Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Darmin @ 2009 06 21, 00:18)
O pas Rita kainos pakilo? kiek mazdaug dabar kainuoja kirpimas plius dazymas vidutinio ilgio plauku?  4u.gif

Nepasikeite man atrodo, kai turejau zemiau peciu su viskuo mokedavau 70lt, o dabar kai trumpi plaukai iki smakro ~ 50-60lt
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 06 21, 19:44)
Nepasikeite man atrodo, kai turejau zemiau peciu su viskuo mokedavau 70lt, o dabar kai trumpi plaukai iki smakro ~ 50-60lt

O gal galit Ritos telefoniuka duoti? galvoju reik ten sese uzrasyti.
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2009 06 20, 22:41)
sveiki,as pati kerpuosi pas Andriu is andre team ir tikrai negailiu ne lito  smile.gif
turiu ilgus,sveikus plaukus ir jis vis kazka naujo sugalvoja,pataria,isklauso-neskuba kirpt,o padares sukuosena nauja visada pataria kaip priziuret.na,man tai puikus kirpejas smile.gif

as asmeniskai visiskai nieko pries Andriu neturiu,jis man tikrai nuostabus atrodo 4u.gif tik noriu pasiteirauti kiek moki uz savo ilguosius plaukucius? ax.gif vis sakau,kad kada nors nueisiu pas ji,kai truputy atsiauginsiu savuosius.. bigsmile.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dantukufeja @ 2009 06 21, 16:47)
jei noresit turiu foto su jos sukuosenom  bigsmile.gif

as noriu.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 22 birželio 2009 - 21:12
uz plauku kirpima +kokia plauku prieziuros priemone palieku 150-200lt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noriu pakeisti kirpėją ir pradėjau ieškoti patarimų čia. Skaičiau, skaičiau čia aš apie tas kirpėjas Kaune, tai visai susisuko glava tongue.gif . Kažkaip likau pasimetus... man reikia kas gerai kerpa trumpus plaukus, gerai karpo. Kažkaip pagrinde diskusijos eina apie ilgus plaukus. Patarkit, būkit geros... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzanėlė @ 2009 06 23, 11:29)
Sveikos, merginos. Noriu pakeisti kirpėją ir pradėjau ieškoti patarimų čia. Skaičiau, skaičiau čia aš apie tas kirpėjas Kaune, tai visai susisuko glava tongue.gif . Kažkaip likau pasimetus... man reikia kas gerai kerpa trumpus plaukus, gerai karpo. Kažkaip pagrinde diskusijos eina apie ilgus plaukus. Patarkit, būkit geros... blush2.gif  blush2.gif

sveikute,
as tai jau keleri metai turiu nerealia kirpeja Jurate, kuri su mano trumpu kirpimu sauniai susitvarko.. kelis kartus bandziau is idomumo pakeisti, taciau tekdavo nosi nukabinus grizti atgal 4u.gif .. Tad siulau pas ja nueiti. Ji dirba Savanoriu prospekte Veronos salone..
Jei sugalvotum issiunciau telefono nr. i az. 4u.gif
Atsakyti
Perverčiau ir senesnes temas - norėčiau Juditos telefono. Vitebsko nežinau, bet Lukšio gatvę rasiu tongue.gif Tik nenorėčiau klaidžioti, gal kuri mestelsit kontaktą?
Atsakyti
QUOTE(pikchiurna @ 2009 06 25, 11:17)
Perverčiau ir senesnes temas - norėčiau Juditos telefono. Vitebsko nežinau, bet Lukšio gatvę rasiu  tongue.gif  Tik nenorėčiau klaidžioti, gal kuri mestelsit kontaktą?

868782274 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal kuri kerpates Kaune Akaciju .g.
kaip ten kainos ir kirpeja.
aciu.
Atsakyti
sveikos kadangi paveikia ir mane krize, ieskau kas gerai dazo sviesius plaukus. smile.gif gal kuri gali parekomenduoti
Atsakyti
QUOTE(Babaušyte @ 2009 06 20, 16:13)
Sveikos, gal kuri ka girdejot apie kirpykla FORMOS Juozapaviciaus pr. ? Kainos girdejau nemazos, o kaip kokybe?
Gal koki gera kirpeja kas gali parekomenduoti is sios kirpyklos?

kainos nemazos tai tikrai, bet ir kokybe nebloga
pati einu pas mingaile tenais liuks dirba panele
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2009 06 26, 09:04)
sveikos kadangi paveikia ir mane krize, ieskau kas gerai dazo sviesius plaukus.  smile.gif gal kuri gali parekomenduoti

Man Rita patinka is "Auletos", Savanoriu pr. ax.gif
Atsakyti