ačiū visoms prigyrusioms mano veltinukus
manau čia visoms pirmieji badymai būna i pirštus
naujausias veltinukas drambliukė
QUOTE(Vilusa @ 2011 01 05, 11:45)
Reikia laikyti...
Na - čia tik įgudimo reikalas Po kokių dešimties žaisliukų - į pirštus jau nebepataikysite...
Na - čia tik įgudimo reikalas Po kokių dešimties žaisliukų - į pirštus jau nebepataikysite...
QUOTE(gintare23 @ 2011 01 05, 12:26)
Nu tikėkimės, o tai be pirštų negėris
Labai daili dramlaitė
aš velti pradėjau prieš pora mėnesių tai ir darbeliai nėra tobuli ačiū vilusa už išsakyta nuomonę... ta drambliukė pakankamai kieta bet galiu pabandyti dar pavelti ir tada vėl ją parodysiu
QUOTE(gintare23 @ 2011 01 05, 15:41)
aš velti pradėjau prieš pora mėnesių tai ir darbeliai nėra tobuli ačiū vilusa už išsakyta nuomonę... ta drambliukė pakankamai kieta bet galiu pabandyti dar pavelti ir tada vėl ją parodysiu
Esmė ne tik kietume - su ploniausia adata švelniai pabadyti, kad paviršius būtų vientisas.
ploniausia tai 40 nr adata?
QUOTE(gintare23 @ 2011 01 06, 09:51)
vilusa, vakar truputi pabadžiau gerai ar dar reikėtų pabadyti ?
Pažiūrėjau išdidintą paveikslėlį - matyt visas reikalas vilnoje - ji gana šiurkšti, teko man daryt iš tokios, ji sunkiai lygiai susibado, atrodo lyg pasišiaušusi. Šiaip - reiktų badyti tol, kol vilna susitraukia tiek, kad bedant nebesimato adatos dūrio. Bet vėl - yra labai plonos ir švelnios vilnos karšinio, kur skylutės matosi visada, o šita vilna - visada bus pasišiaušusi...Viskas gražu, o praktika ateis su laiku...
aišku... o kaip tada maždaug atskirti vilną? ir kuri yra geresnė?
QUOTE(gintare23 @ 2011 01 05, 13:26)
ačiū visoms prigyrusioms mano veltinukus
labai faina dramliukė
Papildyta:
QUOTE(Justina_P @ 2011 01 04, 23:19)
Mano zuikeliukas, Kalėdinių nuotaikų bandymai
P.S. žinau kad pasipūkavęs ir atrodo nedaveltas, bet man taip gražiau
P.S. žinau kad pasipūkavęs ir atrodo nedaveltas, bet man taip gražiau
koks fainas zuikis man irgi reikia zuikį nuvelt, tik vis neprisiruošiu
gintare23 simpatiškas drambliukas. Ir taip gerai perteikta drambliukliška nuotaiką. Super. Man patiko