Įkraunama...
Įkraunama...

Augintinis su dokumentais ar be jų?

QUOTE(tati @ 2009 12 17, 03:25)
AB temoje kazkada buvo trumpas gincas.
Nelabai domiuosi AB, bet kiek zinau, LT veikia vienas geras "fabrikelis", kur sunys su dokais, bet as nevadinciau jo tikru, atsakingu veislynu. Tikiu, kad pa sjuos pigiau, nei uzsienyje smile.gif

o mano veisle paminėjai biggrin.gif Tai pasakysiu, kad ant LT veikia 2 legalūs "fabrikėliai" 4u.gif Aš jau nešneku, kad atsirado bedokinių mažiukų, o kita be dokinių gyvena žirgynuose, nes šeimininkai atsisakė jų doh.gif Kas dėl kainų,tai taip pigiau rolleyes.gif

do22, ir Danijoje galima nusipirkti dokinį nebrangiai, o jums gi ir Vokietija arti, ir Olandija.Kur tikrai yra super gerų AB ir kainos pakenčiamos, o be to veisėjai tikrai labai malonūs 4u.gif

O kad į temą biggrin.gif tai aš savo "bišoniuką" pirkau ne parodoms,bet man dokai buvo svarbūs net ir labai. Nes nenorėjom rizikuoti savo ir dukrelės gyvybėmis perkant tokios veislės šunelį.
Atsakyti
kaip jau ne karta sakiau, nusibodo man ta tema.

nes cia atseit su dokais, tai jau ir agresyvus negali isaugti ir panasiai, na nesamone, kad negali, nes ir dokumentiniu grynaveisliu buna kad isauga agresyvus, nebekomentuoju, vsio
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 12 17, 11:37)
kaip jau ne karta sakiau, nusibodo man ta tema.

nes cia atseit su dokais, tai jau ir agresyvus negali isaugti ir panasiai, na nesamone, kad negali, nes ir dokumentiniu grynaveisliu buna kad isauga agresyvus, nebekomentuoju, vsio

nu nepyk tu taip 4u.gif aš žinau tavo šunelio įsigyjimo istorija ax.gif nu įsigyjai šeimos nari ir ok drinks_cheers.gif bet nereik skatinti bedokumenčių dauginimą.Juk puikiai žiniai kaip LT mutuoja AB veislė. Jau ir iš prieglaudų traukėme ne vieną, ir ieškojom naujų namų verysad.gif
Kas dėl agresivumo, bet kalbu tik apie AB, tai taip LT gali nusipirkti ir su dokais,kurie linkę į agresiją ir drąsiai galiu pasakyti, kad LT nėra gerų AB veislynų.Ir jei toliau taip juos štampuos tai aplamai įsigims veislė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 12 17, 08:44)
nu nepyk tu taip 4u.gif aš žinau tavo šunelio įsigyjimo istorija ax.gif nu įsigyjai šeimos nari ir ok drinks_cheers.gif bet nereik skatinti bedokumenčių dauginimą.Juk puikiai žiniai kaip LT mutuoja AB veislė. Jau ir iš prieglaudų traukėme ne vieną, ir ieškojom naujų namų verysad.gif
Kas dėl agresivumo, bet kalbu tik apie AB, tai taip LT gali nusipirkti ir su dokais,kurie linkę į agresiją ir drąsiai galiu pasakyti, kad LT nėra gerų AB veislynų.Ir jei toliau taip juos štampuos tai aplamai įsigims veislė doh.gif

nea, as nei kiek nepykstu mirksiukas.gif mane ziuriu visi neteisingai supranta, as neskatinu bedokumenciu dauginimo, tik sakau, kad pasitaiko ir tu dokumenciu ne tokiu kokiu tikiesi, aisku, dabar vel puls, kokiu pasitaiko tu dokumenciu, ir vel politika is naujo, kaip pasaka be galo doh.gif lotuliukas.gif
kuriam mieste AB isvarytas is namu? Blm priimciau dar viena, bet gi vyras is namu isvytu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo do22: 17 gruodžio 2009 - 09:50
QUOTE(do22 @ 2009 12 17, 11:49)
nea, as nei kiek nepykstu mirksiukas.gif mane ziuriu visi neteisingai supranta, as neskatinu bedokumenciu dauginimo, tik sakau, kad pasitaiko ir tu dokumenciu ne tokiu kokiu tikiesi, aisku, dabar vel puls, kokiu pasitaiko tu dokumenciu, ir vel politika is naujo, kaip pasaka be galo doh.gif  lotuliukas.gif
kuriam mieste AB isvarytas is namu? Blm priimciau dar viena, bet gi vyras is namu isvytu doh.gif  lotuliukas.gif

tai taip ir rašyk,kad būna netyčinis kergimas (kažkaip panašiai vadinasi blush2.gif ), veisėjai nesunaikina vados, neužregistruoja,nes gautu baudą.Tada veisėjai tyliai juos parduoda, kaip "tikrus veislės atstovus" cool.gif Bet jie vistiek skaitosi mišrūnai blush2.gif Tik tau širdelę paglosto, nes žinai kad tėvai tai tikrai tie cool.gif o ne koks kitas veislės atstovas

Klaipėdoje atidavinėjo 6metų, bet viskas ok, viena šeima iš Viln priglaudė thumbup.gif O kita iš Marijampolės, 2 metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 12 17, 08:56)
tai taip ir rašyk,kad būna netyčinis kergimas (kažkaip panašiai vadinasi  blush2.gif ), veisėjai nesunaikina vados, neužregistruoja,nes gautu baudą.Tada veisėjai tyliai juos parduoda, kaip "tikrus veislės atstovus" cool.gif Bet jie vistiek skaitosi mišrūnai blush2.gif Tik tau širdelę paglosto, nes žinai kad tėvai tai tikrai tie cool.gif o ne koks kitas veislės atstovas

Klaipėdoje atidavinėjo 6metų, bet viskas ok, viena šeima iš Viln priglaudė thumbup.gif O kita iš Marijampolės, 2 metų doh.gif

zinai, as ne is tu zmoniu, kad rupetu kitu nuomone, as zinau kaip kas buvo ir man gerai, siaip i sia tema uzejau bendrai padiskutuoti, o ne apie savo mirksiukas.gif

oho 6metu, jau didelis, kazi del kokiu priezasciu atidavineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 12 17, 12:01)
*zinai, as ne is tu zmoniu, kad rupetu kitu nuomone, as zinau kaip kas buvo ir man gerai, siaip i sia tema uzejau bendrai padiskutuoti, o ne apie savo mirksiukas.gif

**oho 6metu, jau didelis, kazi del kokiu priezasciu atidavineja g.gif

*tai ir viskas ok, manau daugiau čia į tas diskusijas nevertėtų veltis blush2.gif Turi šeimos draugą, labai mylit ir tuo viskas pasakyta. Tikiuosi kada DK susitikti ir nulėkti iki specializuotos AB parodos 4u.gif

** čia ne ta tema, kad mes pradėtume diskusijas apie AB 4u.gif
Atsakyti
Dabar auginu su dokumentais. Pirkau todel kad gal noresim kur rimciau padalyvaut su juo. O siaip tai man tie dokumentai nereikalingi.
Mano mama nusipirko labradora be dokumentu. Sumokejo 3 kart maziau nei su dokumentais butu mokejusi. Ir vel puikiausias suo yra. Parsivezus namo nusikirminavo, pasiskiepijo kiek priklauso ir sau linksmai gyvena.

Veisliniu sunu LT kainos ispustos. Ir jei nebutu tokios konkurencijos kaip daugintoju jos dar didesnes butu. Bet gal tada labiau zmones is gatves pasiimtu suniukus, nes veislini butu prabanga turet.

Nereik cia diskutuot kad jei pirksi su dokumentas suo nebus agresyvus. Arba visi daugintojai daugina sunis su tam tikrais brokais.

pataisykit jei klystu, bet parodose daugiau atkreipiamas demesys i suns isvaizda, grozi bet ne i darbines savybes (kalbu apie darbinius sunis). Tai veisejai atrenka sunis kurie atitinka ne tik suns veisles isvaizda, bet ir darbines savybes (gebejima dirbti pagal veisles paskirti).

ir apskritai kas yra veisle. Tam kad suo vadintusi veislinis turi but isduotas FCI dokumenta?
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 12 17, 11:10)
Veisliniu sunu LT kainos ispustos. Ir jei nebutu tokios konkurencijos kaip daugintoju jos dar didesnes butu. Bet gal tada labiau zmones is gatves pasiimtu suniukus, nes veislini  butu prabanga turet.

Nesąmonė. Veislinių šunų kainos Lt gan mažos...Kiek domėjausi, visur buvo kainos daug didesnės nei Lt smile.gif
Atsakyti
Manau kad yra puiku kad veislinių šunų kainos salyginai nemažos - tai yra dalinis atrankos kriterijus renkant šuniukui naujus šeimininkus, daugeliu atvejų galimybė mokėt t.t. sumą už šunį tieiogiai proporcinga galimybei investuot į šunio išlaikymą. Jei būtų mano valia - už šunų laikymą siūlyčiau įvest kuo didesnius mokesčius, tam kad šunis galėtų laikyti tik žmonės kurie tai iš tiesų gerai apgalvoję ir gali sau tai leisti, tuomet sumažėtų ir daugintojų, ir asmenų perkančių šunis pigiau "tik sau ir namams". Juk gyvūno laikymas nėra būtinybė, tai yra prabangos dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 12 17, 12:25)
Nesąmonė. Veislinių šunų kainos Lt gan mažos...Kiek domėjausi, visur buvo kainos daug didesnės nei Lt  smile.gif
Taip ,skaiciukai gal ir tie patys tik po ju ne lt.o eurais.
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 12 17, 10:49)
nea, as nei kiek nepykstu mirksiukas.gif mane ziuriu visi neteisingai supranta, as neskatinu bedokumenciu dauginimo, tik sakau, kad pasitaiko ir tu dokumenciu ne tokiu kokiu tikiesi, aisku, dabar vel puls, kokiu pasitaiko tu dokumenciu, ir vel politika is naujo, kaip pasaka be galo doh.gif  lotuliukas.gif
kuriam mieste AB isvarytas is namu? Blm priimciau dar viena, bet gi vyras is namu isvytu doh.gif  lotuliukas.gif

Bet Jūs kompeksą kokį turit, kad šuo be dokumentų? g.gif Nesuprantu. O jeigu nori gauti kokio tikiesi, reikia gerai pasidomėti veisle, susirasti gerą veislyną, nesvarbu LT ar užsieny, užsirekomenduoti veisėjams ir turėsi tai, ko nori.

QUOTE(paggy_bundy @ 2009 12 17, 11:10)

Veisliniu sunu LT kainos ispustos. Ir jei nebutu tokios konkurencijos kaip daugintoju jos dar didesnes butu. Bet gal tada labiau zmones is gatves pasiimtu suniukus, nes veislini  butu prabanga turet.

Pagal mane kainos LT yra per mažos.
Atsakyti