Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

vyras buvo salia istisai, tevai ir uosviai aplanke po poros valandu, geriausia drauge sekancia diena. O draugai ir kiti artimieji jau po poros savaiciu pradejo lankyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai gimdziau buvo karantinas ligonineje, tai jokiu lankytoju nebuvo, tik deka mokamos palatos vyras buvo salia biggrin.gif mano tevai ir sesuo pamate pirma diena grizus namo, anyta gyvena uzsienyje, o visi like pamate leliu kai jam buvo jau 2 men. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Pas mane ligoninėje buvo vyras, dukrelė ir mama, draugus įsileidau po 2 mėnesių - norėjosi ir pačiai sustiprėt, į ritmą kokį tai įsivažiuot...
Atsakyti
I ligonine isileidau tik vyra. Namuose iki menesio taip pat nepriiminejom lankytoju. Patys i svecius emem vazineti kai vaikui 3 menesiai suejo.
Is viso protingas zmogus pas naujagimi nesivers. O durniu nereikia prileisti.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2011 08 01, 13:29)
I ligonine isileidau tik vyra. Namuose iki menesio taip pat nepriiminejom lankytoju. Patys i svecius emem vazineti kai vaikui 3 menesiai suejo.

Labai pritariu jusu nuomonei.As is karto visus ispejau,kad nenoriu lankytoju ligoninej.Buvo tik vyras ir dukra.Gryzus namo aplanke seneliai ir sesuo.Dabar jau menuo leliukui,tai pradesim priimti svecius:-) O tokiu,kurie prasesi jau vos gimus lankyt,buvo nemazai,paprasiau palaukti kol sustipresim,ir kai jau busim pasirenge-pakviesim i svecius.Itariu ne visi liko patenkinti,bet kazkaip nelabai del to suku galva:-p
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2011 08 01, 14:46)
Labai pritariu jusu nuomonei.As is karto visus ispejau,kad nenoriu lankytoju ligoninej.Buvo tik vyras ir dukra.Gryzus namo aplanke seneliai ir sesuo.Dabar jau menuo leliukui,tai pradesim priimti svecius:-) O tokiu,kurie prasesi jau vos gimus lankyt,buvo nemazai,paprasiau palaukti kol sustipresim,ir kai jau busim pasirenge-pakviesim i svecius.Itariu ne visi liko patenkinti,bet kazkaip nelabai del to suku galva:-p

Vaikiukas svarbiau negu isizeide nesusiprateliai. Nera reikalo varginti dar nesustiprejusia mama ir naujagimui infekcijas nesioti.
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2011 07 26, 20:18)
Labutis, nepriimkit asmeniskai, bet man labai keista, kai naujai(ir nenaujai) iskeptos mamytes pareiskia pageidavimus, kad aplankyti gali tik mano tevai, seses ir broliai, o jau Vyro tevai ir artimieji tai jau nepriskiriami prie "pateptuju"rato...pamirstat, mieosios, kad ir jie labai lauke to vaikelio ir nori pasidziaugt su savaisiais jo gimimu...

tai kad jie lauke yra ju reikalas, bet vyro artimieji yra svetimi zmones - taves jie neaugino, su jais tu nemiegojai viename kambaryje, nesiprausei bendroje pirtyje..... Pirmomis dienomis ( ypac po pirmo gimdymu) yra sunku susitvarkyti su savo kunu ir vaiku, tai savo tevai, yra savo tevai - tave jie mate visokia ir to drovumo nera tokio ( na pries teti, broli - gal, bet pries mama ar sese - ne).O kadangi naujagimoi jie ( vyro tevai ir kiti giminaiciai) nelabai gali pasidziaugti netrukdydami mamos, todel ir turi palaukti kol jinai sustipres ir igaus "prekine" isvaizda arba bent jau gales atsistoti nekraujuota "uodega". Nes tikrai ne ju noras pamatyti siuo atveju yra svarbiausias.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 08 01, 15:21)
tai kad jie lauke yra ju reikalas, bet vyro artimieji yra svetimi zmones - taves jie neaugino, su jais tu nemiegojai viename kambaryje, nesiprausei bendroje pirtyje..... Pirmomis dienomis ( ypac po pirmo gimdymu) yra sunku susitvarkyti su savo kunu ir vaiku, tai savo tevai, yra savo tevai - tave jie mate visokia ir to drovumo nera tokio ( na pries teti, broli - gal, bet pries mama ar sese - ne).O kadangi naujagimoi jie ( vyro tevai ir kiti giminaiciai) nelabai gali pasidziaugti netrukdydami mamos, todel ir turi palaukti kol jinai sustipres ir igaus "prekine" isvaizda arba bent jau gales atsistoti nekraujuota "uodega". Nes tikrai ne ju noras pamatyti siuo atveju yra svarbiausias.

drinks_cheers.gif pilnai sutinku su kiekvienu zodziu.
kaip pirma diena po gimdymo, nusprende vyro mama aplankyti su jo broliu, tai mano MB grieztai savo mamai pasake, kaip mes sustipresim, tai patys pakviesim.
toks jausmas, kad tos anytos negimde ir neatsimena, kaip pacios jautesi po...
Atsakyti
Ligoninėje mus aplankė mano ir vyro tėveliai, draugai namie mėnesio bėgyje.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2011 08 01, 17:57)
toks jausmas, kad tos anytos negimde ir neatsimena, kaip pacios jautesi po...

Arba atsimena ir del to isivaizduoja, kad reikia vargse martele aplankyti ir paguosti, pasirupinti ja. Cia mano toks variantas buvo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2011 08 01, 14:29)

kaip ir mes thumbup.gif ir man kažkaip dzin irgi kam ten nepatiko, aš 2 sav paeit negalėjau, nei apsiverst, nu kokie lankytojai..bet jau visiems taip idomu, atrodo kol dar nesi priprates prie vaiko, paziuret pamokint noretu biggrin.gif kai po men seneliai atvaziavo tai puole tarp saves draskytis kas ilgiau vaika patures, tai sakau šįsyk apribosiu ir tuos vaiko tampymus, nes jiem dzin ant to vaikiuko, kaip jis jaučias atrodo.. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(snekute @ 2011 07 14, 17:45)
kuo veliau, tuo geriau, bet kaip gi neisileisti tevu? nesuprastu manau... smile.gif

na jau reiks pasirinkt ar kad suprastu ar vaikui geriau.Man del to problemu nebuvo,as zinojau kad ir gydytojai taip rekomenduoja, reikia kad sustiprėtu imunitetas, taip ir pasakiau..
Atsakyti
Mane nuo lankytojų "išgelbėjo" karantinas ligoninėj dėl kiaulių gripo. Įleisdavo tik dukrytės tėtį. Ir, žinokite, užteko.Kiti namiškiai ir draugai paskambindavo, o šiaip - ramybė,poilsis...Visai gerai buvo... ax.gif
Atsakyti