Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

QUOTE(DanyteG @ 2011 09 25, 22:15)
Labas visoms  4u.gif  Kai pagimdziau, pati labai norejau, kad tik ateitu kas aplankyti. Tai sekancia diena sulaukiau savo tevu, MB tevu, MB seses su pussere. Gulejom ligoninej 10 paru, tai ir draugai ligonineje aplanke, ir bendradarbe. As labai dziaugiausi, kad mus lanke. Man netrukde lankytojai,juolab, kad po CP labai gerai jauciausi. O grizus namo, priemem visus, kas norejo mus pamatyti. Aisku, su salyga, kad nesloguotu. smile.gif

Aš ir labai norėjau, kad aplankytų, nors ligoninėj su lelium tebuvom 3 paras (prieš tai 2 savaites dar gulėjau)...Ligoninėje niekas nebuvo atėję - tik vyras, o grįžimo dieną močiutės aplankė, paskui mano sesuo, prosenelės, draugai...
Gimdžiau pati, bet jaučiausi fantastiškai - iš gimdyklos parėjau pati thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 26 rugsėjo 2011 - 13:48
o as kaiptik nenorejau kad mus kas lankytu..pati jauciaus silpnai tai tik vyra pripazinau ligoninej,seneliai atvaziavo gryzimo is ligonines proga po geros sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovani @ 2011 09 25, 22:16)
kažkaip vargiai įsivaizduoju draugų apsilankymus namuose iškart po gimdymo, kai visa skersai išilgai susiūta, vos pasėdinti, dar nelabai aplinkoje besiorientuojanti esi blink.gif

na nevisi taip po gimdymo jauciasi kaip tamsta.
Vienus draugus aplankeme praejus dviem savaitem - is pradziu galvojom, kad trumpam uzsuksime su vyru snektelti ir lauktuves is keliones perduosim, bet jie nusprende, kad galima ir pabuti. Kol mes atvaziavome, vyras suvazinejo ir saslyku nupirko. tai ir praleidome taip vietoj planuotu 10 minuciu 4 ar 5 valandas. ( veliau ir dar viena seima atvaziavo) - issikepem saslyku, paplepejom ir apie gimdyma ir apie keliones ispudzius, vaikai aplinkui pasiaute.
Idomu, kaip dabar su kitais draugais bus - gimdymas bet kada gali prasideti. Itariu tenais situacija kitokia bus - vis tik pirmas gimdymas. as ir pati po pirmo jauciausi gan prastai, o po antro jau ant ryto ( nakti pagimdziau) vaiksciojau kaip niekur nieko.
Atsakyti
Manau ligoninej uztenka ir vyro, kad ir kitiem netrukdyt, na dar tevai, o visi kiti jau kai sulauks pakvietimo namuose.
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 06 05, 17:55)
Sveikos esamos ir busimos mamytes! soske.gif
Norejau paklausti kada sulaukete pirmuju sveciu gimus kudikui hi.gif . Kokia jusu nuomone, ar verta jau pirmomis dienomis po gimdymo priimineti draugus ir giminaicius nekantraujancius pamatyti mazaji stebukleli. O galbut reiketu palaukti bent keleta savaiciu? poster_ban.gif  Labai daug ivairiu nuomoniu butu idomu isgirsti kiekvienos 4u.gif beabejo i sveciu sarasa neina seneliai kurie patys pirmi atskubes i pagalba biggrin.gif

na seneliai tai taip greitai atvaziavo smile.gif nors nepasakyciau, kad as tuo buvau patenkinta - butu buve geriau, jei kelias savaites butu palauke, nes tik izengus pro duris prasidejo nelaukiami patarimai naujai iskeptai mamytei - ta darai ne taip, ana darai ne taip, musu laikas reikejo taip ir taip... o draugai gal po menesio pirmieji atejo - mano nuomone apskritai pirma menesi reiketu visiems, ir seneliams, palikti naujus tevelius ramiai pabuti su maziuku, apsiprasti vieniems su kitais
Atsakyti
Ligoninėje neturėjau jokių svečių, pati prašiau nevažiuoti. Tik grįžus namo tą pačią dieną atvyko tėvai. Po savaitės - sesuo su šeima. O draugai pradėjo lankyti po mėnesio smile.gif
Atsakyti
mama, sesuo - aplanke ta pacia diena, drauge uzklause ar gali atvaziuoti - leidau, po savaites, pirma diena kai grizom namo - artima teta su seima ir prasidejo maratonas, jauciausi puikiai, tai jokiu problemu ar nepatogumu nebuvo ax.gif
Atsakyti
Mano nuomone, kiekvieni teveliai nusprendzia, kada geriausia pradeti priimineti lankytojus - juolab kiekviena mama ir jauciasi skirtingai po gimdymo - vienai sunkiau, kitai lengviau.
As asmeniskai jauciausi gerai, todel nei vienam norinciam pamatyti ir susipazinti su musu angeleliu, neuzdraudziau lankyti. I ligonine atvaziavo tik teveliai, visi kiti lanke namuose. O ir man buvo smagiau, kad visi per pirma menesiuka aplanke, kol tetis buvo namuose smile.gif
Atsakyti
na mes draugus priiminesim tik kai dukrytei bus bent menuo...tegul vos pradejes matyt kudikelis pirmiau pazista tevus, sesyte ir senelius...o draugu seimos (juk ir jie ateina su savo vaikais) ir triuksmas namie palauks...Kol kas MUSU SEIMOS laikas...
o ir esu siek tiek prietaringa blush2.gif
Atsakyti
Na manau, kad giminės ir draugai tikrai turėtų neskubėti su vizitais. Aišku visiems knieti mažiuką kuo greičiau pamatyti, bet kol jis toks mažas tikrai naudingiau palaukti.
Atsakyti
Į ligoninę tikrai nenorėčiau, kad eitų kas-juk po gimdymo tik gulėt, miegot noris. O dar rankos dreba, kai vaiką nešioji biggrin.gif
Mane ligoninėj lankė tik vyras, o kai gimė antroji dukra, dar ir brolis buvo užlėkęs. Daugiau nieko.

O į namus visi pradėjo eit, kai dukrai buvo mėnuo. Gimus antrąjai irgi laikysimės tokios taisyklės. Nes reikia sustiprėti, apsiprasti vienam su kitu, nesvarbu, kad laukei, žinojai, vistiek reikia priprast prie pasikeitusio režimo ir naujo "Boso" biggrin.gif
Atsakyti
Savo mažylė spėjau "apsaugoti" nuo lankytojų, tik po savaitės seneliams parodėm. O puskės giminaičiai nesusivaldė ir visi masiškai lankyt pradėjo. Mažoji gimė sausį, tai kažkuris iš svečių sugebėjo sloga užkrėsti. Brrr
Atsakyti