Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

QUOTE(Bekasė @ 2011 08 01, 07:21)
tai kad jie lauke yra ju reikalas, bet vyro artimieji yra svetimi zmones - taves jie neaugino, su jais tu nemiegojai viename kambaryje, nesiprausei bendroje pirtyje..... Pirmomis dienomis ( ypac po pirmo gimdymu) yra sunku susitvarkyti su savo kunu ir vaiku, tai savo tevai, yra savo tevai - tave jie mate visokia ir to drovumo nera tokio ( na pries teti, broli - gal, bet pries mama ar sese - ne).O kadangi naujagimoi jie ( vyro tevai ir kiti giminaiciai) nelabai gali pasidziaugti netrukdydami mamos, todel ir turi palaukti kol jinai sustipres ir igaus "prekine" isvaizda arba bent jau gales atsistoti nekraujuota "uodega". Nes tikrai ne ju noras pamatyti siuo atveju yra svarbiausias.

sutinku su jumis, kad jie yra Jums svetimi zmones, bet Jusu vyrui-ne.O juk butent jus ir lauket dviese to stebuklelio Tik jums siuo metu jis ir yra svarbiausias, o ne lankytojai 4u.gif .As tik norejau pasakyti, kad jeigu nusprendet paprasyti artimuju , kad jie nelankytu jusu ligonineje ar iskart namuose, tai turetu buti lygybe tarp abieju pusiu seneliu ir kitu artimuju.As turejau omeny, kad galbut vyrui gali buti skaudu matant, kad jusu tevai yra pageidaujami , o jo ne... as manau, kad tolerancija ir pakantumas gali daug daugiau, negu griezti reikalavimai. Cia tik mano nuomone ir as jos laikausi, todel , prasau neisizeisti ir geros jums visoms kloties pristatant savo dziaugsmelius artimiesiems 4u.gif
Atsakyti
ligoninej antra diena, o grizus namo praejus dar savaitelei
Atsakyti
Sukakus menesiui. Ligoninej tik vyras ir mama buvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2011 07 26, 20:18)
Labutis, nepriimkit asmeniskai, bet man labai keista, kai naujai(ir nenaujai) iskeptos mamytes pareiskia pageidavimus, kad aplankyti gali tik mano tevai, seses ir broliai, o jau Vyro tevai ir artimieji tai jau nepriskiriami prie "pateptuju"rato...pamirstat, mieosios, kad ir jie labai lauke to vaikelio ir nori pasidziaugt su savaisiais jo gimimu... manyciau, kad seneliai is abieju pusiu turetu turet pirmenybe pamatyt vaikeli ir nereikia to labai sureiksmint ar tai ivyks ligoninej ar namuose. 4u.gif

kai vyro tarpkojis bus isdraskytas, nesvietiskai kraujuos, naktim nemiegos, papus skaudes ir t.t.tai manau mieliau pasirinktu savo artimuosius, o ne uosvius, kurie dazniausiai dar kvarsina galva nereikalingais patarimais...
QUOTE(Bekasė @ 2011 08 01, 15:21)
tai kad jie lauke yra ju reikalas, bet vyro artimieji yra svetimi zmones - taves jie neaugino, su jais tu nemiegojai viename kambaryje, nesiprausei bendroje pirtyje..... Pirmomis dienomis ( ypac po pirmo gimdymu) yra sunku susitvarkyti su savo kunu ir vaiku, tai savo tevai, yra savo tevai - tave jie mate visokia ir to drovumo nera tokio ( na pries teti, broli - gal, bet pries mama ar sese - ne).O kadangi naujagimoi jie ( vyro tevai ir kiti giminaiciai) nelabai gali pasidziaugti netrukdydami mamos, todel ir turi palaukti kol jinai sustipres ir igaus "prekine" isvaizda arba bent jau gales atsistoti nekraujuota "uodega". Nes tikrai ne ju noras pamatyti siuo atveju yra svarbiausias.

pritariu.
Atsakyti
[quote=May'a,2011 08 12, 23:59]
Sukakus menesiui. Ligoninej tik vyras ir mama buvo. ax.gif
[/quo

Taip pat ir pas mus blush2.gif
Atsakyti
GN aplankė tik anyta,taip pat buvo mano tėvai ir,aišku,vyras.Visi kiti aplankyti atėko kažkur po mėnesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 08 01, 15:21)

as irgi taip manau, bet mano vyras to nesupras doh.gif

QUOTE(Nikutė @ 2011 08 01, 15:57)
drinks_cheers.gif pilnai sutinku su kiekvienu zodziu.
kaip pirma diena po gimdymo, nusprende vyro mama aplankyti su jo broliu, tai mano MB grieztai savo mamai pasake, kaip mes sustipresim, tai patys pakviesim.
toks jausmas, kad tos anytos negimde ir neatsimena, kaip pacios jautesi po...

kaip gerai, kad jusu MB toks 4u.gif Mano tai jauciu isizeistu, jeigu paprasyciau, kad pasakytu savo tevams atvykti veliau.. verysad.gif verysad.gif Mane tai nervina..Jis visalaik su jais cackinasi... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(*Dita* @ 2011 08 13, 09:21)
kai vyro tarpkojis bus isdraskytas, nesvietiskai kraujuos, naktim nemiegos, papus skaudes ir t.t.tai manau mieliau pasirinktu savo artimuosius, o ne uosvius, kurie dazniausiai dar kvarsina galva nereikalingais patarimais...

thumbup.gif
o, gerai pasakei. biggrin.gif Reikes vyrui taip ir pasakyti, jeigu nesutiks, kad jo tevai atvaziuotu veliau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirma men tikrai nieko nenorejau matyti schmoll.gif Vaikas kabojo istisai, tai jei dar sveciais reiketu rupintis doh.gif
Atsakyti
Ligoninej niekas nelanke, tik vyras, o grizus pirmieji sveciai po savaites, draugai. Tevams parvezem parodyti beveik menesio laiko.
Atsakyti
na pirmieji lankytojai buvo mažosios seneliai, bet ir tai jie labai nesiveržė pas mus, laukė kol sustiprėsim, apsiprasim su permainomis. Tiesa, į ligoninę buvo atėjusi mano mama, nes baisiai norėjo susipažint su mažiuke, bet visi draugai nė minties neturėjo būriuotis ten toje palatoje, o ir į namus kai grįžome niekas nesiskubino, priėmėm svečius tada, kad buvom pasiruošę tam... kažkaip vargiai įsivaizduoju draugų apsilankymus namuose iškart po gimdymo, kai visa skersai išilgai susiūta, vos pasėdinti, dar nelabai aplinkoje besiorientuojanti esi blink.gif žodžiu, gerai kad mus supa supratingi žmonės ir niekam nė nereikia aiškintis dėl ko nenorime ankstyvų apsilankymų.
Atsakyti
Na man ir gimdymas buvo pakankamai sunkus, bet mama lauke palatoj - mes labai gerai sutariam - buvo smagu, kad salia yra zmogus, kuris zino "ta jausma" ax.gif aisku, MB wub.gif o artimiausi draugai - ne visi is kart smile.gif - uzsuko kita diena - tiesiog atnese geliu, pasveikino, pabuvo truputeli ir viskas. Kunas, aisku skaudus, jautiesi kaip partrenkta, bet psichologine prasme, man buvo smagu ax.gif i namus sveciai pradejo vykti mazdaug po 3-4 sav. jau galejau sedet biggrin.gif
Atsakyti
Ligoninėj svečiavosi anyta. Namuose pirmą mėnesį svečiavosi mano ir MB seserys su vyrais bei močiutės. O artimiausius draugus pasikvietėm, kai mažajam buvo 1,5 mėn. Pažįstamų kol kas į namus neįsileidžiam biggrin.gif
Atsakyti