Jau kokio grozio jusu kurti zaisliukai negaliu atsiziuret cia turbut viskas daryta sausu budu adatelemis badant , norejau paklaust kokio dydzio adateliu ir kiek reikia isigyt , kad sukurt kazkoki grazuoliuka zaisliuka
urupeja2,reikia visu dydziu adateliu
QUOTE(blansyte @ 2010 02 04, 12:10)
urupeja2,reikia visu dydziu adateliu
Hmmm as galvojau , kad uztenka 36, 38,40
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 04, 14:47)
Na, aš dirbu nestandartiškai - praktiškai viską padaru su 40 dydžio adata. Nebent žaisliukas didesnis, tada pagrindą suveliu su N32...
Siandiena kaip tik veltinio namuose nusipirkau 2 adateles jei viena suluztu , kad tureciau kuom pakeist , bet gaila , kad turejo tik vieno nr. lyg 32, bet pardaveja idomiai labai atsake , kad uztenka ir sito dydzio, kad nebutina pirkt visu dydziu , o atraizu parduotuveleje koki grazu margo 100% silko gabaleli nugvelbiau kai igausiu daugiau igudziu apvelsiu krastelius ir bus grazus vasariskas salis
QUOTE(urupeja2 @ 2010 02 04, 16:56)
Siandiena kaip tik veltinio namuose nusipirkau 2 adateles jei viena suluztu , kad tureciau kuom pakeist , bet gaila , kad turejo tik vieno nr. lyg 32, bet pardaveja idomiai labai atsake , kad uztenka ir sito dydzio, kad nebutina pirkt visu dydziu
Na, darant viską su N32 - gausis grubokas darbas, matysis dūrio vietos... Dar priklauso nuo vilnos - jei velsite su šiurkštesne - gausis kiek lygesnis paviršius, o jei su labai švelnia - bus "skylučių rinkinys"
Bet - pradėti ir pasimokyti - užteks ir šitų adatėlių...
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 04, 19:18)
Na, darant viską su N32 - gausis grubokas darbas, matysis dūrio vietos... Dar priklauso nuo vilnos - jei velsite su šiurkštesne - gausis kiek lygesnis paviršius, o jei su labai švelnia - bus "skylučių rinkinys"
taip ir pamaniau, kad negerai su viena velt ir dar tokia neplona, isigysiu butinai dar keliu dydziu adateles plonesniu
adateles reikalingos tokios.
pati storiausia {niekad numeriu nepamenu }reikalinga pradiniam formavimui.
veliau imame plonesne ,kad ta forma padailinti,paskui imame ta trumpiausia adatele ,su ja lyginame visa pavirsiu,viska nudailiname.pati ploniausia reikalinga sujungti tarpusavyje datales,ivelti akis,nosi....Taip kad reikalingos visos norint gauti gera rezultata.
pati storiausia {niekad numeriu nepamenu }reikalinga pradiniam formavimui.
veliau imame plonesne ,kad ta forma padailinti,paskui imame ta trumpiausia adatele ,su ja lyginame visa pavirsiu,viska nudailiname.pati ploniausia reikalinga sujungti tarpusavyje datales,ivelti akis,nosi....Taip kad reikalingos visos norint gauti gera rezultata.
Niekada nenaudoju trumpiausios Nr. 38 adatėlės . Tik Nr. 36 ir Nr. 40 . Man jų užtenka . Na čia tik mano nuomonė .
Žinau mergikių, kurios labai kokybiškus ir gražius žaisliukus velia tik su viena vienintele ploniausia adatėle . Manau geras rezultatas priklauso ir nuo pačios veliančios , kuri kaip įgunda , kiek kantrybės turi ir kt.
Žinau mergikių, kurios labai kokybiškus ir gražius žaisliukus velia tik su viena vienintele ploniausia adatėle . Manau geras rezultatas priklauso ir nuo pačios veliančios , kuri kaip įgunda , kiek kantrybės turi ir kt.
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 02 09, 15:01)
Niekada nenaudoju trumpiausios Nr. 38 adatėlės . Tik Nr. 36 ir Nr. 40 . Man jų užtenka . Na čia tik mano nuomonė .
Tikrai galiu patvirtinti, kad asarelei uztenka ir tu 2 turimu adateliu velimui, kadangi siandiena atsiemiau is pasto siuntinuka, mes apsimaineme daiktais na super boruzyte mano dukrytei isvele ir man sali su gele pasiuvineta karneolio karoliukais , labai likau patenkinta
Blasnyne: pukūs tavo nuvelti darbeliai.
blansyte, labai grazi porele katineliu