QUOTE(INGA000 @ 2011 12 16, 02:35)
Mus tai aplanke ligonineje daug draugu,kadangi gulejome tik 2dienas,kas nespejo atejo veliau i namus
Tikiuosi, tokie lankytojai ligoninej ateina, kai gulima vienvietej palatoj Nes jei palatoj guli dviese, tai didziausia uzuojauta kaimynei
QUOTE(Lars @ 2011 12 11, 23:17)
Gal jus cia apie is vis labai labai tolimus draugus kai kurios kalbat, kad sakot priimsim po 4 mensiu ar dar daugiau..
Nebuciau iskentejus pati taip slepdama leliuka
Visishkai sutinku, ir as negaleciau menesiais slepti leliuko nuo artimuju, vienintelis skirtumas, i ligonine nieko nenorejau priimti tik MB, tas laikas tik musu ir leliuko, bet ligoninej as tik 2 naktis buvau, tai nera labai didele beda
tą pačią dieną, kai pagimdžiau, vėlai vakare atėjo sesės ir vyro sesuo. Pati labai norėjau, kad ateitų, kad pamatytų, kokį grožį pavyko sukurti Daugiau lankytojų nebuvo, nes gyvename užsienyje, tai ir lankyti nebuvo kam
QUOTE(RytineSaule @ 2011 12 09, 13:33)
Kadangi pagimdžiau vasaros pradžioj, jaučiausi puikiai, tai į pirmuosius svečius - pas senelius vykome 6 savo gyvenimo dieną. Leidau svečius mus lankyt, jei tik patys norėjo ir griežtai jokių slogų ar kitų negalavimų. Tai viskas ko reikalavau iš lankytojų - kad ateitų sveiki. Ir žinokit džiaugiuos dėl to dabar - dukrytė begalo noriai bendrauja savo kalba su visais svečiais, jiems šypsosi, nebijo būt paimta ant rankų svetimo žmogaus ir gali nematyt savo akiratyje mamos ar tėčio. Man tai begalo didelis pliusas, nes vaikas - ne rankinukas. Plius, nesergame. Dukrai dabar 6mėn, o turėjome tik slogą 3is dienas, kurią pernešėme labai lengvai, be temperatūrų ir panašių rimtesnių bėdų.
as irgi uz sveika prota, o ne perdeta steriluma. Viena - mes juk suteikiame imuniteta mazyliams per savo piena. Antra - kodel bacila gali atnesti tik svetimas zmogus, o ne pvz tevelis, grizdamas po darbo?
Rankas sveciai privalo plautis, serganciu neleidziu, vaiko buciuot irgi nera reikalo.
Tevas mano pediatras kraupsta, kai pasisnekame apie dazniausias mamu baimes ir panikas, dazniausiai aprasomas supermamose.
ligoninej aplanke mus tevai ir sese, i namus po menesio leidom
Artimiausi zmones aplanke ligonineje, o kiti sveciai po 2menesiuku, kai jau patys buvome apsiprate
Lankytoju ligonineje visai nenorejau Nors abiems viskas buvo gerai, bet jauciausi prastai ir nenorejau lankytoju, bet atsirado tokiu izuliu zmoniu kurie ir neprasyti atejo
ligoninej tik vyras ir vaikai
draugai i namus po 2men
draugai i namus po 2men
Na mano nuomone, tai yra teisinga, kad pirma savaitele apsilankytu tik patys artimiausia seimos nariai kadangi tik po penkiu- septiniu dienu naujagimio kraujyje padaugeja limfocitu, o kartu i padideja kudikelio apsauga, ir tai ji dar nera tokia stipri, kad susitvarkyti su tykojanciais pavojais. geriausia manau svetimesnius zmones po keliu savaiciu arba menesio isileisti. Na o jei jau taip nutiko, kad lankytoju isvengti nepavyko, tai manau, kad reiktu prakontroliuoti, kad sveciai nusiautu ir nusivilktu virsutinius lauko drabuzius, BUTINAI nusiplauti rankas su muilu... bent kaskiek galima bus isvengti, kad i vaiko kambari pateks koks virusas ar piktybine bakterija...