Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

po mėnesio...neskaitant tėvų...
Atsakyti
seneliai į namus po mėnesio visi kiti po 2
Atsakyti
uošvienė nuo pat pirmos dienos pas mus sukos, tai nežinau ar čia kaip lankytoją skaityt ar kaip savą užskaityt bigsmile.gif

o visus kitus įsileidau gal nuo 2 mėnesio, teisingiau patys pradėjo lankytojai ateit ir buvau labai dėkinga, kad nesiveržė ankščiau
Papildyta:
ai ir dar labai dėkinga buvau visiems lankytojams, kad ilgai neužsisėdėdavo, pabūdavo valandžiukę ir išeidavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2011 11 22, 17:46)
Čia turbūt tik pas mane tokie nesupratingi lankytojai, brovėsi jau pirmas savaites, nors žinojo, kad prastai jaučiausi, kasdien temperatūra kilo. Net neklausė ar galima aplankyt, atėjo nepranešę, tai teko man kentet, neišvarysi gi  doh.gif

doh.gif
Atsakyti
Musu maziuka tai seneliai ligonineje aplanke o visi kiti po 2 men.nes buvo MB balius ir gimines tada aplanke o draugai dar ne mums 4 men
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2011 11 22, 16:46)
Čia turbūt tik pas mane tokie nesupratingi lankytojai, brovėsi jau pirmas savaites, nors žinojo, kad prastai jaučiausi, kasdien temperatūra kilo. Net neklausė ar galima aplankyt, atėjo nepranešę, tai teko man kentet, neišvarysi gi  doh.gif

Atkentėjau ir aš po pirmo, jau antrą savaitę po AK prasidėjo pažiūrėtojų antplūdis, dabar buvau protingesnė smile.gif paskelbėm karantiną 2 mėnesius ir dabar prašom, tik ne visi iškart biggrin.gif
Atsakyti
Tą pačią savaitę aplankė tėvai, o visi kiti buvo laukiami po 3 mėn. smile.gif Vieną savaitgalį padarėm tokį nedidelį mini susiėjimą, kad paskui nelandžiotų kiekvieną savaitgalį smile.gif
Atsakyti
pas mus pirma sunu aplanke antra para tevai ir uosviai, paskui po savaitikes antros sese su seima.
o visi kiti nebuvo kvieciami ilgai blush2.gif 6men nors nzn kodel, bijojau matyut ligeliu nes prasideje sbuvo ligu periodas.

su siuo kudikiuku irgi tik patiem artimiausiem galima bus pirma meneisuka ar dienas, visi kiti ne anksciau kaip po 2men
Atsakyti
Vieni seneliai aplankė ligoninėje, kitas senelis atvyko beveik po mėnesio, o antroji močiutė dar nesusiruošia atvažiuoti. ax.gif O draugus kviesiu dar po savaitėlės kitos. smile.gif
Atsakyti
Kadangi pagimdžiau vasaros pradžioj, jaučiausi puikiai, tai į pirmuosius svečius - pas senelius vykome 6 savo gyvenimo dieną. Leidau svečius mus lankyt, jei tik patys norėjo ir griežtai jokių slogų ar kitų negalavimų. Tai viskas ko reikalavau iš lankytojų - kad ateitų sveiki. Ir žinokit džiaugiuos dėl to dabar - dukrytė begalo noriai bendrauja savo kalba su visais svečiais, jiems šypsosi, nebijo būt paimta ant rankų svetimo žmogaus ir gali nematyt savo akiratyje mamos ar tėčio. Man tai begalo didelis pliusas, nes vaikas - ne rankinukas. Plius, nesergame. Dukrai dabar 6mėn, o turėjome tik slogą 3is dienas, kurią pernešėme labai lengvai, be temperatūrų ir panašių rimtesnių bėdų.
Atsakyti
Pirmoji lankytoja buvo mano mama ekančią dieną po gimdymo, dar kitą dieną atėjo mano teta su puske, o kiti lankytojai (giminaičiai) buvo 1 mėnesio proga..Draugus priimsim ne anksčiau kaip 3-4 mėn, o planuoju išvis pavasarį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai greitai. Ryte pagimdziau, vakare jau drauge aplanke, bet leliukas inkubatoriuj buvo, tai tik per stikla pamate, o as dziaugaiusi drauges kompanija ir sveziomis emocijomis apie gimdyma pasidalint galejau. Po 2 dienu inkubatoriu atveze i palata, tada atejo ir giminaiciai. Dar kita diena isveze i Vilniu, tai neuzilgo ir kita drauge atejo kartu pasidziaugti musu stebukliuku.
Kai grizinejom is Vilnaius, pati paskambinau giminaitei ir pasakaiu ateikit..ta proga dar veina drauge su vyru uzleke.
Lankymai buvo trumpi, o man labai malonus.
Visi labai supratingi ir net nereikejo sakyti neikit su slogom sirgdami ir t.t.

Gal jus cia apie is vis labai labai tolimus draugus kai kurios kalbat, kad sakot priimsim po 4 mensiu ar dar daugiau..
Nebuciau iskentejus pati taip slepdama leliuka biggrin.gif
Atsakyti