Įkraunama...
Įkraunama...

Augintinis su dokumentais ar be jų?

QUOTE(do22 @ 2009 12 16, 20:53)
Nesidomejau as cia sunu kainomis, nes nesirinkau is LT rinkos, pirkau suni seimos nari, todel dokai man nebuvo aktualu, o kas domisi parodom veisimu... tiem aktualu  dokai, ziuriu cia visa diena vienas per ta pati, jau pabodo doh.gif  lotuliukas.gif
kaip sakoma, VARNAS VARNUI AKIES NIEKADA NEKIRS mirksiukas.gif

aš irgi įsigijau šeimos narį... Kadangi toj šeimoj yra vaikų, todėl pirkau su dokumentais, kad būtų kuo didesnė tikimybė, kad mano labradoras bus tikrai labradoras, o ne labradoro ir kaukazo mišinys, paveldėjęs labradoro kūną ir kaukazo smegenis (neturiu nieko prieš kaukazus, bet manau kad to šuns nesugebėčiau užauginti tinkamai).

dauguma čia pasisakančių nesako, kad bedokumenčiai yra blogesni, dauguma nesupranta KODĖL REIKIA BŪTEN X VEISLĖS BEDOKUMENČIO. ne tiesiog šuns, o GRYNAVEISLIO BEDOKUMENČIO. čia yra tuštybė... perki bileką, biletik kaimynai matytų, kad turi ELITINĮ jorkšyrą.
Atsakyti
parašysiu tarp kita ko veisimo tikslus.. Veisimas yra šunų sveikatos, temperamento bei charakterio, gerovės ir veislei būdingų savybių išsaugojimas, užtikrinimas ir gerinimas. Nei vienas šių tikslų nebus pasiektas be kontrolės, tiek šuns kilmės, tiek šuns sveikatos, tiek eksterjero.

Didelė užuojauta tiems, kurie pirkdami šunį SAU nesirenka maksimaliai geriausio. Gi pirkdamas SAU logiška, kad turėtum norėt išsirinkt geriausią.. Kažkodėl renkantis bet ką SAU visada ilgai renkiesi, mąstai, neskubi. Gi SAU renkies smile.gif .. ir itin keista, kai tai negalioja renkantis augintinį. Tuomet svarbu kuo pigiau. Nes man tik SAU.. namams gi tik
Atsakyti
tai is turgaus pirkti ale grynaveisli tai nesamone... o kazi is tikruju LT ar daug yra normaliu veiseju? g.gif pabresiu veiseju, o ne daugintoju, o tai pavyzdziui, ka siulote zmogui kuris nori tokios veisles grynaveislio suns kurio veiseju LT nera? jie tada renkasi lengviausia kelia, ieskoti pagal skelbima, nes uzsieny sunu kainos manau patys zinot, kad didesnes, na bent jau as taip manau blush2.gif mirksiukas.gif
na bent jau mes kai pirkom nelabai i kaina ziurejom, na aisku proto ribose, turejom nusistate mazdaug suma, nes tarkim vyras nebutu, uzsakinejes suns is amerikos ar dar is kokios salies, jam suo yra suo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo do22: 16 gruodžio 2009 - 22:31
O čia kokių tokių veisėjai neturi, o daugintojai turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2009 12 16, 21:31)
O čia kokių tokių veisėjai neturi, o daugintojai turi?  bigsmile.gif

nereikia gi jau taip kabinetis, bet tikrai nera tiek veiseju gi kiek yra sunu veisliu, ar ne? g.gif
Atsakyti
Žinoma, kad užsigeidus retenybės reikia nusiteikti, kad retas šuo sunkiau randamas. Jeigu užsimanisu labradoro aš per Lt rasčiau bent 5-6 vadas, aplinkinėse šalyse dar apie 10 vadų iš kurių įmanoma rinktis. Nebūtinai kaina užsienyje didesnė, nebūtinai užsienyje yra kažkas ypatingo ar geresnio. Lygiai taip pat užsienyje gali apgauti nagliausiu būdu biggrin.gif

Westa - šitas paradoksas mane glumina visada. Kai perki SAU mašiną, butą, žiedą - ieškai geriausio varianto. Kokybiško daikto. O kai šuo SAU, tai tiks belenkoks.... bile kad turėtų merso ženkliuką, po kapotu nebūtinai merso variklis. Juk SAU perku, ne kitam kam... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 12 16, 23:32)
nereikia gi jau taip kabinetis, bet tikrai nera tiek veiseju gi kiek yra sunu veisliu, ar ne? g.gif

Nereikia jau taip išsisukinėti, nes paklausiau labai paprastai. Aš nežinau , o Jūs žinote - kodėl nepasakote?
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2009 12 16, 22:36)
Westa - šitas paradoksas mane glumina visada. Kai perki SAU mašiną, butą, žiedą - ieškai geriausio varianto. Kokybiško daikto. O kai šuo SAU, tai tiks belenkoks.... bile kad turėtų merso ženkliuką, po kapotu nebūtinai merso variklis. Juk SAU perku, ne kitam kam...  blush2.gif

duodu ranką nukirst, kad pas tokius žmones virtuvėje birbia koks Samsung šaldytuvas, o serialą mylimą jie žiūri per Philips televizorių.. ir ne per kokį ten turgelyje pirktą Philix .. ir atsikelia vieną rytą tokie žmonės sumąstę, kad jiems reik šuns.. ir beda pirštu į kokį ten skelbiu.lt skelbimą.. ir taip atsiranda namie šuniukas.. ir nesvarbu, kad TV buvo renkamas daug ilgiau, atsakingiau... kas tas šuo palyginus su TV irnesakyk.gif ir ne piniguose gi čia esmė.. čia gi tik... šuo
Atsakyti
Mūsų stafukė ir be dokumentų, bet nekeistume į jokį kitą šunį. Mums svarbu šuo, o ne dokumentai ir parodos.
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2009 12 16, 22:45)
Mūsų stafukė ir be dokumentų, bet nekeistume į jokį kitą šunį. Mums svarbu šuo, o ne dokumentai ir parodos.

ir nekeiskit.. o kam keist? jei nesuvoki dokumentų esmės smile.gif .... čia tas pats kaip nevairuojančiam automobilį pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2009 12 16, 23:45)

O kas jums siūlo keisti ją į kitą šunį? Greitai vykite lauk nuo savęs tokį begėdį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2009 12 16, 21:40)
Nereikia jau taip išsisukinėti, nes paklausiau labai paprastai. Aš nežinau , o Jūs žinote - kodėl nepasakote?

jetus as nesigilinau i tuos veisejus, kokiu yra kokiu ne, bet jus juk zinot kiek veisliu yra ir negi tiek yra veislynu? netikiu. kalbu apie LT.
Atsakyti