aš irgi parodysiu kursų rezultatus, tik nufotografuoti dar be akių iš to džiaugsmo - atseit miega?
čia su pačia mokytoja, ne savarankiškas darbas
o čia jau "užsikūrus" nuo įspūdžių
Įspūdinga. O jų kojos, ar sparnai, tuščiaviduriai - pirštams įkišti, ar pilnaviduriai?
tusciaviduriai, o mesku ir snukucia tusciaviduriai - galima "valdyti"
Kažada su vaikais "Katinėlį ir gaidelį" vaidinom su siūtomis tokio tipo lėlėmis. Veltos efektingiau atrodo, gali labai tikroviškas padaryti
labai grazus leliu teatro zaislai
Papūga NEREALI
Tai čia tų pačių kursų rezultatai ir Šelmos, ir Linados Labai gražūs abiejų darbeliai. Papūga tikrai be galo graži
Linada, visas zoosodas pas tave Akių siuntinukas iš senasnaujas jau pas mane, tvarkingos tokios Mane tai pelės puola Su šepečio ūsais
Jetus kokie žaisliukai visi gražūs
...o man pavydas kad ima, jog negalėjau sudalyvaut kursuose
...o man pavydas kad ima, jog negalėjau sudalyvaut kursuose
Šelma, labai graži peliūkštė
ai aš vietoj akių karoliukus susiuvau, tik nenufotografavau
pelė puiki. o akių įvairiose parduotuvėlese tikrai yra, tik tingiu siuntinėtis, nes manau gana jau to zoo sodo
pelė puiki. o akių įvairiose parduotuvėlese tikrai yra, tik tingiu siuntinėtis, nes manau gana jau to zoo sodo
Nerealūs gyvūneliai
ir as uzsimaniau ismokt, bent viena savo vaikam nuvelt, viskas daug maz aisku, pasidarai sablona, na bet kaip nosyte iskilusia padaryt sablone? atskleiskit paslapti mergaites
ir as uzsimaniau ismokt, bent viena savo vaikam nuvelt, viskas daug maz aisku, pasidarai sablona, na bet kaip nosyte iskilusia padaryt sablone? atskleiskit paslapti mergaites