ritule.rita, 17 Sau 2010 - 04:08, parašė:
ritule.rita, 17 Sau 2010 - 04:08, parašė: ![]()
Karta kaune teko apsilankyt Paul Micel salone. pasijauciau pakankamai ne vietoj. rodos visos drauges susirinkusios, o as tokia pasaline. kirpeja pasitaike blogos nuotaikos ta diena. daziau plaukus, tai visa ismozojo. plaukus tamsino, bet po to jie tokie kaip nudeginti atrode ko iki siol nebudavo.
nusprendziau neeksperimentuoti ir grizau pas savo kirpeja kristina tam ilgam pastate savanoriu pr. prie daily service ir kur kazino yra.
nepamenu kaip ten vadinasi.
kamarele, 17 Sau 2010 - 12:08, parašė:
kamarele, 17 Sau 2010 - 12:08, parašė: ![]()
Žiūriu ne man vienai Paul Mitchel nenusisekė
Aš ačiū dievui nepatekau pas kirpėją į kėdę, nes kai užėjau užsirašyt, paklausiau kiek man kainuos maždaug, tai tokia persukta fizionomija atšovė, kad čia brangus salonas, todėl ir kainuos atitinkamai
Apsisukau ir išėjau
Ryza_Lape, 29 Lap 2009 - 19:37, parašė:
Ryza_Lape, 29 Lap 2009 - 19:37, parašė: ![]()
Gal kuri lankotes pas kirpeja Inga - ji anksciau dirbo Alpetri grozio salone, dabar lyg ir Vaistines skg., salia Saules gimnazijos? Kokios pas ja kainos?
ritule.rita, 17 Sau 2010 - 17:52, parašė:
ritule.rita, 17 Sau 2010 - 17:52, parašė: ![]()
na jo mandros ten visos pasirode man.
bet daugiau isleidus pas mariu mole buvau uz dazyma nei ten, bet tikrai maloniau ir silciau elgesi.
vaidicita, 17 Sau 2010 - 22:35, parašė:
vaidicita, 17 Sau 2010 - 22:35, parašė: ![]()
lankiausi keleta kartu, dirbo ji ir formose ir jei neklystu pas Andre. Dirba puikiai, deja ne pigiai. kuri laika taupiau pinigelius nejau pas ja, bet dabar butinai eisiu vel. niekas man taip graziai nepadaro
gaila vizitine pameciau reiks vaziuot i vieta ir meginti ja rasti? o gal kas turi jos mob?
vaidicita, 17 Sau 2010 - 22:35, parašė:
vaidicita, 17 Sau 2010 - 22:35, parašė: ![]()
lankiausi keleta kartu, dirbo ji ir formose ir jei neklystu pas Andre. Dirba puikiai, deja ne pigiai. kuri laika taupiau pinigelius nejau pas ja, bet dabar butinai eisiu vel. niekas man taip graziai nepadaro
gaila vizitine pameciau reiks vaziuot i vieta ir meginti ja rasti? o gal kas turi jos mob?
Jasminn, 18 Sau 2010 - 23:53, parašė:
Jasminn, 18 Sau 2010 - 23:53, parašė: ![]()
Tiesa, neparasiau kainu. Tik cia buvo labai seniai, gal pries kokius 4 metus
, pusilgiu plauku kirpimas (ne siaip galiuku pakirpimas) ir dazymas kainavo 130Lt. Radau dar ir tel. numeri, bet kazin ar bus dar tas pats nr.
![]()
Galesiu parasyt i az.
Jasminn, 18 Sau 2010 - 22:53, parašė:
Jasminn, 18 Sau 2010 - 22:53, parašė: ![]()
Tiesa, neparasiau kainu. Tik cia buvo labai seniai, gal pries kokius 4 metus
, pusilgiu plauku kirpimas (ne siaip galiuku pakirpimas) ir dazymas kainavo 130Lt. Radau dar ir tel. numeri, bet kazin ar bus dar tas pats nr.
![]()
Galesiu parasyt i az.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė