Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai - veliame toliau

QUOTE(Vilusa @ 2010 10 07, 17:08)
Labai mielas 4u.gif
Tik aš dar truputėlį su adata padirbėčiau... ax.gif

Oi kokia taktiška pastabėlė. Ačiū mirksiukas.gif . Tik man kažkaip nesivelia daugiau arba tiesiog kantrybės trūksta blush2.gif

Nu rodau dar meškiuką
user posted image
Atsakyti
QUOTE(norvide @ 2010 10 07, 18:10)
...Nu rodau dar meškiuką
.

Meškiukas man patinka thumbup.gif
Tik akytes padarykit išraiškingesnes - ar mažą juodą taškiuką, ar po karoliuką įsiūti...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 10 07, 20:22)
Meškiukas man patinka thumbup.gif
Tik akytes padarykit išraiškingesnes - ar mažą juodą taškiuką, ar po karoliuką įsiūti...

Na tikrai būtų geriau nei tik skylės g.gif

Nu dar pakritikuokit katinuką ir eisiu remontuoti žaisliukų biggrin.gif user posted image

user posted image
Atsakyti
norvide,katukui i akytes isiuk sviesios spalvos karoliukus ,labai mazycius,jis taps gerokai israiskingesnis .Siaip tai jis labai mielas,tik man atrodo ,kad reiktu su plonaja adatele gerokai pabadyti.nors gal tik man taip atrodo ,sunku kompu ir suprasti.velti zaisliukai turi buti ganetinai kieti,kartais tokie kieti ,kad adatele net nelenda wub.gif
Atsakyti
Aš irgi sakyčiau - reikia dar padirbėti su adata. O šiaip - katinukas - labai išraiškingas, turite gerą ranką ir menišką sielą 4u.gif
Atsakyti
labai jau grazus visi zaisliukai jusu merginos thumbup.gif reikia daug kruopstumo,tai tikriausiai man ir neiseitu taip is pirmo karto nuvelti,koky zaisliuka.noriu labai mamai i kolekcija nuvelt drambliuka,bet nelabai suprantu, kaip reik kuneli ir kojas nuvelt kartu kad butu bejokiu sujungimu ir po to,kaip pritvirtint galvyte prie kunelio,nejaugi tik su velimo adata tereik,ar reik prisiut. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2010 10 09, 14:29)
labai jau grazus visi zaisliukai jusu merginos thumbup.gif  reikia daug kruopstumo,tai tikriausiai man ir neiseitu taip is pirmo karto nuvelti,koky zaisliuka.noriu labai mamai i kolekcija nuvelt drambliuka,bet nelabai suprantu, kaip reik kuneli ir kojas nuvelt kartu kad butu bejokiu sujungimu ir po to,kaip pritvirtint galvyte prie kunelio,nejaugi tik su velimo adata tereik,ar reik prisiut. smile.gif

Galima ir prisiūti. Bet techniškai tvarkinga būtų - su adata privelti.
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai visų thumbup.gif va ka radau internete swoon.gif http://artnow.ru/ru/...icture/0/0.html
Atsakyti
kokių gražių žaisliukų pridėję thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nemoku iskart ikelt darbeliu tai dedu nuoroda smile.gif cia mano pirmieji trys meskiai smile.gif
http://www.veltinis....skiai-64814.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malmukas:): 14 lapkričio 2010 - 20:27
JEZAU!!!!!!!!!!!kaip jus taip padarot?????as apsalusi ............. blink.gif blink.gif blink.gif ,ar labai sunku taip isvelt?(nemoku to daryt..neisivaizduoju net nuo ko pradet reikia....)darzelyje sventei reikia nykstuko...kaip toki padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 07 25, 21:09)
Išdykęs liutukas:
user posted image

Labai išdykęs ax.gif biggrin.gif
Atsakyti