Įkraunama...
Įkraunama...

Augintinis su dokumentais ar be jų?

Tai nori konkrečios veislės atstovo, ar tiesiog šuns, kurį būtų galima mylėti? Jei šiaip šuns, tai kam gultis kryžium ir įrodinėti, kad jis turi veislę?
Kodėl būtinai parodoms? Kaip visuomet sakau - tai tipo mane kalės jei dokumentinės, tai nemylimos ir neprižiūrėtos, laikomos tik dėl parodų ir veisimo - garaže smile.gif O va "dėl meilės" turiu nedokumentinį azijatą biggrin.gif kurio niekada neveisiu biggrin.gif
Atsakyti
Ne ne, čia ne JI nesamones rašo, čia jūs visi biznieriai nesuprantat tiesiog, nes nenorit, nes jums neparanku tą didžiąją tiesą pripažinti.

Ir JI ir tik JI žino, kam ir kokie žmonės šunis su dokais perka, nes tai jos supratimu tatai yra tiesa ir nekitaip tsakant.
Aleliuja

Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2009 12 16, 21:48)
Ne ne, čia ne JI nesamones rašo, čia jūs visi biznieriai nesuprantat tiesiog, nes nenorit, nes jums neparanku tą didžiąją tiesą pripažinti.

Ir JI ir tik JI žino, kam ir kokie žmonės šunis su dokais perka, nes tai jos supratimu tatai yra tiesa ir nekitaip tsakant.
          Aleliuja

oj NAJA thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aleliuja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2009 12 16, 19:48)

Aleliuja

thumbup.gif lotuliukas.gif

nusibodo man cia, nes ziuriu neina mums susikalbeti lotuliukas.gif
nesuprantu, taip sunku suprasti, kad as turiu omeny paprasta dalyka, KAD GRYNAVEISLIS SUO GALI BUTI IR BE DOKU doh.gif
Nesidomejau as cia sunu kainomis, nes nesirinkau is LT rinkos, pirkau suni seimos nari, todel dokai man nebuvo aktualu, o kas domisi parodom veisimu... tiem aktualu dokai, ziuriu cia visa diena vienas per ta pati, jau pabodo doh.gif lotuliukas.gif
kaip sakoma, VARNAS VARNUI AKIES NIEKADA NEKIRS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo do22: 16 gruodžio 2009 - 20:55
QUOTE(do22 @ 2009 12 16, 21:43)

na as nieko pries veisejus neturiu, i sia tema parasiau tik noredama pasakyti, kad suo be doku, gali irgi buti puikus suo. Ir kad nereikia taip grieztai nurasyti sunu be doku, aisku tie kurie domisi parodom, jie vel gi bus tik uz sunis su dokais.

Žinokit puikus tai gali būti, bet veislinis negali. Be to manau, kad Jūsų akis neįgudusi į šunį žiūrėti. Aš kai pirkau savąjį, laukiau metus, kol jis gims. Per visą tą laiką sėdėjau internete ir tiesiog žiūrėjau į šios veislės šunis. iš pradžių visi buvo vienodi, bet kai pradedi domėtis, pamatai, kad vieno petys statesnis, kito kampai ne taip išreikšti, nugaros linija skiriasi, lūpos nevienodos, ausų pastatymas ne toks. Iš principo, koks skirtumas, bet kai pamatai, kad skirtumas yra, supranti kodėl tavo šuo kainuoja tiek daug. O dabar kai pasižiūriu, kad į bulterjerus parodoje, nusišauk, nežinočiau, kuris iš jų geriausias, nes nemoku į juos žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2009 12 16, 19:54)
Žinokit puikus tai gali būti, bet veislinis negali. Be to manau, kad Jūsų akis neįgudusi į šunį žiūrėti. Aš kai pirkau savąjį, laukiau metus, kol jis gims. Per visą tą laiką sėdėjau internete ir tiesiog žiūrėjau į šios veislės šunis. iš pradžių visi buvo vienodi, bet kai pradedi domėtis, pamatai, kad vieno petys statesnis, kito kampai ne taip išreikšti, nugaros linija skiriasi, lūpos nevienodos, ausų pastatymas ne toks. Iš principo, koks skirtumas, bet kai pamatai, kad skirtumas yra, supranti kodėl tavo šuo kainuoja tiek daug. O dabar kai pasižiūriu, kad į bulterjerus parodoje, nusišauk, nežinočiau, kuris iš jų geriausias, nes nemoku į juos žiūrėti.

o jus suneli i parodas vedate? mirksiukas.gif
as del to kad mano akis neigudus ziureti i suni, tai sutinku, nesiginciju, as ne esu kazkokia pasinesus ant sunu, kaip ir minejau pas mus suo yra seimos narys, o ne parodinis ar veisimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo do22: 16 gruodžio 2009 - 20:58
Nu nepulkit taip labai žmogaus.
Juk ir šiame forume, ir kituose prieš keletą metų buvo dalyvių, kurie lygiai taip pat kryžiumi gulė įrodinėdami, kad jų "grynaveislis be dokumentų" lygiai toks pats, o gal ir geresnis už dokumentuotus. Praėjo kažkiek laiko, jie išmoko matyti veislės bruožus, šį bei tą sužinojo apie veisimo principus, apie genetiką, ir pakeitė savo nuomonę. Įsigijo dar vieną šunį (ar kelis) jau su kilmės dokumentais, kai kurie netgi tapo veisėjais.

do22, ar teisingai supratau - jūsų šuns tėvai turėjo kilmės dokumentus, tačiau vada buvo neregistruota, šuniukai be kilmės dokumentų? Jei taip, tai kodėl? Ar tėvai buvo dalyvavę parodose? jei taip, tai kokius įvertinimus gavo? Jei ne, tai kodėl?
Ar jūsų šuns tėvams buvo atliktas klubo sąnario displazijos tyrimas? Jei taip, tai koks rezultatas? Jei ne, tai kodėl?
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 12 16, 21:56)
o jus suneli i parodas vedate? mirksiukas.gif
.

Tai kad pas ją dukra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 12 16, 19:57)
Nu nepulkit taip labai žmogaus.
Juk ir šiame forume, ir kituose prieš keletą metų buvo dalyvių, kurie lygiai taip pat kryžiumi gulė įrodinėdami, kad jų "grynaveislis be dokumentų" lygiai toks pats, o gal ir geresnis už dokumentuotus. Praėjo kažkiek laiko, jie išmoko matyti veislės bruožus, šį bei tą sužinojo apie veisimo principus, apie genetiką, ir pakeitė savo nuomonę. Įsigijo dar vieną šunį (ar kelis) jau su kilmės dokumentais, kai kurie netgi tapo veisėjais.

do22, ar teisingai supratau - jūsų šuns tėvai turėjo kilmės dokumentus, tačiau vada buvo neregistruota, šuniukai be kilmės dokumentų? Jei taip, tai kodėl? Ar tėvai buvo dalyvavę parodose? jei taip, tai kokius įvertinimus gavo? Jei ne, tai kodėl?
Ar jūsų šuns tėvams buvo atliktas klubo sąnario displazijos tyrimas? Jei taip, tai koks rezultatas? Jei ne, tai kodėl?

kaip ir sakiau, as nekalbu apie savo suni konkreciai, o kalbu bendrai apie sunis, tai gi jums leidus, neatsakynesiu i asmeninius klausimus, nes nemanau, kad tai reikalinga. Gal jus pagalvojot, kad as cia del savo suns kovoju, na tada neteisingai supratot, nes as kalbu apie visus tokius sunis, isskyrus kur akivaizdziai matosi, kad maisytas.
Papildyta:
QUOTE(NAJA @ 2009 12 16, 19:59)
Tai kad pas ją dukra biggrin.gif

prie ko cia vaikai?
turejau omeny šunelį... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 12 16, 22:02)
kaip ir sakiau, as nekalbu apie savo suni konkreciai, o kalbu bendrai apie sunis, tai gi jums leidus, neatsakynesiu i asmeninius klausimus, nes nemanau, kad tai reikalinga. Gal jus pagalvojot, kad as cia del savo suns kovoju, na tada neteisingai supratot, nes as kalbu apie visus tokius sunis, isskyrus kur akivaizdziai matosi, kad maisytas.
Papildyta:

prie ko cia vaikai?
turejau omeny šunelį... lotuliukas.gif

Jūs daug ką omenyje galite turėti ,o aš skaitau tai ką parašote.
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 12 16, 21:01)

Bet jūs būtent savo šunį nuolat pateikiate kaip argumentą. Tai jei kalbame ne apie bendras tendencijas, o apie konkretų pavyzdį, prašom atsakyti į klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 12 16, 20:04)
Bet jūs būtent savo šunį nuolat pateikiate kaip argumentą. Tai jei kalbame ne apie bendras tendencijas, o apie konkretų pavyzdį, prašom atsakyti į klausimus.

kada as pateikiau cia konkreciai apie savo suni, taip jis be doku, ta gal ir minejau, nebent kazkada sios temos pradzioj buvau minejusi, bet ne sikart, tai gi as kalbu bendrai, nes turiu savu priezasciu nekomentuoti.
As ne esu kokia kinologe ar bent kiek i ja panasi, tiesiog visada dievinau didelius sunis, tai ir isigijom.
Papildyta:
QUOTE(NAJA @ 2009 12 16, 20:03)
Jūs daug ką omenyje galite turėti ,o aš skaitau tai ką parašote.

bet manau reikia suprasti juk tema apie sunis, o ne vaikus. mirksiukas.gif
Atsakyti