QUOTE(žostautė @ 2010 11 16, 11:55)
Ai, aš naivi optimistė ir man taip patinka
Vis dėl to teko sutikti žmonių, kurie pradžioj kalbėję būtent taip, kaip ši pašnekovė, paskui sugebėjo priimti argumentus
Jei iš dešimties planuojančių pataupyti ir pirkti gyvą daiktą pigiau, vienas persigalvoja, tai jau labai gerai
:
As prisimenu, kad labai irgi draskiausi, kad mano VA be doku toks pats VA, kaip ir su dokais
Aj, paskui kazkaip savaime atsirado supratimas, kad visai ne geda savo augintini pavadinti VA misrunu ar tiesiog misrunu. Tai yra normalu.
QUOTE(Allatėja @ 2010 11 16, 13:14)
Visi jūsų argumentuoti atsakymai traukti iš interneto. Saityti aš ir taip moku. Pusė jūsų genialių idėjų yra parašytos copy-paste.
Tai patarimas- jei neturite, ką pasakyti, geriau patylėkit. Arba įdėkit nuorodą ir nepateikinėkit svetimų minčių kaip savo.
Siaubas, kaip žmonės savo nuomonės neturi, aš pakraupau.
Oj, kaip nesutikciau. Jei visi raso ta pati, tai ne reiskia, kad viskas traukta is to paties interneto. Tiesiog tai yra bendros nuomones su benra patirtimi.
QUOTE(Allatėja @ 2010 11 16, 13:44)
Kažkaip mano patirties čia niekas nevertina. Kodėl turiu be išimčių vertinti kitų?
Taktiškus žmones aš išklausau, priimu informaciją. Kiekvieno patirtis skirtinga ir naudinga, todėl ir manoji ne šiukšliadėžės verta.
Jus saket, kad turejot viena, o vienu metu du sunis. Jus manot, kad tai pakankamai didele patirtis? As turiu tokia knygute, kurios gale idomumo delei surasau visu gyvunu vardus, su kuriais teko dirbti (ne siaip susidurti ir paglostyti). Tai vat. Neseniai suskaiciavau ir skaicius buvo 100. Bet kaip mazai apie tuos gyvunus as dar zinau, tai jus nepatikesit. Nuolat islenda visokie naujausi tyrimai, rodikliai, metodai. Nuolat atrandu sriciu, kuriose nieko beveik nezinau. Uj.. 2 individai- ne patirtis, o tik pirmieji zingsniai.
QUOTE(Allatėja @ 2010 11 16, 13:53)
Man vien jau namuose ekologiškai užauginta morka skamba patraukliau už neaiškią masę, kuri šeriama šunims sausu pavidalu.
Bet, turiu pripažinti, kad sausas maistas taip pat yra neišvengiamas, ne visada juk ir laiko yra gaminti.
O jaucius irgi pati auginsit suniukui?
kad ekologiska butu. Ir jurines zuvis irgi pati? P.S. namuose uzauginta- nera ekologiska