Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Merginos, parekomenduokit kirpeja Kaune, kad butu butent geras meistras/e KIRPIME biggrin.gif As tik galiukus pasitrumpint noriu ir kirpciukus (griezti, lygus, ilgi). Pastebejau, kad mano kirpeja kazkaip nebetaip dirba, galiukus kreivai kirpt pradejo (senai ruosiuos keist kirpeja, jau kantrybe tuoj baigsis. bet noris pakeist i gera, o ne i beleka) blink.gif O auginuos visiskai tiesius plaukus.

Beigi gal turite kokiu atsiliepimu apie Irina Zudova is Sarma Style? Cia jau matyt del sukuosenu labiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 18 birželio 2009 - 22:50
Sveikutės, o gal kuri kerpatės Andre Team grožio namuose? Čia netoli soboro, prie policijos. Kainos ten tai ojojoj... Skirstonos pagal kategorijas, pas šustriausią meistrą vien tik kirpimas 150Lt... o kur dar dažymas. Pas prastesnius meistrus 80Lt. Mano plaukai ilgi, tiesūs, noriu kardinaliai pasikeisti, nusitrumpinti visiškai, tad ir eit pas beleką nesinori...
Šiandien ten buvau, konsultavausi su tuo kirpėju, Andrius vardas, atrodo, tikrai išmano, ką daro. Bet kaina gąsdina. Ar tikrai kokybė bus verta kainos?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 06 19, 15:11)
Sveikutės, o gal kuri kerpatės Andre Team grožio namuose? Čia netoli soboro, prie policijos. Kainos ten tai ojojoj... Skirstonos pagal kategorijas, pas šustriausią meistrą vien tik kirpimas 150Lt... o kur dar dažymas. Pas prastesnius meistrus 80Lt. Mano plaukai ilgi, tiesūs, noriu kardinaliai pasikeisti, nusitrumpinti visiškai, tad ir eit pas beleką nesinori...
Šiandien ten buvau, konsultavausi su tuo kirpėju, Andrius vardas, atrodo, tikrai išmano, ką daro. Bet kaina gąsdina. Ar tikrai kokybė bus verta kainos?

pas mane ta pati situacija buvo ir plaukai tiesus lygus bei norejau nusitrumpinti kardinaliai smile.gif bet va kainos tam Andre Team gazdino irgi g.gif tai nuejau pas Juoza is "Grozio karalyste" nes jis dirba ir Andre Team salone mirksiukas.gif tik "Grozio karalyste" daug pigiau mirksiukas.gif
tai va likau nerealiai patenkinta - nukirpo labai super, o plauku tai nedaziau kol kas, bet kirpimas tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NPFM: 19 birželio 2009 - 15:28
QUOTE(NPFM @ 2009 06 19, 15:27)
pas mane ta pati situacija buvo ir plaukai tiesus lygus bei norejau nusitrumpinti kardinaliai  smile.gif bet va kainos tam Andre Team gazdino irgi  g.gif  tai nuejau pas Juoza is "Grozio karalyste"  nes jis dirba ir Andre Team salone  mirksiukas.gif  tik "Grozio karalyste"  daug pigiau  mirksiukas.gif 
tai va likau nerealiai patenkinta - nukirpo labai super, o plauku tai nedaziau kol kas, bet kirpimas tai  thumbup.gif

O tai tas Juozas dar dirba toj "Grožio karalystėj"? Čia šilainiuose kaip suprantu g.gif Ir kiek čia kainavo kirpimas?
Atsakyti
Sveikos,kaip jau minėjau pabėgo mano kirpėjas,ir teko rinktis kitą kirpėją.Perskaičiusi forumą galvojau eiti pas Ritą,na bet ji labai ilgai dirba,net keturias val prie galvos,aš tiek laiko neturiu,bo leliuką reik močiutėms palikti,tai nuėjau pas Jūratę, na tai galiu pasigirti,kad ir apkirpo ir nudažė labai liuks,ir pati lengvai susitvarkau,tikrai kas rekomendavo tas nemelavo.Džiaugiuosi kad pataikiau iš pirmo karto,bo jau buvau supanikavusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 06 19, 15:11)
Sveikutės, o gal kuri kerpatės Andre Team grožio namuose? Čia netoli soboro, prie policijos. Kainos ten tai ojojoj...

labuka.. 4u.gif kad tu ant brangiausio ir pataikei,del to truputy issigandai,ir as taip reaguociau,nors Andrius tikrai puikus kirpejas,bet su kainom gerai zaidzia.. blink.gif biggrin.gif as kai buvau konsultuotis Andre su Jolita,tai ji pagal savo kvalifikacija dar visai pakenciama,bandyk gal su ja snektelt.. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(meškinija96 @ 2009 06 20, 09:47)
nuėjau pas Jūratę, na tai galiu pasigirti,kad ir apkirpo ir nudažė labai liuks,ir pati lengvai susitvarkau,tikrai kas rekomendavo tas nemelavo.Džiaugiuosi kad pataikiau iš pirmo karto,bo jau buvau supanikavusi. 4u.gif

labai dziugu,jog pasiseke tau.. thumbup.gif o kaip kirpaisi,kiek sumokejai? tiesa,kur ta juratele rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 06, 15:23)
na ir sunku apsispresti pas ka  g.gif dar klausimelis Judita  kokios firmos daziukais dazo ?pas ja galima nusipirkti daziuku kad galeciau toliau dazytis namie pati ir siaip priemoniu plaukams galima nusipirkti ?

Priemones jinai uzsakyti gali, vietoj nelabai turi 4u.gif Apie dazus nezinau.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri ka girdejot apie kirpykla FORMOS Juozapaviciaus pr. ? Kainos girdejau nemazos, o kaip kokybe?
Gal koki gera kirpeja kas gali parekomenduoti is sios kirpyklos?
Atsakyti
4u.gif
Noriu sesei padaryti dovana gimtadienio proga, vis bamba kad nori plaukuciams kazka pasidaryti, pasikeisti (apsikirpti kitaip) tai sugalvojau ja ta proga nuvesti. Pasiskaitinejau, kad cia giriama Rita is Auleta, Judita vitebske(kur jis toks randasi?), gal dar ka parekomenduotumet? Na noreciau uz prieinama kaina kirpeju.
aciu...
Atsakyti
sveiki,as pati kerpuosi pas Andriu is andre team ir tikrai negailiu ne lito smile.gif
turiu ilgus,sveikus plaukus ir jis vis kazka naujo sugalvoja,pataria,isklauso-neskuba kirpt,o padares sukuosena nauja visada pataria kaip priziuret.na,man tai puikus kirpejas smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

O pas Rita kainos pakilo? kiek mazdaug dabar kainuoja kirpimas plius dazymas vidutinio ilgio plauku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 05, 10:45)
griztu dar su tuo paciu klausimuku ax.gif

Na nezinau ar dar ne per velu del kirpejos, bet as niekada nelikau nusivylusi Irina Zudova is Sarma Style. Visai neseniai turejau didele svente norejau kazko naujo subtilaus bet kartu puosnaus nors visada sukuodavau palaidus plaukus taciau padaryta sukuosena ispilde visus mano lukescius atrode super... Ji is tiesu tikra profesionale, jei prisigalvoji kokiu nieku o ji mato kad tau absoliuciai netiks tai taip ir pasako, taigi manau tikrai verta pasitikejimo. jei noresit turiu foto su jos sukuosenom bigsmile.gif
Atsakyti