Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

gal kas gali parasyt jurates nr?
Atsakyti
cia radau daug kas isgyre Ina is Baidis, bet is tikruju labai prasta kirpeja, schmoll.gif
iskapojo plaukus, iskarpe taip, kad dabar geda kam pasirodyt verysad.gif
visiskai nemoka kirpti tiesiu plauku, jokio vaizdo, plaukai styro i visas puses, supratimo apie grazu kirpima ir kas kam tinka schmoll.gif visiskai neturi...
Jeigu nenorit, kad iskapotu plauku, neikit pas sita kirpeja schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plaktagrietinele @ 2009 07 01, 10:10)
Sveika  4u.gif
Jurate siuo metu dirba salone Verona, tik proginiu sukuosenu ji nedaro  schmoll.gif . Pas ja kirptis ir dazytis gerai  thumbup.gif

Buvau pas Jūratę kirptis ir likau laaaaabaaaai patenkinta ax.gif ax.gif ax.gif
Bet aš nesu iš įnoringųjų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzanėlė: 01 liepos 2009 - 17:03
QUOTE(aole @ 2009 07 01, 16:02)
cia radau daug kas isgyre Ina is Baidis, bet is tikruju labai prasta kirpeja, schmoll.gif
iskapojo plaukus, iskarpe taip, kad dabar geda kam pasirodyt verysad.gif
visiskai nemoka kirpti tiesiu plauku, jokio vaizdo, plaukai styro i visas puses, supratimo apie grazu kirpima ir kas kam tinka schmoll.gif  visiskai neturi...
Jeigu nenorit, kad iskapotu plauku, neikit pas sita kirpeja schmoll.gif  doh.gif

Nereikia taip kategoriskai teigti. Niekada nebus apie kirpeja vien teigiami atsiliepimai. Lygiai taip pat, jeigu jums netinkamai nukirpo, nereiskia, kad ir kitoms taip bus, cia apie ja daug geru atsiliepimu yra. Reikejo sakyti, tartis, kad taisytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(padauža85 @ 2009 07 01, 14:27)
gaila  verysad.gif  dar skaiciau, kad yra Rita....kuri dirba Savanoriuose...... kad ji daro sukuosenas ir tam paciam salone galima uzsisakyti makiaza...... kokie apie Rita atsiliepimai? ir kontaktu jos.....  4u.gif pas ja galima paziureti kataloga kokias mazdaug yra sukuosenas dariusi.... ? rolleyes.gif

Rita man labai patiko,na nezinau ar yra katalogas bet ne viena drauge daresi vestuvine sukuosena ir liko patennkintos... o kontaktai 868221194 savanoriu 224 smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif pasiskambinau.. uzsirasiau pas ja smile.gif dar buvo laisvos vietos blush2.gif
Atsakyti
kiek pas jurate kirpimas kainuoja?
Atsakyti
Laba,gal kuri zino kur Robertas dirba ir kokios kainos pas ji?
Esu girdejus neblogu atsiliepimu,galvoju nueit.
Man dazyt,kirpt ir sukuosena reiketu-gal tam ir kokia kita kirpeja parekomenduotumet?
Atsakyti
Užsirašiau ir aš pas Ritą.Kitą savaitę eisiu ,žiūrėsim kas gausis smile.gif .Po paskutinio apsilankymo pas savo kirpėja taip nusivyliau verysad.gif ,nu sudarkė totaliai,tikėkimės kad profesionalo ranka pakeis vaizdelį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 07 02, 14:30)
Laba,gal kuri zino kur Robertas dirba ir kokios kainos pas ji?
Esu girdejus neblogu atsiliepimu,galvoju nueit.
Man dazyt,kirpt ir sukuosena reiketu-gal tam ir kokia kita kirpeja parekomenduotumet?

Tai cia visa tema vien apie tai, perskaitykit visus psl. ir rasit rekomendaciju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2009 07 02, 21:56)
Užsirašiau ir aš pas Ritą.Kitą savaitę eisiu ,žiūrėsim kas gausis smile.gif .Po paskutinio apsilankymo pas savo kirpėja taip nusivyliau verysad.gif ,nu sudarkė totaliai,tikėkimės kad profesionalo ranka pakeis vaizdelį doh.gif

pranesk kaip gausis 4u.gif as tai tik kita savaite susitinku aptarti sukuosenas......nes sukuosenos reikes tik rugpjucio gale ax.gif
Atsakyti
Ar dideles eiles pas Rita siuo metu? g.gif Galvoju, kad jau prasausi apzarinama biggrin.gif
Atsakyti