Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai - veliame toliau

QUOTE(Neerineelee @ 2010 01 13, 19:19)

wow kaip gražu wub.gif
Atsakyti
labai labai visų gražūs darbeliai 4u.gif wub.gif pabandysiu aš nukopint biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamos, reikia profiu patarimo 4u.gif Darau savo mazei Upse Deize sausu budu, suveliau galva ir luzo adata, viduj liko. Ar viska gadint ir ieskot, ar bandyt palikt ta adatyte? Juk ji neturetu judet, ar ne? Ale baisu, kad vaikas zaizdamas nesusizeistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 01 25, 22:51)
Labas mamos, reikia profiu patarimo  4u.gif  Darau savo mazei Upse Deize sausu budu, suveliau galva ir luzo adata, viduj liko. Ar viska gadint ir ieskot, ar bandyt palikt ta adatyte? Juk ji neturetu judet, ar ne? Ale baisu, kad vaikas zaizdamas nesusizeistu  g.gif

aš bandyčiau ieškoti (arba išmesti visą galvą)- vaikas svarbiau už rankdarbį... ax.gif
Atsakyti
Oj apie tas nulauztas adatas, ne karta ira taip buve, juolabiau kai suveli zaisliuka tikrai kietai ir brauks tik adata luzta. As niekad nepalieku, net jei tai ne vaikams skirta o kokia interjero detale. Mano vyras tada man gelbsti, jis su adata kazkaip bendzioja bedzioja skersai isilgai dirbinuka, ir tada randa ta galiuka, jauciasi kad adata i kazka atsiremia o jau tada mastai kaip istraukt, ir skyle padarai ir visaip. Siaip nelengvas darbelis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 01 26, 15:34)
aš bandyčiau ieškoti (arba išmesti visą galvą)- vaikas svarbiau už rankdarbį... ax.gif

Gaaaaaila verysad.gif Geriau pati su Upse Deize zaisiu, nes gaila tiek darbo jau ideta, tuo labiau, pirmas blynas... Prisvilo unsure.gif

As jai rentgena padaryt galiu, bet kaip istraukt paskui g.gif
Atsakyti
Labai rgažūs ir mieli darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stlauryna @ 2009 07 07, 23:11)
Keletas mano:

user posted image
user posted image

user posted image

Labai dailūs thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2009 08 03, 20:20)
Naujas jautukas:
user posted image
Dar kartą keliu bitutę ir varną:
user posted image
user posted image

Jautukas žiauriai gražus!! Norėčiau ir aš mokėti tokį nusidirbti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blansyte @ 2009 08 11, 10:12)
Vilusa,fantastiški  tavo žaisliukai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o čia mano   wub.gif

user posted image

Koks mielas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peliuke123: 30 sausio 2010 - 23:06
paskui parodykit Upsy Daisy ax.gif
Atsakyti
man irgi yra pasitaike kad adata viduje nuluzdavo,bet kazkaip vis pavykdavo istraukti wub.gif

maniskiai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 02 vasario 2010 - 11:43
QUOTE(blansyte @ 2010 02 02, 11:42)
maniskiai  wub.gif
kokie valentiniškai simpatiški taviškiai wub.gif
Atsakyti
Nuostabūs visi darbeliai!!!! bigsmile.gif Negalvojau, kad taip galima padaryti... smile.gif Šaunuolės mirksiukas.gif
Atsakyti