Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Na net nežinau ar didelės eilės ,rado tarpeli kitai savaitei smile.gif ,kadangi man tiko bet kuri diena ir bet kuris laikas thumbup.gif
Atsakyti
Praeitą savaitę buvau pas kirpėją Ritą, tai žinokit ji, kaip kirpėja labai patiko. Labai norėjau trumpiau plaukus nusikirpt, bet visos kirpėjos nenorėdavo kirpti, o Rita iškart pasakė kad reikia trumpiau nukirpt, nes trumpesni plaukai labiau tinka prie veido smile.gif Beto sumokėjau tik 20lt, nors galvojau kad reiks 40-50mokėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ankščiau visad lankydavaus centre, prie muzikinio teatro salone "Pjesė". Išgirtas žurnaluose ir visur kur salonas - aptarnavimas išties malonus, pasiūlo kavos ir pan. Dirba su Got2Be priemonėm, nu ir kitom, Loreal ir pan.
Tai kiek būdavau pas Rasą, amžinau nudažydavo šaknis per geltonai. Dėl to nebeainu ten, dabar ji dirba Mole grožio salone nepamenu kaip vadinas, bet toks pats yra ir Pramonės pr. Maximoje, anteam aukšte.
Atsakyti
QUOTE(marvelum @ 2009 07 09, 12:52)
Praeitą savaitę buvau pas kirpėją Ritą, tai žinokit ji, kaip kirpėja labai patiko. Labai norėjau trumpiau plaukus nusikirpt, bet visos kirpėjos nenorėdavo kirpti, o Rita iškart pasakė kad reikia trumpiau nukirpt, nes trumpesni plaukai labiau tinka prie veido  smile.gif Beto sumokėjau tik 20lt, nors galvojau kad reiks 40-50mokėti  lotuliukas.gif

As pati apakus buvau, kai ji mane valanda kirpo care kirpimu ir paprase tik 15 lt, kai kitur tiek uz kirpciuku patrumpinima mokedavau biggrin.gif Reikes apsilankyti pas ja pries isvaziuojant thumbup.gif
Atsakyti
na tai negi niekas negali parasyti jurates nr?
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 07 09, 15:00)
Ankščiau visad lankydavaus centre, prie muzikinio teatro salone "Pjesė". Išgirtas žurnaluose ir visur kur salonas - aptarnavimas išties malonus, pasiūlo kavos ir pan. Dirba su Got2Be priemonėm, nu ir kitom, Loreal ir pan.
Tai kiek būdavau pas Rasą, amžinau nudažydavo šaknis per geltonai. Dėl to nebeainu ten, dabar ji dirba Mole grožio salone nepamenu kaip vadinas, bet toks pats yra ir Pramonės pr. Maximoje, anteam aukšte.

zinau, fainas salonas, ten dar dirbo Marius, is Andre salono, toks visai fainas, juodaplaukis smile.gif , tai jis taip pat i Mola persikele. Blaskosi, jiesko kazko tai, matyt dar nesurado... biggrin.gif bet man tai nepakeliui labai. Gal ka girdejote apie nauja salone Zerutyje? ten anksciau buvo Sothys. Idomu,
Gal kuri jau lankesi? kas ten dabar dirba?
Atsakyti
Buvau šiandien pas Ritą,netuščiažodžiausiu-profesionalė,labai patiko jos kruopštumas.Išėjau patenkinta savo plaukais. smile.gif
Atsakyti
galbūt kas nors lankotės kirpykloje Veiverių pl. 75 (maždaug priešais Norfą ir ARX)? manikiūro paslaugomis likau labai patenkinta. o apie kirpėjas nieko nežinau - gal kas lankėtės? (tiesiog dabar ieškau šallia namų, nes kol kas ir 2 valandoms vienai pabėgti iš namų prabanga doh.gif )
Atsakyti
O aš vakar kirpausi Kaune Hyper maximos Ametistėjoj, nu tai kažkoks siaubas doh.gif Kirpimas turėjo būti kare stiliaus, bet isejau taip panasiai kaip ir atejau tik su kreiva grifke doh.gif ir aišku su palengvėjusia pinigine 40 Lt Žodžiu kirpimas truko 10 min max. ir tai tik gale pakirpo galiukus ir dziovinimas ilgiau nes niekaip nesigavo forma isgaut jokia. Papra6iau pataisyt tai sako 2ia viskas gerai pamatysi nes galvos db neplovėm tai nėra vaizdo. Tai jo šiand tipo gražiau atrodau kai jau išsiploviau doh.gif Nu neveltui nei vienas žmogus per tą laiką į visą saloną net neužsuko cool.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar Kaune daro Japoniska chemini plauku tiesinima? Butu labai gerai, jei tos, kurios zino, padetu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas buvot kirpykloj V.Kreves pr. 106C Kaune, berods toks adresas. Kokios ten kirpejos? Kainos?
Atsakyti
QUOTE(nerke @ 2009 07 10, 12:54)
O aš vakar kirpausi Kaune Hyper maximos Ametistėjoj, nu tai kažkoks siaubas  doh.gif Kirpimas turėjo būti kare stiliaus, bet isejau taip panasiai kaip ir atejau tik su kreiva grifke  doh.gif ir aišku su palengvėjusia pinigine 40 Lt Žodžiu kirpimas truko 10 min max. ir tai tik gale pakirpo galiukus ir dziovinimas ilgiau nes niekaip nesigavo forma isgaut jokia. Papra6iau pataisyt tai sako 2ia viskas gerai pamatysi nes galvos db neplovėm tai nėra vaizdo. Tai jo šiand tipo gražiau atrodau kai jau išsiploviau  doh.gif Nu neveltui nei vienas žmogus per tą laiką į visą saloną net neužsuko  cool.gif

Ametistėjoje taip, brangu. Yra ten ir gerų kirpėjų, bet tikrai nepigu schmoll.gif
Atsakyti