gal kas gali parasyt jurates nr?
cia radau daug kas isgyre Ina is Baidis, bet is tikruju labai prasta kirpeja,
iskapojo plaukus, iskarpe taip, kad dabar geda kam pasirodyt
visiskai nemoka kirpti tiesiu plauku, jokio vaizdo, plaukai styro i visas puses, supratimo apie grazu kirpima ir kas kam tinka visiskai neturi...
Jeigu nenorit, kad iskapotu plauku, neikit pas sita kirpeja
visiskai nemoka kirpti tiesiu plauku, jokio vaizdo, plaukai styro i visas puses, supratimo apie grazu kirpima ir kas kam tinka visiskai neturi...
QUOTE(plaktagrietinele @ 2009 07 01, 10:10)
Sveika
Jurate siuo metu dirba salone Verona, tik proginiu sukuosenu ji nedaro . Pas ja kirptis ir dazytis gerai
Jurate siuo metu dirba salone Verona, tik proginiu sukuosenu ji nedaro . Pas ja kirptis ir dazytis gerai
Buvau pas Jūratę kirptis ir likau laaaaabaaaai patenkinta
Bet aš nesu iš įnoringųjų....
QUOTE(aole @ 2009 07 01, 16:02)
cia radau daug kas isgyre Ina is Baidis, bet is tikruju labai prasta kirpeja,
Nereikia taip kategoriskai teigti. Niekada nebus apie kirpeja vien teigiami atsiliepimai. Lygiai taip pat, jeigu jums netinkamai nukirpo, nereiskia, kad ir kitoms taip bus, cia apie ja daug geru atsiliepimu yra. Reikejo sakyti, tartis, kad taisytu
QUOTE(padauža85 @ 2009 07 01, 14:27)
gaila dar skaiciau, kad yra Rita....kuri dirba Savanoriuose...... kad ji daro sukuosenas ir tam paciam salone galima uzsisakyti makiaza...... kokie apie Rita atsiliepimai? ir kontaktu jos..... pas ja galima paziureti kataloga kokias mazdaug yra sukuosenas dariusi.... ?
Rita man labai patiko,na nezinau ar yra katalogas bet ne viena drauge daresi vestuvine sukuosena ir liko patennkintos... o kontaktai 868221194 savanoriu 224
aciu pasiskambinau.. uzsirasiau pas ja dar buvo laisvos vietos
kiek pas jurate kirpimas kainuoja?
Laba,gal kuri zino kur Robertas dirba ir kokios kainos pas ji?
Esu girdejus neblogu atsiliepimu,galvoju nueit.
Man dazyt,kirpt ir sukuosena reiketu-gal tam ir kokia kita kirpeja parekomenduotumet?
Man dazyt,kirpt ir sukuosena reiketu-gal tam ir kokia kita kirpeja parekomenduotumet?
Užsirašiau ir aš pas Ritą.Kitą savaitę eisiu ,žiūrėsim kas gausis .Po paskutinio apsilankymo pas savo kirpėja taip nusivyliau ,nu sudarkė totaliai,tikėkimės kad profesionalo ranka pakeis vaizdelį
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 07 02, 14:30)
Laba,gal kuri zino kur Robertas dirba ir kokios kainos pas ji?
Tai cia visa tema vien apie tai, perskaitykit visus psl. ir rasit rekomendaciju
QUOTE(liudnute** @ 2009 07 02, 21:56)
Užsirašiau ir aš pas Ritą.Kitą savaitę eisiu ,žiūrėsim kas gausis .Po paskutinio apsilankymo pas savo kirpėja taip nusivyliau ,nu sudarkė totaliai,tikėkimės kad profesionalo ranka pakeis vaizdelį
pranesk kaip gausis as tai tik kita savaite susitinku aptarti sukuosenas......nes sukuosenos reikes tik rugpjucio gale
Ar dideles eiles pas Rita siuo metu? Galvoju, kad jau prasausi apzarinama