Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai - veliame toliau

sveikos auksarankės, noriu patarimo - vis gundausi pradėti bet vis laiko trūksta. Bet dabar pribrendo reikalas gelbėti dukros mylimiausią žaisliuką (visai vargšas susidėvėjo ). Jis pliušinis šuniukas. Ką buvo įmanoma - nunėriau vašeliu, bet kaip pataisyti išsitrynusį snukutį, juk neapnersiu. Tai sugalvojau ax.gif ar įmanoma jį atnaujinti su vilna Ar galima ant pliušinio žaislo pribadyti su adata ir kaip ir padaryti naują šuniuko "kailiuką"
Patarkite mergytės. Beje gal yra čia auksarankių iš Šiaulių ax.gif gal galėtų kas pamokyti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2011 09 16, 15:52)
sveikos auksarankės, noriu patarimo - vis gundausi pradėti bet vis laiko trūksta. Bet dabar pribrendo reikalas gelbėti dukros mylimiausią žaisliuką (visai vargšas susidėvėjo  ). Jis pliušinis šuniukas. Ką buvo įmanoma - nunėriau vašeliu, bet kaip pataisyti išsitrynusį snukutį,  juk neapnersiu. Tai sugalvojau  ax.gif ar įmanoma jį atnaujinti su vilna  Ar galima ant pliušinio žaislo pribadyti su adata ir kaip ir padaryti naują šuniuko "kailiuką" 
Patarkite mergytės.  Beje gal yra čia auksarankių iš Šiaulių  ax.gif gal galėtų kas pamokyti  blush2.gif  biggrin.gif

Na, nelabai kas gausi pribadant ant pliušo... pagrindas ne tas, kad susiveltų su vilna. Gal geriau nusipirkite veltinio atraižų ir gražiai apsiūkite snukutį - bent jau garantuotai pavyks.
Atsakyti
50cm ragana
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gintarė 24* @ 2011 10 07, 20:26)
50cm ragana
user posted image

Gintare. labai graži ragana. Žaviuosiu jūsų kruopštumu thumbup.gif
Atsakyti
Superinis drambliokas-šypseną uždėjo nuo ausies ligi ausies biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
as taip pat labai inikusi i sia veikla. Pasirodysiu ir as keketa savo leliuku.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mielai atrodo thumbup.gif , kai vaikius paaugs gal ir aš ką išbandysiu, nes laiko dabar visai neberandu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 10 16, 23:38)
Superinis drambliokas-šypseną uždėjo nuo ausies ligi ausies biggrin.gif

Ačiū. smile.gif

QUOTE(vaidele @ 2011 10 17, 16:16)
Laba diena,
as taip pat labai inikusi i sia veikla. Pasirodysiu ir as keketa savo leliuku.

Labai mieli darbeliai smile.gif
Atsakyti
ui, koks rudnosis sedi zavus, kaip tokio neisimyleti wub.gif
Atsakyti
Jau pilnateisis rudenėlis įsisuko į mūsų kasdienybę smile.gif . Pabandykim prisiminti vilnos šilumą thumbup.gif
Vilniukai (su dekupažo priedais smile.gif)
Atsakyti
Aš irgi apsivėliau lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2011 10 24, 14:50)
Aš irgi apsivėliau  lotuliukas.gif

žavūs meškiukai. Geltonas panašus į mikę pukuotuką, trūksta tik raudonų marškinėlių mirksiukas.gif
Aš dar kiečiau juos pavelčiau smile.gif
Atsakyti