Įkraunama...
Įkraunama...

Augintinis su dokumentais ar be jų?

Pasisekė su katinu. Maniškis iš ten pat po 3 dienų mirė. Ir ne tik maniškis.
Atsakyti
Paggy-bundy,o Jus kreipetes i veiseja pagalbos?Gal vertetu?...
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 06 07, 22:42)
Dabar turiu su dokumentais, kaip mazas vaikas prazliumbiau dvi dienas, kad tikriausiai nebus tokio nuostabaus suns kokius as auginau. Jau pastebiu, kad suniukas turi problemu. Adaptuojasi 7 kart leciau nei pries tai mano auginami sunys. Siandien buvo atvaziave sveciu, nesileido glostomas ir kas bande tai daryt tam kando i ranka. 3 men. suniukas, jis juk dar vaikas is kur tokia reakcija...

atsakyk ne man, ne forumui, o sau: nėra taip, kad tu iš jo tikiesi stebuklo? kad už sumokėtus pinigus ir kad jis su dokais manai, kad jis bus tobulas be dresūros, be drausmės, skatinimų ir kitų dalykų? dirbk su šunimi, nes varbu iš kur jis pirktas ir nebus to, ypač, jei jam TIK 3 mėn. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal nereikia taip nusiminti, juk suniukui tik 3 menesiai, kudikis dar 4u.gif
Atsakyti
Dabar turiu su dokumentais
Jau pastebiu, kad suniukas turi problemu. Adaptuojasi 7 kart leciau nei pries tai mano auginami sunys.

Kokios veislės? Iš kokio veislyno?

Su dokumentais perkant negarantuoji ar suo ne 100 % veislinis.

Žinokit, ir mano patirtis labai menka, bet galiu drąsiai teigt, kad žmogus, besidomintis šunimis nuo 10 metų, taip tikrai neteigtų schmoll.gif

Siaip praradau motyvacija daugiau pirkti su dokumentais suni.

Ok – taigi nieks netrukdo Jums priglaust nelaimėlį, beglobį šunelį cool.gif
Ar Jūs vis tik ketinat daugintojus remti? unsure.gif
Atsakyti
Gyvenam kiekvienas demokratineje valstybeje. Kaip sakant koki suni renkiesi ir kur perki tai beveik tas pats kas rinktis desra parduotuveje. Renkiesi kokybe pagal kaina. Nori prastesnes moki maziau, nori kokybiskesnio moki daugiau. Visi bizni suka, mazai kas is idejos dirba is suniuka parduoda uz savikaina.

Dabar mano suo tikiuosi gyvens 12 ir daugiau metu. O galbut kitas sunelis ateis i namus savaime. O dabar auginsiu ta ka turiu, dirbam kiekviena diena, matau kad manimi pasitikejimas auga su kiekvienu skanestu. Tad kaip bus taip.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 06 08, 20:48)
Gyvenam kiekvienas demokratineje valstybeje. Kaip sakant koki suni renkiesi ir kur perki tai beveik tas pats kas rinktis desra parduotuveje. Renkiesi kokybe pagal kaina. Nori prastesnes moki maziau, nori kokybiskesnio moki daugiau. Visi bizni suka, mazai kas is idejos dirba is suniuka parduoda uz savikaina.

Dabar mano suo tikiuosi gyvens 12 ir daugiau metu. O galbut kitas sunelis ateis i namus savaime. O dabar auginsiu ta ka turiu, dirbam kiekviena diena, matau kad manimi pasitikejimas auga su kiekvienu skanestu. Tad kaip bus taip.
Jei jus isigijima sunelio,seimos nario,tapatinat su desra g.gif O dabar isivaizduokit 12 metu senumo desra doh.gif Taip jau buna musuose,paziurejo seriala /Komisaras Reksas/.Nu va visi VA turi buti tokie superiniai,bet iskarto ir dabar.
Atsakyti
Gautama siaip as forume bandau bendrauti mandagiai be pasisaipymu ir pan., bet kai kabinejamasi prie mano zodziu ir pasisakymu biski liudna daros. Neskaiciau ankstesniu temu. Bet matyt tie kurie pasisake kad kartais gerai ir bedokumentiniai gyvunus buvo belekaip sutikta nuomone?

As foruma suprantu kaip vieta kur galima pasidalinti savo patirtimi ir nuomone. Galbut pareiskiau per dideli nusivylima savo suniuku, nes ypac vakar daug kazko verkiau nes 6 dienas negalejau savanoriskai suniuko isvyliot i lauka. Bet siandien ivyko luzis ir atrodo mes pamilsim zaisti ir dukti kieme.

Is tikruju galvoju kad man stogas pavaziavo kad nusipirkau veislini. Geriau tuos pinigus kur papildomai isleidau ant kilmes garantijos buciau skyrus dresuros mokyklai. Ir tada kazka panausaus i jusu mineta reksa buciau turejus.

Borzika atsiprasau su sakiniu ,,su dokumentais perkant negarantuoji ar suo ne 100 % veislinis" rasydamas posta padariau logine klaida.

Aciu uz pasisakymus, galbut kada sugrisiu i tema teigdama, kad geresnio suns ir negalejau turet. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 06 08, 22:17)
galbut kada sugrisiu i tema teigdama, kad geresnio suns ir negalejau turet. smile.gif

To mes labai nuosirdziai jums linkime bigsmile.gif
Beje, del dokumentu - jusu sunelis dar gana retas musuose, kazin ar rastumet bedokumenti, o jei ir pavyktu, tai tikrai didele tikimybe, kad su jo tevais kazkas ne visai taip schmoll.gif
Atsakyti
Mano šuo be dokumentų ir aš visai nesigailiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 06 15, 20:33)
Mano šuo be dokumentų ir aš visai nesigailiu schmoll.gif

biggrin.gif
Tik kodėl bandai brautis į veislinukų temą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 15 birželio 2009 - 20:02
Tik kodėl bandai brautis į veislinukų temą

Nebandau tongue.gif Tik matosi kokios jis kilmės tai ir nuėjau į taksų temą mirksiukas.gif O kodėl tu brauniesi į neveislinukų temą, nors kiek žinau tavo veislinis? ax.gif
Papildyta:
Atsiprašau.Suklydau.Tik dabar perskaičiau, kad jūsų šuniukas beveisliukas.Tačiau man įdomu paskaitinėti apie taksus.Negi jums gaila, kad aš ten einu?
Atsakyti