Įkraunama...
Įkraunama...

Augintinis su dokumentais ar be jų?

QUOTE(Allatėja @ 2010 11 16, 13:14)
Visi jūsų argumentuoti atsakymai traukti iš interneto. Saityti aš ir taip moku. Pusė jūsų genialių idėjų yra parašytos copy-paste.  biggrin.gif Tai patarimas- jei neturite, ką pasakyti, geriau patylėkit. Arba įdėkit nuorodą ir nepateikinėkit svetimų minčių kaip savo.
Siaubas, kaip žmonės savo nuomonės neturi, aš pakraupau.  blink.gif

Na va, jau chebra i zodziu musi stoja doh.gif Nebukit ir jus tokia kategoriska - tikrai cia yra nemazai prisiekusiu veiseju, kurie ne del pelno, bet is idejos tuo reikalu uzsiima, tai pat siaip issilavinusiu enetuziastingu sunu laikytoju, kurie ne "sausus" faktus pateikia, bet is savo patirties. Sutinku, kad kai kas per daug kategoriskai cia viskas drebia, bet ir tame yra daug tiesos.
Atsakyti
nu tikrai labai norėčiau pamatyti tą nors vieną copy - paste blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Allatėja, žmonės kurie dalino jums patarimus turėjo ne tik teorinių žinių, bet ir praktinių žinių tinkamo auginimo šuniuko...Beje o nepagalvojote, kad ir internete sudėta informacija, bent jau didelė jos dalys yra ištraukta iš rimtų knygų (tai patikima teorinė informacija) ir ilgametės praktikos?
Be to čia rašantieji turi savo nuomonę, tik jus jos tarsi nematote, o matote tik savo nuomonę ir net nesuvokiate, jog ji klaidinga.... Bet gal ankščiau ar vėliau suprasit ir pačiai bus gėda arba baisiai juokinga kokia kietakaktė pasirodėte įrodinėdama savo tiesas...Beje neužtenka turėti savo nuomonę, reikia mokėti ją argumentotai paremti antraip tai tuščios sapalionės. Jūms rašyti postai buvo argumentuoti dauguma, o jus ta savo nuomonę ar galit argumentuoti?numanau, kad ne, tai kas čia neturi nuomonės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulciK08: 16 lapkričio 2010 - 12:33
Man labai įdomu būtų sužinoti apie ekologiška, namie gamintą maistą šuniui. Allatėja, ar galėtum konkrečiai papasakoti, kaip planuoji šerti savo būsimą šuniuką? (Nes interpretacijų čia pasitaikė visokių, jūs rašėt, kad ne taip, bet neparašėt konkrečiau kaip)
Atsakyti
Kažkaip mano patirties čia niekas nevertina. Kodėl turiu be išimčių vertinti kitų? smile.gif Taktiškus žmones aš išklausau, priimu informaciją. Kiekvieno patirtis skirtinga ir naudinga, todėl ir manoji ne šiukšliadėžės verta.
O mano patirties man užtenka vien dėl to, kad mano šuo nugyveno ilgą ir pilnavertį gyvenimą, nes turėjo tobulas sąlygas. smile.gif Dabar kilo klausimų, su kuriais nebuvau susidūrusi - ar reikia ir kaip pateikti kaimynų parašus dėl sutikimo laikyti šunį. Atsakymą seniausiai gavau ir net ne šioje temoje. Daugiau klausimų neturėjau.

Nors šiandien vienas iškilo. Jei įsigyju kalytę su dokumentais, kokie žingsniai norint jos atsivestiems šuniukams suteikti dokumentus? Čia reikia kreiptis į mano miesto kinologų klubą ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Allatėja @ 2010 11 16, 12:44)
Nors šiandien vienas iškilo. Jei įsigyju kalytę su dokumentais, kokie žingsniai norint jos atsivestiems šuniukams suteikti dokumentus? Čia reikia kreiptis į mano miesto kinologų klubą ar kur kitur?

Pirmiausia reikia praeiti parodas ( arba veislinę apžiūrą) ir pasidaryti veislei privalumos sveikatos tyrimus ( info yra LKD puslapyje)
Atsakyti
QUOTE(Allatėja @ 2010 11 16, 13:44)

ogo kiek toli ziurite thumbup.gif pradziai reiktu su savo kalyte sudalyvaut bent jau dvejose parodose ir gaut bent ivertinimus l.gerai . toliau idomiau : sveikatos tyrimai, patino paieska, kergimo aktas ... dar daug verta skaityt, dometis, analizuot ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(arti_ @ 2010 11 16, 13:35)
Man labai įdomu būtų sužinoti apie ekologiška, namie gamintą maistą šuniui. Allatėja, ar galėtum konkrečiai papasakoti, kaip planuoji šerti savo būsimą šuniuką? (Nes interpretacijų čia pasitaikė visokių, jūs rašėt, kad ne taip, bet neparašėt konkrečiau kaip)

http://www.bimas.lt/...r_auginimas.php
Tikriausiai skyrelis "Šuns šėrimo produktai" labiausiai patvirtina, ką aš sakiau. Tik čia radau paskubomis, taip greit nerandu tos info, kurią buvau radusi su tiksliais kiekiais ir normoms per dieną ar savaitę kiekvieno produkto.
Man vien jau namuose ekologiškai užauginta morka skamba patraukliau už neaiškią masę, kuri šeriama šunims sausu pavidalu. smile.gif Bet, turiu pripažinti, kad sausas maistas taip pat yra neišvengiamas, ne visada juk ir laiko yra gaminti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allatėja @ 2010 11 16, 13:53)
Man vien jau namuose ekologiškai užauginta morka skamba patraukliau už neaiškią masę, kuri šeriama šunims sausu pavidalu. smile.gif Bet, turiu pripažinti, kad sausas maistas taip pat yra neišvengiamas, ne visada juk ir laiko yra gaminti. smile.gif

morka gerai, bet suo ne triusis , juk vien morkomis jo nesersi
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2010 11 16, 13:47)
Pirmiausia reikia praeiti parodas ( arba veislinę apžiūrą) ir pasidaryti veislei privalumos sveikatos tyrimus ( info yra LKD puslapyje)

Kiek teko domėtis, reikia net trijų parodų su gerais įvertinimais. O čia parašėte, kad "arba veislinę apžiūrą" pereiti, tai yra galimybė gauti dokumenus ir be parodų?
Atsakyti
QUOTE(Allatėja @ 2010 11 16, 13:57)
Kiek teko domėtis, reikia net trijų parodų su gerais įvertinimais. O čia parašėte, kad "arba veislinę apžiūrą" pereiti, tai yra galimybė gauti dokumenus ir be parodų?

tik ta galimybe labai brangiai kainuoja - viskas labai aiskiai isdestyta lkd puslapyje
Atsakyti
QUOTE(bangabanga @ 2010 11 16, 13:57)
morka gerai, bet suo ne triusis , juk vien morkomis jo nesersi

Aš morką kaip pavyzdį daviau. smile.gif Daugumą reikalingų daržovių galima užauginti. smile.gif O kitką pirkti. Atskirais produktais perkant geresnė kokybė nei mišinio.
Atsakyti