pabandymas,knysliukas-pakabukas
visada stebiuosi kaip mamytes augina vaikucius, idealiai susitvarko namus ir save, dar labiau stebiuosi ir nuosirdziai dziaugiuosi bei pavydziu kai mamytes atranda laiko savo malonumui. pati auginu keturis berniukus dvyniam metukai, niekaip neugebu nei susitvarkyti nei atrasti laiko... dziaugiuosi uz jus , jus turit auksines rankas ir tikiu kad esat pacios geriausios mamos paaulyje.
Gintare, grazus zaisliukai....
guote, ačiū
Mergaitės, o kaip jus su ta adata badot? gal su kokiais antpirščiais? pradėjau velti. meškos visai nieko, bet tai pirštai kruvinai žaizdoti
jetau kaip grazu, kokie grazus daikciukai auksarankes jus visos net pavydu
QUOTE(Spygliusss @ 2011 01 04, 13:51)
Mergaitės, o kaip jus su ta adata badot? gal su kokiais antpirščiais? pradėjau velti. meškos visai nieko, bet tai pirštai kruvinai žaizdoti
Reikia paimti poroloninę kempynę, ar baldinio porolono gabalą, dėti ant jo vilną - ir badhyti
QUOTE(gintare23 @ 2010 12 21, 11:32)
ir dar keletas veltinukų
Šuniukas labai gražus
QUOTE(Vilusa @ 2011 01 04, 17:06)
Reikia paimti poroloninę kempynę, ar baldinio porolono gabalą, dėti ant jo vilną - ir badhyti
Su kempine man viskas aišku, bet tai vilną prilaikau pirštais ,o tada tai pavarau laikas nuo laiko per pirštus ar čia ir yra reikalas, kad vilna ant kempinės ir badai neprilaikant?
Mano zuikeliukas, Kalėdinių nuotaikų bandymai
P.S. žinau kad pasipūkavęs ir atrodo nedaveltas, bet man taip gražiau
P.S. žinau kad pasipūkavęs ir atrodo nedaveltas, bet man taip gražiau
QUOTE(Spygliusss @ 2011 01 04, 19:56)
Su kempine man viskas aišku, bet tai vilną prilaikau pirštais ,o tada tai pavarau laikas nuo laiko per pirštus ar čia ir yra reikalas, kad vilna ant kempinės ir badai neprilaikant?
Reikia laikyti...
Na - čia tik įgudimo reikalas Po kokių dešimties žaisliukų - į pirštus jau nebepataikysite...