QUOTE(Allatėja @ 2010 11 15, 20:38)
Aš visiškai jums pritariu.
Apibūdinote normalų, neišaukštintą šunį, apie kurį aš ir kalbėjau.
Visos šios jūsų paminėtos sąlygos, laikant šunį, mano nuomone, kiekvienoje šeimoje įgyvendinamos skirtingai, pagal galimybes.
O iškeltas šuo pradeda atrodyti, kai man paaiškinama, kad vietinis veterinaras šuniui per prastas, sveikai užauginto maisto, pagaminto specialiai šuniui, duoti negalima, pati dresuoti šuns negaliu, reikia vedžioti į dresūros pamokas. Va tada truputį jau atrodo per daug.
Jūs pati šia žinute parašote, kad pritariate prie išsakytų minčių, tarp kurių buvo paminėta būtina pilnavertė mityba. Tai niekaip negaliu suprasti kaip taip gali būti, kad žmogus už pilnaverčią šuns mitybą, bet prieš maitinimą mėsa ar aukštos kokybės sausiako, bet juk tai ir yra 2 būdai pilnavertės mitybos...
Seku daugumą temų šitam forume susijusių su šunimis, bet jūs labiausiai mane prajuokinote savo prieštaravimu sau...
Pritariu moteriai pasisakiusiai, kad būtų begalo juokinga, jeigu nebūtų gaila šuns, kuris pateks į jūsų rankas...Valgys matyt košes su mėsa kur mėsa geriausiu atvėju sudarys 10 procentų maisto o ir šiaip tinkamai su tuo šuniu nemanau ar mokės elgtis tokie šeimininkai...juk jie nežino ir nenori žinoti...Na juk Allatėja be galo protinga, viska išmano, o visi aplinkui "kvailiai turčiai"....Ak...
Beje aš kai tik užsiregistravau perskaičiau retriverių temas ir uždaviau klausimų, kurie galėjo pasirodyti tikrai kvaili ir ne karta diskutuoti, bet niekas neužsipuolė, atsakė, patarė...O jei jums atrodo, kad jus puola, tai gal reiktų susimastyt ar tik ne pati kalta dėl to...Jeigu jums duoda iš ties gerų patarimų ne šiaip iš lempos o tikrai patikimų, o jus ka į tai?susimastykit...