Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Geriausia Kaune kirpėja- kitoj MOLO gatvės pusėje yra grožio salonas "JURGITA". Ten kirpėjų yra lygtais 4-5, bet geriausia ta, kuri yra pati pati kairiausia, prie manikiūristės stalo. Nerealiai apkerpa, net nutriušiškiausius plaukus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 06 27, 11:53)
Geriausia Kaune kirpėja- kitoj MOLO gatvės pusėje yra grožio salonas "JURGITA". Ten kirpėjų yra lygtais 4-5, bet geriausia ta, kuri yra pati pati kairiausia, prie manikiūristės stalo. Nerealiai apkerpa, net nutriušiškiausius plaukus.  thumbup.gif

Turbut apie Rūtą kalbi, man ji ir labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polo: 28 birželio 2009 - 14:34
QUOTE(polo @ 2009 06 28, 16:32)
Turbut apie Rūtą kalbi, man ji ir labai patiko thumbup.gif
Gal kontaktus gali Rūtos pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2009 06 29, 11:33)
Gal kontaktus gali Rūtos pasakyti?  4u.gif

K. Baršausko g. 67 tel. (37) 451890. Aš kažkaip vis į paprastą telefoną skambinu
o mob. tai toks 8-61524637
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2009 06 22, 22:48)
uz plauku kirpima +kokia plauku prieziuros priemone palieku 150-200lt  smile.gif

Nemazai..o jei dar reikia dazyti ilgus plaukus(ir ju tikrai daug),tai tada be triju simtu neprasisukciau doh.gif
Atsakyti

QUOTE(polo @ 2009 06 29, 15:12)
K. Baršausko g. 67 tel. (37) 451890. Aš kažkaip vis į paprastą telefoną skambinu
o mob. tai toks 8-61524637
dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 30 birželio 2009 - 08:44
Sveikutės.... kokią kirpėją galėtumėte rekomenduoti proginei šukuosenai... mano ilgi plaukai..ir kiek pastebėjau ne visos moka su jais susitvarkyti ax.gif gal galit kanors rekomenduoti? Dainavos, Kalniečių raj.. netoliese..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padauža85: 30 birželio 2009 - 09:52
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 30, 11:52)
Sveikutės.... kokią kirpėją galėtumėte rekomenduoti proginei šukuosenai... mano ilgi plaukai..ir kiek pastebėjau ne visos moka su jais susitvarkyti  ax.gif  gal galit kanors rekomenduoti? Dainavos, Kalniečių raj.. netoliese.....  smile.gif

papildymas;
senoje temoje radau daug apie Jurate, kuri dirba Vasario 16-osios gatveje "Grozio oazej".. gal galite jos numeriuka kasnors duoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 30, 16:30)
papildymas;
senoje temoje radau daug apie Jurate, kuri dirba Vasario 16-osios gatveje "Grozio oazej".. gal galite jos numeriuka kasnors duoti?  4u.gif

Sveika 4u.gif
Jurate siuo metu dirba salone Verona, tik proginiu sukuosenu ji nedaro schmoll.gif . Pas ja kirptis ir dazytis gerai thumbup.gif
Atsakyti
Man pats paciausias yra ROBERTAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif isejus is jo salono net ranka neprilieciu plauku viska supranta is puses zodzio ko noriu smile.gif ir aptarnavimas labai malonus ! o jo asistentas kai plauna galvyte tai gali uzsikaifuot JEGA
Papildyta:
Beje jis dirba Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plaktagrietinele @ 2009 07 01, 12:10)
Sveika  4u.gif
Jurate siuo metu dirba salone Verona, tik proginiu sukuosenu ji nedaro  schmoll.gif . Pas ja kirptis ir dazytis gerai  thumbup.gif

gaila verysad.gif dar skaiciau, kad yra Rita....kuri dirba Savanoriuose...... kad ji daro sukuosenas ir tam paciam salone galima uzsisakyti makiaza...... kokie apie Rita atsiliepimai? ir kontaktu jos..... 4u.gif pas ja galima paziureti kataloga kokias mazdaug yra sukuosenas dariusi.... ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuses @ 2009 07 01, 13:55)
Man pats paciausias yra ROBERTAS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif    isejus is  jo salono  net  ranka neprilieciu plauku viska supranta is puses zodzio ko noriu smile.gif  ir aptarnavimas labai malonus !  o jo asistentas kai plauna galvyte tai gali uzsikaifuot JEGA
Papildyta:
Beje jis dirba Kaune  smile.gif

O kokiam jis salone dirba? smile.gif
Atsakyti