Geriausia Kaune kirpėja- kitoj MOLO gatvės pusėje yra grožio salonas "JURGITA". Ten kirpėjų yra lygtais 4-5, bet geriausia ta, kuri yra pati pati kairiausia, prie manikiūristės stalo. Nerealiai apkerpa, net nutriušiškiausius plaukus.
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 06 27, 11:53)
Geriausia Kaune kirpėja- kitoj MOLO gatvės pusėje yra grožio salonas "JURGITA". Ten kirpėjų yra lygtais 4-5, bet geriausia ta, kuri yra pati pati kairiausia, prie manikiūristės stalo. Nerealiai apkerpa, net nutriušiškiausius plaukus.
Turbut apie Rūtą kalbi, man ji ir labai patiko
QUOTE(polo @ 2009 06 28, 16:32)
Turbut apie Rūtą kalbi, man ji ir labai patiko
Gal kontaktus gali Rūtos pasakyti? QUOTE(Aislanda @ 2009 06 29, 11:33)
Gal kontaktus gali Rūtos pasakyti?
K. Baršausko g. 67 tel. (37) 451890. Aš kažkaip vis į paprastą telefoną skambinu
o mob. tai toks 8-61524637
QUOTE(midori @ 2009 06 22, 22:48)
uz plauku kirpima +kokia plauku prieziuros priemone palieku 150-200lt
Nemazai..o jei dar reikia dazyti ilgus plaukus(ir ju tikrai daug),tai tada be triju simtu neprasisukciau
QUOTE(polo @ 2009 06 29, 15:12)
K. Baršausko g. 67 tel. (37) 451890. Aš kažkaip vis į paprastą telefoną skambinu
dekui
Sveikutės.... kokią kirpėją galėtumėte rekomenduoti proginei šukuosenai... mano ilgi plaukai..ir kiek pastebėjau ne visos moka su jais susitvarkyti gal galit kanors rekomenduoti? Dainavos, Kalniečių raj.. netoliese.....
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 30, 11:52)
Sveikutės.... kokią kirpėją galėtumėte rekomenduoti proginei šukuosenai... mano ilgi plaukai..ir kiek pastebėjau ne visos moka su jais susitvarkyti gal galit kanors rekomenduoti? Dainavos, Kalniečių raj.. netoliese.....
papildymas;
senoje temoje radau daug apie Jurate, kuri dirba Vasario 16-osios gatveje "Grozio oazej".. gal galite jos numeriuka kasnors duoti?
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 30, 16:30)
papildymas;
senoje temoje radau daug apie Jurate, kuri dirba Vasario 16-osios gatveje "Grozio oazej".. gal galite jos numeriuka kasnors duoti?
Sveika
Jurate siuo metu dirba salone Verona, tik proginiu sukuosenu ji nedaro . Pas ja kirptis ir dazytis gerai
QUOTE(plaktagrietinele @ 2009 07 01, 12:10)
Sveika
Jurate siuo metu dirba salone Verona, tik proginiu sukuosenu ji nedaro . Pas ja kirptis ir dazytis gerai
gaila dar skaiciau, kad yra Rita....kuri dirba Savanoriuose...... kad ji daro sukuosenas ir tam paciam salone galima uzsisakyti makiaza...... kokie apie Rita atsiliepimai? ir kontaktu jos..... pas ja galima paziureti kataloga kokias mazdaug yra sukuosenas dariusi.... ?
QUOTE(leliuses @ 2009 07 01, 13:55)
Man pats paciausias yra ROBERTAS isejus is jo salono net ranka neprilieciu plauku viska supranta is puses zodzio ko noriu ir aptarnavimas labai malonus ! o jo asistentas kai plauna galvyte tai gali uzsikaifuot JEGA
Papildyta:
Beje jis dirba Kaune
Papildyta:
Beje jis dirba Kaune
O kokiam jis salone dirba?