsure.gif
Atsakyti