Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai - veliame toliau

QUOTE(mimka @ 2011 04 18, 12:20)
Pritariu, tik pamačius nuotrauką pasakiau- jau kažkur tokius mačiau  unsure.gif 
Nes Etsy psl buvau susižavėjus šios autorės darbeliais  wub.gif

Aš manau, kad šiais laikais labai jau sunku padaryti tam tikrą gyvūną, kuris butų nepanašus į kitų. Na juk visų meškinai panašūs. (Dvi ausys, dvi letenos, dvi kojos, putlesnis pilvukas ). Juk ne paslaptis, kad dauguma ieškome "mūzos" internete. Todėl galime ir netyčia pavogti idėją. Piešinukai ant pilvukų, kaktyčių, rankyčių, pėdučių jau seniai buvo matyti. Tad sunku būtų surasti idėjos šeimininką tongue.gif
LaukineiBitei patarčiau, jei dar nežiūrėjo į Gabrielės veltinius, tai pasižiūrėti. Gabrielės žaisliukai tikrai verti dėmesio (jos meškiukai nuvelti kruopščiau ir yra charakteringesni). Na bet arkliukus tai tu kruopščiai darai. Tikriausiai jiems simpatiją jauti mirksiukas.gif

Atsakyti
Laukine bite, labai gražu thumbup.gif Ypač arkliukai wub.gif
Atsakyti
Labai grazu, reikes ir man pabandyti, as kazkada veliau lele, gyvunu nedrisau smile.gif .
Naudojau tik dvi adatas, bet esu girdejusi, kad reikia 3. Ar tai tiesa? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lieputeles @ 2011 04 29, 13:39)
Labai grazu, reikes ir man pabandyti, as kazkada veliau lele, gyvunu nedrisau smile.gif .
Naudojau tik dvi adatas, bet esu girdejusi, kad reikia 3. Ar tai tiesa? g.gif  smile.gif

nebūtinai, kiekvienas pasirenka savo metodą, bet pati ploniausia - tai jau reikalinga, be jos nepasiseks dailiai užbaigti darbelio.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gintare24 gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Gintarė 24* good.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 20, 12:39)
Labai dailučiai žaisliukai čia visų smile.gif o gal yra kokios smulkesnės adatos apdailinimui mažų gabaritų veltinukams? Šiandien pabandžiau nuvelti arkliuką ir kažkaip trūksta man kokio tai užbaigimo, ilga plona adata visvien išpašo antrą pusę, ypač plonesnių detalių - kojjyčių pvz:
user posted image

Koks gražus žirgelis wub.gif
O iš ko tie karčiai ir uodega padaryti? Labai gražiai atrodo.
Atsakyti
Gintare, pirmūnė žaisliukų thumbup.gif gražiai labai gaunasi wub.gif

Mano arkliuko karčiai iš šilko gijų ir sluoksnos buvo, ale nežinau ką reikėtų ten dėt, nes vilna susivelia... Arkliuko buvo permaža galva, o pabandžiau padaryt ponį, tai gavosi perdidelė doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 09 gegužės 2011 - 12:40
O nepavyktu jos dar sumažint su smulkesne adatėle badant blush2.gif.Nors mano poniu fanei sakė gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 09 gegužės 2011 - 13:13
QUOTE(raganele @ 2011 05 09, 13:38)
Arkliuko buvo permaža galva, o pabandžiau padaryt ponį, tai gavosi perdidelė  doh.gif

o man labai grazus su tokia didele galvyte, atrodo kaip ponio jauniklis:)) ir spalvos fantastiskos:)
gaila kad man tik slapiu budu iseina padaryt zaisliukus, niekaip neivaldau adateliu schmoll.gif
Atsakyti
Raganėle ačiū wub.gif dar iena lėlė

Pavargo stovėti tai prisėdo biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti