Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai - veliame toliau

veltukai
Atsakyti
Kokių mielybių jūs čia turite! bigsmile.gif Na ir grožiai!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 01 26, 21:09)
Kokių mielybių jūs čia turite!  bigsmile.gif  Na ir grožiai!!!  wub.gif

Domiuosi ir aš velimu jau gana senai ir jūsų darbeliais esu labai sužavėta. Dabar aptikau štai tokį prietaisiuką vėlimui. Gal kas turit? Atrodi įspudingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalyte4: 26 sausio 2013 - 23:44
Ir kas paneigs, kad didziausios auksarankes yra cia susirinkusios bigsmile.gif
Niu nerealus Jusu darbeliai, tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ech....ir kaip man dar toli iki Jusu...... ax.gif

QUOTE(Natalyte4 @ 2013 01 27, 00:43)
Domiuosi ir aš velimu jau gana senai ir jūsų darbeliais esu labai sužavėta. Dabar aptikau štai tokį prietaisiuką vėlimui. Gal kas turit? Atrodi įspudingai.

Natalyte4, as turiu ta prietaiseli mirksiukas.gif Susigundziau parodoj Litexpo ax.gif Jau pora menesiu naudojuos, ir vargo nematau thumbup.gif Nezinau, aisku, nesu profe, kazko labai mandro nebandziau pasidaryt....Bet zaisliukams ir papuosaliukams velti - nepamainomas daikciukas smile.gif Vien jau tai, kad iki pamelynavimo ir nutirpimo ranka su adata mosikuot nereikia, tikrai daug ka reiskia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraKasandra @ 2013 01 29, 17:31)
Ir kas paneigs, kad didziausios auksarankes yra cia susirinkusios  bigsmile.gif
Niu nerealus Jusu darbeliai, tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ech....ir kaip man dar toli iki Jusu......  ax.gif
Natalyte4, as turiu ta prietaiseli  mirksiukas.gif  Susigundziau parodoj Litexpo  ax.gif  Jau pora menesiu naudojuos, ir vargo nematau  thumbup.gif  Nezinau, aisku, nesu profe, kazko labai mandro nebandziau pasidaryt....Bet zaisliukams ir papuosaliukams velti - nepamainomas daikciukas  smile.gif Vien jau tai, kad iki pamelynavimo ir nutirpimo ranka su adata mosikuot nereikia, tikrai daug ka reiskia  biggrin.gif

Idomus prietaisas. Eisiu ir as si prietaisiuka isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilemama: 29 sausio 2013 - 19:17
QUOTE(SandraKasandra @ 2013 01 29, 14:31)
Ir kas paneigs, kad didziausios auksarankes yra cia susirinkusios  bigsmile.gif
Niu nerealus Jusu darbeliai, tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ech....ir kaip man dar toli iki Jusu......  ax.gif
Natalyte4, as turiu ta prietaiseli  mirksiukas.gif  Susigundziau parodoj Litexpo  ax.gif  Jau pora menesiu naudojuos, ir vargo nematau  thumbup.gif  Nezinau, aisku, nesu profe, kazko labai mandro nebandziau pasidaryt....Bet zaisliukams ir papuosaliukams velti - nepamainomas daikciukas  smile.gif Vien jau tai, kad iki pamelynavimo ir nutirpimo ranka su adata mosikuot nereikia, tikrai daug ka reiskia  biggrin.gif

Na taip, tas procesas tikrai sunkus. Jaučiu, kad ir aš surizikuosiu ir nusipirksiu tą prietaisiuką. Labai jau noriu palengvinti sau darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalyte4: 29 sausio 2013 - 20:19
O gal žinot kiek maždaug tas prietaisas kainuoja? Galvoju ar čia man norėt, ar ne smile.gif
Atsakyti
kasiuluose yra g.gif 280 raso ax.gif
Atsakyti
Tada daugoka, nes neveliu tiek daug adatėle...
Atsakyti
Neseniai ir as susigundziau nupirkti toki daikciuka ax.gif Nepasakyciau, kad nusivyliau, bet pilnai mano lukesciu nepateisino. Apdoroja tikrai neblogai pati pavirsiu, tai pvz zaisliuku uzbaigimui naudoti labai geras, bet visko su juo gerai nesuvelsi, tai reikes ir paciam padirbeti 4u.gif
Pirkau ji del to, kad po truputi einu prie rubu dekoro. Aparaciukas juda labai greitai, bet toks jausmas, kad per ta greituma nesugeba gerai ivelti vilna tik primusa ja prie pavirsiaus. Kadangi turiu ir velimo masina tai ivelimo kokybe galiu paliginti su ja - tikrai skiriasi! Kai turiu ir AddiQuick ir velimo masina jie papildo viena kita smile.gif
Bet pries perkant siulyciau ispradziu parduotuveje paciam isbandyti ir pajausti ar tikrai jis reikalingas, nes kainuoja nemazai g.gif

Yra neblogas straipsniukas rusu kalba:

http://voilok-ru.liv...om/3472598.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 30 sausio 2013 - 09:01
QUOTE(Kerpena @ 2013 01 29, 21:27)
O gal žinot kiek maždaug tas prietaisas kainuoja? Galvoju ar čia man norėt, ar ne smile.gif

Va cia daugiau apie prietaiseli parasyta, kam idomu Įrankis vėlimui

QUOTE(Oksyte @ 2013 01 30, 09:59)
Neseniai ir as susigundziau nupirkti toki daikciuka   ax.gif  Nepasakyciau, kad nusivyliau, bet pilnai mano lukesciu nepateisino. Apdoroja tikrai neblogai pati pavirsiu, tai pvz zaisliuku uzbaigimui naudoti labai geras, bet visko su juo gerai nesuvelsi, tai reikes ir paciam padirbeti  4u.gif 
Pirkau ji del to, kad po truputi einu prie rubu dekoro. Aparaciukas juda labai greitai, bet toks jausmas, kad per ta greituma nesugeba gerai ivelti vilna tik primusa ja prie pavirsiaus. Kadangi turiu ir velimo masina tai ivelimo kokybe galiu paliginti su ja - tikrai skiriasi! Kai turiu ir AddiQuick ir velimo masina jie papildo viena kita   smile.gif
Bet pries perkant siulyciau ispradziu parduotuveje paciam isbandyti ir pajausti ar tikrai jis reikalingas, nes kainuoja nemazai  g.gif

Yra neblogas straipsniukas rusu kalba:

http://voilok-ru.liv...om/3472598.html

Kadangi, kaip jau minejau, toli man iki profu, ir ner ko lygintis su Jusu sedevrais, negaliu labai gincytis ax.gif Bet nereikia bijoti labiau su addiquicku paspaust veltuko smile.gif Aš visiškai nenaudoju rankinių adatų. Kad vidu suveltu, labiau prispaudi, o veliau jau pavirsiu formuoji svelniai braukant smile.gif Del ivelimo i audini negaliu pasakyt nieko, neteko blush2.gif
O del straipsnio mestoje nuorodoje, tikrai galiu gincytis. Du menesius naudojuosi tik viena adatele, kuri man dar neluzo, isigydama prietaisiuka, komplekte gavau 6, tad manau, uzteks ilgam. Domejausi del adatu pas pardavejus, sake, isigyt pas juos ju nera jokiu problemu ir kainuoja jos visiskai nebrangiai. Be to, kaip minejau, paciai pradziai nereikia man jokiu rankiniu adatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandraKasandra: 30 sausio 2013 - 17:25
sveikutes, labai man jau patinka veltinukai... labai noreciau pramokti kazka pasidaryti, bet i kursus neturiu pinigeliu, galvoju gal jus galetumet parasyti kas nuo ko prasideda, ir ko reikia, kur perkate ir panasiai, buciau labai dekinga
Atsakyti