Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai - veliame toliau

pabandymas,knysliukas-pakabukas
user posted image
Atsakyti
visada stebiuosi kaip mamytes augina vaikucius, idealiai susitvarko namus ir save, dar labiau stebiuosi ir nuosirdziai dziaugiuosi bei pavydziu kai mamytes atranda laiko savo malonumui. pati auginu keturis berniukus dvyniam metukai, niekaip neugebu nei susitvarkyti nei atrasti laiko... dziaugiuosi uz jus , jus turit auksines rankas ir tikiu kad esat pacios geriausios mamos paaulyje.
Atsakyti
Išmokau velt prieš porą sav tai užsivedžiau doh.gif

user posted image

user posted image

Nors ateinu tik paspoksot, bet vat čia tai matos, kad jau genuose vėlimas yra - ir dovanoms ir pardavimui tiktų - mielyyyyyybės wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salta saule: 27 gruodžio 2010 - 23:49
Gintare, grazus zaisliukai.... wub.gif
Atsakyti
guote, ačiū
Atsakyti
Mergaitės, o kaip jus su ta adata badot? gal su kokiais antpirščiais? pradėjau velti. meškos visai nieko, bet tai pirštai kruvinai žaizdoti blink.gif
Atsakyti
jetau kaip grazu, kokie grazus daikciukai wub.gif auksarankes jus visos net pavydu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2011 01 04, 13:51)
Mergaitės, o kaip jus su ta adata badot? gal su kokiais antpirščiais? pradėjau velti. meškos visai nieko, bet tai pirštai kruvinai žaizdoti  blink.gif

Reikia paimti poroloninę kempynę, ar baldinio porolono gabalą, dėti ant jo vilną - ir badhyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare23 @ 2010 12 21, 11:32)
ir dar keletas veltinukų biggrin.gif

Šuniukas labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2011 01 04, 17:06)
Reikia paimti poroloninę kempynę, ar baldinio porolono gabalą, dėti ant jo vilną - ir badhyti mirksiukas.gif

Su kempine man viskas aišku, bet tai vilną prilaikau pirštais ,o tada tai pavarau laikas nuo laiko per pirštus doh.gif ar čia ir yra reikalas, kad vilna ant kempinės ir badai neprilaikant? g.gif
Atsakyti
Mano zuikeliukas, Kalėdinių nuotaikų bandymai ax.gif
user posted image
P.S. žinau kad pasipūkavęs ir atrodo nedaveltas, bet man taip gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2011 01 04, 19:56)
Su kempine man viskas aišku, bet tai vilną prilaikau pirštais ,o tada tai pavarau laikas nuo laiko per pirštus doh.gif ar čia ir yra reikalas, kad vilna ant kempinės ir badai neprilaikant? g.gif

Reikia laikyti...
Na - čia tik įgudimo reikalas mirksiukas.gif Po kokių dešimties žaisliukų - į pirštus jau nebepataikysite... thumbup.gif
Atsakyti