Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai - veliame toliau

QUOTE(lieputeles @ 2011 04 29, 13:39)
Labai grazu, reikes ir man pabandyti, as kazkada veliau lele, gyvunu nedrisau smile.gif .
Naudojau tik dvi adatas, bet esu girdejusi, kad reikia 3. Ar tai tiesa? g.gif  smile.gif

Aš visada veliu tik su viena pačia ploniausia smile.gif O storesnę naudoju tik išskirtiniais atvejais kai veliu iš natūralios naminės vilnos(ji kietesnė, todėl plona adatėlė greitai nulūžtą), todėl manau, kad trijų adatų tikrai nereik ax.gif

Gintarė 24* - lėlytės nepaprastai gražios ir kruopščiai atliktos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaukineBite: 09 gegužės 2011 - 18:48
mergaites,pradedant badyti storoji adata reikalinga tam kad zymiai greiciau vyksta pats badymas,greiciau igaunama forma,vidurinioji jau reikalinga po to ,kad apdailinti visas linijas ,visa pavirsiu padaryti lygu,o plonoji reikalingiausia visokiems islenkimams ,mazu detaliu ivelimui,rastu ivelimui....turint jas visas tris ,badymo procesas bus zymiai malonesnis nei su kokia viena. wub.gif
Atsakyti
Man tai visų trijų prireikia adatų ir dar kokios smulkesnės trūksta biggrin.gif
Va suvėliau meškį, jei kam pasirodys matytas - tai čia toks kokius vaikystėj piešdavau, tada kopijuodavau nebent Maskvos olimpiados meškiuką tongue.gif
user posted image

Galvoju ar paverst šiandieninius savo žaisliukus sagėmis ar palikt žaisliukais g.gif
Atsakyti
Gintarė 24* ir raganele thumbup.gif
Atsakyti
As cia lyg ir ne i tema, gal kuri turite laisva katineli ar meskute - reikia mergaitei dovanu, gal galetumet pagelbeti blush2.gif
Atsakyti
Mano katinėlis žaidžiantis su siūlų kamuoliu. (kamuolyje įmontavau nuotrauką)

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2011 08 19, 15:56)
Mano katinėlis žaidžiantis su siūlų kamuoliu. (kamuolyje įmontavau nuotrauką)

OHO blink.gif čia tai bent darbelio. Aukštasis pilotažas smile.gif Baisingai gražu. Kiek užtrukot su šiuo kainėliu?
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 08 19, 16:47)
  Baisingai gražu. Kiek užtrukot su šiuo kainėliu?

Ačiū smile.gif
Dirbau aš ilgai (apie metus biggrin.gif ).Išpradžių tas katinėlis atrodė taip
user posted image

Bet gavau patarimų,kad reikia suvelti kiečiau. Tada katinėlis tapo panašus į cornish'ą. Nu atrodė kaip koks skustas benamis biggrin.gif . Tai nusprendžiau jam paskolinti savo katino (perso) kailiuką. Dar pakeičiau pozą, kad atrodytų labiau atsipalaidavęs ir į leteną įkišau siūlų kamuolį su savo vaiko nuotrauka.
Dabar rezultatu esu patenkinta, padovanojau jį vaiko prosenelei.
Parduoti būtų gaila, geriau kam nors atiduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Norvide katinėlis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif (iš pradzių pagalvojau kad pliušinis doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2011 08 20, 09:48)
Bet gavau patarimų,kad reikia suvelti kiečiau. Tada katinėlis tapo panašus į cornish'ą. Nu atrodė kaip koks skustas benamis  biggrin.gif . Tai nusprendžiau jam paskolinti savo katino (perso) kailiuką. Dar pakeičiau pozą, kad atrodytų  labiau atsipalaidavęs ir į leteną įkišau siūlų kamuolį su savo vaiko nuotrauka.
Dabar rezultatu esu patenkinta, padovanojau jį vaiko prosenelei.
Parduoti būtų gaila, geriau kam nors atiduoti  lotuliukas.gif

Tai bent idėja papuošti tikro katino plaukais bigsmile.gif Jei ne baltos letenėlės, nepasakyčiau, kad jis veltas. Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė 24* @ 2011 04 30, 21:52)
kokio dydzio jusu darytos leles g.gif be galo grazu,myliu leles wub.gif
Atsakyti
Norvide, net nepagalvojau, kad galėtų būti nuveltas bigsmile.gif ax.gif good.gif
Atsakyti