Čia žiūrėkite, yra tema ieškome kas pagamintų". rankdarbių krautuvėlės
QUOTE(Vika852 @ 2012 02 06, 11:44)
As be zodziu! WOW!
mano paskutinis darbelis
[quote=Jolkutė,2012 04 03, 21:59]
Tuo pačiu parodysiu ir savo veltinukus Aš kadangi gyvūnų mylėtoja ir netik, tai mano veltinukai pagrinde katinukai, na ir keletas šuniukų
Kokie gražučiai visi
Tuo pačiu parodysiu ir savo veltinukus Aš kadangi gyvūnų mylėtoja ir netik, tai mano veltinukai pagrinde katinukai, na ir keletas šuniukų
Kokie gražučiai visi
QUOTE(Jolkutė @ 2012 04 04, 00:59)
Sveikos auksarankės Kiek pažiūrėjau, nuostabus Jūsų darbeliai, aš išties sužavėta
Kokie nerealūssssssssss, net sunku patikėt kad čia velta kaip gyvi šaunuolė
Sveikos merginos Labai jau nuostabūs jūsų darbeliai
Norėjau pasiteirauti, neseniai pradėjau velti ir iškilo toks klausimas, kuo susiuvate veltinuko pvz. žaisliuko kūno dalis? Kaip suprantu neturi matyis siūlės
Norėjau pasiteirauti, neseniai pradėjau velti ir iškilo toks klausimas, kuo susiuvate veltinuko pvz. žaisliuko kūno dalis? Kaip suprantu neturi matyis siūlės
QUOTE(AnTara @ 2012 04 07, 17:34)
Sveikos merginos Labai jau nuostabūs jūsų darbeliai
"Taisyklingas" veltinukas neturi jokių siūlių, detalės priveliamos.
visų žaisliukai