Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai - veliame toliau

Jau kokio grozio jusu kurti zaisliukai negaliu atsiziuret bigsmile.gif cia turbut viskas daryta sausu budu adatelemis badant , norejau paklaust kokio dydzio adateliu ir kiek reikia isigyt , kad sukurt kazkoki grazuoliuka zaisliuka ax.gif smile.gif
Atsakyti
urupeja2,reikia visu dydziu adateliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 02 04, 12:10)
urupeja2,reikia visu dydziu adateliu  wub.gif

Hmmm as galvojau , kad uztenka 36, 38,40 blush2.gif
Atsakyti
Na, aš dirbu nestandartiškai - praktiškai viską padaru su 40 dydžio adata. Nebent žaisliukas didesnis, tada pagrindą suveliu su N32...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 04, 14:47)
Na, aš dirbu nestandartiškai - praktiškai viską padaru su 40 dydžio adata. Nebent žaisliukas didesnis, tada pagrindą suveliu su N32...

Siandiena kaip tik veltinio namuose nusipirkau 2 adateles jei viena suluztu , kad tureciau kuom pakeist smile.gif , bet gaila , kad turejo tik vieno nr. lyg 32, bet pardaveja idomiai labai atsake , kad uztenka ir sito dydzio, kad nebutina pirkt visu dydziu g.gif, o atraizu parduotuveleje koki grazu margo 100% silko gabaleli nugvelbiau wub.gif kai igausiu daugiau igudziu apvelsiu krastelius ir bus grazus vasariskas salis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 04 vasario 2010 - 16:58
QUOTE(urupeja2 @ 2010 02 04, 16:56)
Siandiena kaip tik veltinio namuose nusipirkau 2 adateles jei viena suluztu , kad tureciau kuom pakeist  smile.gif , bet gaila , kad turejo tik vieno nr. lyg 32, bet pardaveja idomiai labai atsake , kad uztenka ir sito dydzio, kad nebutina pirkt visu dydziu

Na, darant viską su N32 - gausis grubokas darbas, matysis dūrio vietos... Dar priklauso nuo vilnos - jei velsite su šiurkštesne - gausis kiek lygesnis paviršius, o jei su labai švelnia - bus "skylučių rinkinys" mirksiukas.gif
Bet - pradėti ir pasimokyti - užteks ir šitų adatėlių...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 04, 19:18)
Na, darant viską su N32 - gausis grubokas darbas, matysis dūrio vietos... Dar priklauso nuo vilnos - jei velsite su šiurkštesne - gausis kiek lygesnis paviršius, o jei su labai švelnia - bus "skylučių rinkinys" mirksiukas.gif
Bet - pradėti ir pasimokyti - užteks ir šitų adatėlių...

taip ir pamaniau, kad negerai su viena velt ir dar tokia neplona, isigysiu butinai dar keliu dydziu adateles plonesniu smile.gif
Atsakyti
adateles reikalingos tokios.
pati storiausia {niekad numeriu nepamenu doh.gif }reikalinga pradiniam formavimui.
veliau imame plonesne ,kad ta forma padailinti,paskui imame ta trumpiausia adatele ,su ja lyginame visa pavirsiu,viska nudailiname.pati ploniausia reikalinga sujungti tarpusavyje datales,ivelti akis,nosi....Taip kad reikalingos visos norint gauti gera rezultata. wub.gif
Atsakyti
Niekada nenaudoju trumpiausios Nr. 38 adatėlės schmoll.gif mirksiukas.gif 4u.gif . Tik Nr. 36 ir Nr. 40 4u.gif . Man jų užtenka 4u.gif . Na čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif .
Žinau mergikių, kurios labai kokybiškus ir gražius žaisliukus velia tik su viena vienintele ploniausia adatėle wub.gif . Manau geras rezultatas priklauso ir nuo pačios veliančios mirksiukas.gif , kuri kaip įgunda mirksiukas.gif , kiek kantrybės turi ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 02 09, 15:01)
Niekada nenaudoju trumpiausios Nr. 38 adatėlės  schmoll.gif  mirksiukas.gif  4u.gif . Tik Nr. 36 ir Nr. 40  4u.gif . Man jų užtenka  4u.gif . Na čia tik mano nuomonė  mirksiukas.gif .
Žinau mergikių, kurios labai kokybiškus ir gražius žaisliukus velia tik su viena vienintele ploniausia adatėle  wub.gif . Manau geras rezultatas priklauso ir nuo pačios veliančios  mirksiukas.gif , kuri kaip įgunda  mirksiukas.gif , kiek kantrybės turi ir kt.

Tikrai galiu patvirtinti, kad asarelei uztenka ir tu 2 turimu adateliu velimui, kadangi siandiena atsiemiau is pasto siuntinuka, mes apsimaineme daiktais na super boruzyte mano dukrytei isvele ir man sali su gele pasiuvineta karneolio karoliukais , labai likau patenkinta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Blasnyne: pukūs tavo nuvelti darbeliai.
Atsakyti
blansyte, labai grazi porele katineliu wub.gif
Atsakyti