Įkraunama...
Įkraunama...

Naujagimio lankytojai

Mes nieko į namus neįsileidome, bet patys nuvežėme vaiką parodyti seneliams, kai jam suėjo 3 savaitės. Tiesa, prieš tai atsiklausėm gydytojos leidimo. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus lankytojai prazygiavo pirma menesi doh.gif gyvenom pas tevu,nebuvo tiesiog kur dingti. Pamenu,penktadieni grizau is ligonines.o sestadieni jau skambina mano mociute (su kuria mazai bendraujam),kad nori jau atvaziuoti. blink.gif aisku buvo pasakyta,kad nenoriu jokiu lankytoju dabar. bet kita savaitgali vistiek atsibelde neprasyta. ir dar komplimentu pazere: kokia perbalusi,isvargusi. Dieve,juk buvo praejusi gera savaite po gimdymo tiktai doh.gif
bet nusibosdavo man su lankytojais bendrauti,uzsidarydavom savo kambary,kad niekas nelistu ir tiek.o tada mano mama uzimdavo svecius.
bet tikrai isvargindavo.... po tokios dienos dukryte nakti prastai miegodavo,isderindavo tiek ja,tiek mane.
dabar drauge pagimdziusi,jos dukrytei jau beveik 2 menesiiai ir tik dabar tevaziuosim aplankyti,manau,bus ir pati atsigavusi ir vaikutis apsiprates su nauja aplinka ax.gif nematau reikalo,ko pulti pas naujagimi i namus ar juo labiau i ligonine schmoll.gif reikia tureti supratimo...nebent patys teveliai pasikviecia,cia jau kitas atvejis smile.gif
Atsakyti
Mano tevai mane aplanke ta pacia diena smile.gif
Uosviai doh.gif virsune kazkokia....atvaziavo 21h su visu taboru, ty su kitais anukais- mazameciais, kurie ir siaip ligoninese nepageidaujami, o cia dar pogimdyvines palatos doh.gif zodziu..palatoj 4 mamos is viso..visos tadien gimde..visos pavarge...o cia mano taboras, su glebiu leliju, kurios yra didelis alergenas...su tais vaikais, kurie laksto po palata ir beleka daro...ir uosvis su savo pamokslais- ka valgyt, ka gert...tipo gimdes kazkada ir zino.... doh.gif

Sekancia diena atvaziavo dvi geriausios drauges- tyliai ramiai pabuvo 15min, pamate leliu ir tvarkingai isleke.

Visiem kitiem liepiau nevaziuoti ir nesikisti pirmaji menesi- dekuj Dievuj likau isklausyta, nes tikrai nebuvo upo sventes svest- norejosi ramybes ir iprast prie naujo gyventojo namie smile.gif

Aisku, labiausiai buvau pribloksta iki gimdymo, kai viena pazystama (vyro draugo zmona) pareiske, jog atvaziuos pas mane i gimdyma blink.gif siaubingai isizeide, kai pasakiau, kad gimdyme jei kas ir bus, tai tik mano vyras doh.gif
Atsakyti
Kadangi man dare CP tai da ligoninej mociutes ateidavo padeti, juk tetis negalejo visa laik buti ax.gif O namuciuose priimsim svecius kai bus mazajam menesiukas rolleyes.gif Labai jau daug norinciu net eilute lotuliukas.gif Gal teks grafika sudaryti lotuliukas.gif ax.gif Kad visi vienu metu nesuguzetu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pati, tai pasakiau visiems, kad be 3 mėnesių nieko nelaukiu, nes noriu ir pati atsigauti ir formas atgauti ir su visais bendrauti jaučiant malonumą, o ne sėdėti prieš svečius leisgyvė, pajuodusiai paakiais ir laukti tik, kad jie greičiau išeitų.
Atsakyti
mano nuomone ir kad mazdaug po 3men pati turi atsigaut ir vaikutis jau i ritma iejes smile.gif
Atsakyti
Mes nesilaikėme jokių senų tradicijų,kad atseit tik po 2 mėnesių galima įsileisti lankytojus...buvo keista,tačiau kai kvietėm kelis draugus parodyti savo atžalėlę,visi labai pergyveno atseit dar per anksti ir bijojo eiti,nesuprantu iš kur tas kvailas paprotys nelankyti mažylio 2mėnesius.Suprantu mažiau pažistami draugai,bet artimiausi draugai,kai nenori aplankyti čia tai jau keista...Pirmieji draugai mus aplanke po savaitės namuose ax.gif
Atsakyti
Teisybe pasakius lankytoju nenorejau isvis jokiu, net ir tevu, bet... buvo kaip visada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2010 07 28, 01:37)
Mano tevai mane aplanke ta pacia diena smile.gif
Uosviai doh.gif virsune kazkokia....atvaziavo 21h su visu taboru, ty su kitais anukais- mazameciais, kurie ir siaip ligoninese nepageidaujami, o cia dar pogimdyvines palatos doh.gif zodziu..palatoj 4 mamos is viso..visos tadien gimde..visos pavarge...o cia mano taboras, su glebiu leliju, kurios yra didelis alergenas...su tais vaikais, kurie laksto po palata ir beleka daro...ir uosvis su savo pamokslais- ka valgyt, ka gert...tipo gimdes kazkada ir zino.... doh.gif

Sekancia diena atvaziavo dvi geriausios drauges- tyliai ramiai pabuvo  15min, pamate leliu ir tvarkingai isleke.

Visiem kitiem liepiau nevaziuoti ir nesikisti pirmaji menesi- dekuj Dievuj likau isklausyta, nes tikrai nebuvo upo sventes svest- norejosi ramybes ir iprast prie naujo gyventojo namie smile.gif
Aisku, labiausiai buvau pribloksta iki gimdymo, kai viena pazystama (vyro draugo zmona) pareiske, jog atvaziuos pas mane i gimdyma blink.gif siaubingai isizeide, kai pasakiau, kad gimdyme jei kas ir bus, tai tik mano vyras doh.gif

Uzuojauta del nesupratingu giminaiciu unsure.gif O ta pazystama tai isvis, jau i gimdyma brautis tai virsune bash.gif

Atsakyti
Musu maziukas gime per gripo epidemija, tai tik po menesio isileidom. O tai aplankyt buvo tik patys artimiausi.
Atsakyti
mano vaikiuka pirmi aisku pasitiko artimi zmones, o veliau kazkaip nesidrovejau jo rodyt savaite ar menesio amziaus ir lb tais prietarais netikejau, o tiksliau tikejau tuo, kad mano akis ji apsaugos nuo blogos akies biggrin.gif o tuo lab vaikiukas gime vasaros vidury, tai pvz einant i shopinga ar pasivaiksciot nlb ten ta vaikiuka slepsi saulei spiginant ax.gif tongue.gif
Atsakyti
po 2 men, nenorejau kad kas lankytu...nera reikalo
Atsakyti