Šelma, karvė nereali
Sveikos merginos, nesu profesionale, veliu paliginus neseniai, stai nuo ko viskas prasidejo,-mano pirmas darbelis
ir paskutinis-
Nenaudojau jokios literaturos, jokiu kursu taip pat nelankia, visi darbai yra mano klaidos, ir mano bandymas jas istaisyti
ir paskutinis-
Nenaudojau jokios literaturos, jokiu kursu taip pat nelankia, visi darbai yra mano klaidos, ir mano bandymas jas istaisyti
As irgi be jokiu kursu veliu pati, galia kad tada negalejau nuvaziuoti i veltu zaisliuku kursus Kaune, dabar vis ziuriu i jusu karves pinvinus ir visa kita ir zaviuosi, bet slapias velimas- man aukstasisi pilotazas. Noriu parodyti savo mazyle meskute, aisku nuotraukos nelabai kokios, o dar ir nameli supeike, kad niurokas....... tai visai nuotaikos nera
QUOTE(Mielinamai @ 2012 08 20, 09:32)
As irgi be jokiu kursu veliu pati, galia kad tada negalejau nuvaziuoti i veltu zaisliuku kursus Kaune, dabar vis ziuriu i jusu karves pinvinus ir visa kita ir zaviuosi, bet slapias velimas- man aukstasisi pilotazas. Noriu parodyti savo mazyle meskute, aisku nuotraukos nelabai kokios, o dar ir nameli supeike, kad niurokas....... tai visai nuotaikos nera
o tų žaisliukų kursų dar bus kaži kada? aš irgi deja praleidau
O kas namelį supeikė??? man kaip tik jis žiauriai fainas
ir visi kiti tavo darbeliai labai mieli
QUOTE(mimka @ 2012 08 21, 20:03)
o tų žaisliukų kursų dar bus kaži kada? aš irgi deja praleidau
del tokiu zaisliuku kursu kreipkites i litwoola jie organizuoja kazka panasaus Ju parduotuvei daug graziu zaisliuku nuvelta
QUOTE(Padangė @ 2012 08 21, 22:33)
del tokiu zaisliuku kursu kreipkites i litwoola jie organizuoja kazka panasaus Ju parduotuvei daug graziu zaisliuku nuvelta
Supratau, žinosim ačiū aš pas juos nešu savo seges, bet sauso vėlimo, o šlapio vėlimo tokių žaisliukų nepastebėjau
kokia faina lėlytė ir drakoniukas
Labai ilgai darytas, tai jums leidus, parodysiu ir cia savo leliu : ))))))
Aprengtas
Ir be rubeliu
Aprengtas
Ir be rubeliu
Gyriau jau kitoj temoj, didelis, įspūdingas darbas
QUOTE(Molė @ 2012 10 05, 08:22)
Gyriau jau kitoj temoj, didelis, įspūdingas darbas
Aciu, Molė