Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Karta kaune teko apsilankyt Paul Micel salone. pasijauciau pakankamai ne vietoj. rodos visos drauges susirinkusios, o as tokia pasaline. kirpeja pasitaike blogos nuotaikos ta diena. daziau plaukus, tai visa ismozojo. plaukus tamsino, bet po to jie tokie kaip nudeginti atrode ko iki siol nebudavo.
ax.gif nusprendziau neeksperimentuoti ir grizau pas savo kirpeja kristina tam ilgam pastate savanoriu pr. prie daily service ir kur kazino yra. doh.gif nepamenu kaip ten vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 17, 04:08)
Karta kaune teko apsilankyt Paul Micel salone. pasijauciau pakankamai ne vietoj. rodos visos drauges susirinkusios, o as tokia pasaline. kirpeja pasitaike blogos nuotaikos ta diena. daziau plaukus, tai visa ismozojo. plaukus tamsino, bet po to jie tokie kaip nudeginti atrode ko iki siol nebudavo.
ax.gif nusprendziau neeksperimentuoti ir grizau pas savo kirpeja kristina tam ilgam pastate savanoriu pr. prie daily service ir kur kazino yra.  doh.gif  nepamenu kaip ten vadinasi.

Žiūriu ne man vienai Paul Mitchel nenusisekė tongue.gif Aš ačiū dievui nepatekau pas kirpėją į kėdę, nes kai užėjau užsirašyt, paklausiau kiek man kainuos maždaug, tai tokia persukta fizionomija atšovė, kad čia brangus salonas, todėl ir kainuos atitinkamai blink.gif Apsisukau ir išėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 01 17, 12:08)
Žiūriu ne man vienai Paul Mitchel nenusisekė tongue.gif Aš ačiū dievui nepatekau pas kirpėją į kėdę, nes kai užėjau užsirašyt, paklausiau kiek man kainuos maždaug, tai tokia persukta fizionomija atšovė, kad čia brangus salonas, todėl ir kainuos atitinkamai blink.gif Apsisukau ir išėjau  lotuliukas.gif

na jo mandros ten visos pasirode man. smile.gif bet daugiau isleidus pas mariu mole buvau uz dazyma nei ten, bet tikrai maloniau ir silciau elgesi.
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2009 11 29, 19:37)
Gal kuri lankotes pas kirpeja Inga - ji anksciau dirbo Alpetri grozio salone, dabar lyg ir Vaistines skg., salia Saules gimnazijos? Kokios pas ja kainos?

lankiausi keleta kartu, dirbo ji ir formose ir jei neklystu pas Andre. Dirba puikiai, deja ne pigiai. kuri laika taupiau pinigelius nejau pas ja, bet dabar butinai eisiu vel. niekas man taip graziai nepadaro 4u.gif gaila vizitine pameciau reiks vaziuot i vieta ir meginti ja rasti? o gal kas turi jos mob? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, as kirpausi ir daziausi ilgai 5-6 metus pas Kestuti. Bet paskui persiklausciau i VIlniu, tai teko susirasti kita kirpeja. Bet Kestutis niekada nenuvildavo, tikrai labai geras kirpejas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 17, 17:52)
na jo mandros ten visos pasirode man. smile.gif bet daugiau isleidus pas mariu mole buvau uz dazyma nei ten, bet tikrai maloniau ir silciau elgesi.

O kiek gi pas Mariu Mole buvai isleidusi? Ir kas buvo daryta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 01 17, 22:35)
lankiausi keleta kartu, dirbo ji ir formose ir jei neklystu pas Andre. Dirba puikiai, deja ne pigiai. kuri laika taupiau pinigelius nejau pas ja, bet dabar butinai eisiu vel. niekas man taip graziai nepadaro  4u.gif gaila vizitine pameciau reiks vaziuot i vieta ir meginti ja rasti? o gal kas turi jos mob?  blush2.gif

As anksciau lankydavausi pas Inga, kai pradejo dirbti Vaistines gatvej. Man ten ziauriai patikdavo aplinka ir pati Inga, super. Kirpimas dazymas irgi patikdavo, bet jo paskui nustojau eiti, nes pasidare per brangu.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 01 17, 22:35)
lankiausi keleta kartu, dirbo ji ir formose ir jei neklystu pas Andre. Dirba puikiai, deja ne pigiai. kuri laika taupiau pinigelius nejau pas ja, bet dabar butinai eisiu vel. niekas man taip graziai nepadaro  4u.gif gaila vizitine pameciau reiks vaziuot i vieta ir meginti ja rasti? o gal kas turi jos mob?  blush2.gif

Tiesa, neparasiau kainu. Tik cia buvo labai seniai, gal pries kokius 4 metus blink.gif , pusilgiu plauku kirpimas (ne siaip galiuku pakirpimas) ir dazymas kainavo 130Lt. Radau dar ir tel. numeri, bet kazin ar bus dar tas pats nr. ax.gif
Galesiu parasyt i az.
Atsakyti
kas nors daretes sukuosena pas rita?
idomu ar moka graziai sugarbanot plaukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2010 01 18, 23:53)
Tiesa, neparasiau kainu. Tik cia buvo labai seniai, gal pries kokius 4 metus  blink.gif , pusilgiu plauku kirpimas (ne siaip galiuku pakirpimas) ir dazymas kainavo 130Lt. Radau dar ir tel. numeri, bet kazin ar bus dar tas pats nr.  ax.gif
Galesiu parasyt i az.

tai visai nedaug
Atsakyti
Uzsirasiau pirmadieni pas Mariu i Tovera, parasysiu kaip seksis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2010 01 18, 22:53)
Tiesa, neparasiau kainu. Tik cia buvo labai seniai, gal pries kokius 4 metus  blink.gif , pusilgiu plauku kirpimas (ne siaip galiuku pakirpimas) ir dazymas kainavo 130Lt. Radau dar ir tel. numeri, bet kazin ar bus dar tas pats nr.  ax.gif
Galesiu parasyt i az.

na jau cia seniai tokios kainos buvo 4u.gif jei galetumet parasykit numeri 4u.gif
Atsakyti