Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Raile @ 2010 01 11, 21:40)
Gal jo telefona turi? Kiek kainuoja kirpimas pas ji g.gif

Tel. 8 37 760183, čia administratorės. Registruotis per čia reikia. Aš mokėjau 70lt, už kirpimą. Nemanau, kad daugiau būtų, nes kirpimas tikrai nėra paprastas klasikinis, kur bet kas gali apkirpti. Toks sakyčiau "Tony&guy" stiliaus
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 01 12, 15:11)
Kokios kainos pas ji?

pas Kestas ir as buvau kazkda. dabar jis dar ir dirba prie pop star bar, salone.
kirpimas berots nuo 50 kiek pamenu. na aisku priklauso nuo to kokie plaukai
Atsakyti
Labuka, gal galite parasyti Juozo is "Grozio karalystes" kontaktini nr? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 12 sausio 2010 - 23:25
QUOTE(mimoza:) @ 2010 01 12, 20:06)
Gal ir nuo naudojamu dazu priklauso, ne tik nuo kirpejos... g.gif  Mano plaukai man labiau patinka kai pradejau dazyt su l'oreal (anksciau dazydavo su keune).

Gali būti g.gif Mano kirpėja irgi dažo su Loreal, man labai patinka ir plaukai atsigavo. Bet ar tai tik dažai sunku spręsti, nes aš vienu metu pakeičiau kirpėją, dažus ir dar gėriau vitaminus. Tai sunku spręsti kas įtakojo daugiausia. Tačiau dabar džiaugiuosi savo plaukais labai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kasnors galėtumėt Inos iš Baidžio nr. parašyt? 4u.gif labai reik... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 12, 20:50)
pas Kestas ir as buvau kazkda. dabar jis dar ir dirba prie pop star bar, salone.
kirpimas berots nuo 50 kiek pamenu. na aisku priklauso nuo to kokie plaukai

Brangoka pas ji, bet kerpa ko gero gerai. Zinau, kad is Vln pas ji kirptis atvaziuoja g.gif
Idomu butu isbandyt, bet tada be puse metu tikrai niekur neisiu, kad atsipirktu tongue.gif
Atsakyti
Kainininke parasyta, kad kainuoja 70 lt, berods. Dazymo kainos tai jau atomines:)
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 01 11, 11:50)
Na ilgokai  biggrin.gif  ,bet jau geriau ilgiau negu belekaip.O as niekaip neatrandu kirpejos,buvau jau pas dvi tame tarpe ir pas Rita sita.Nzn ar as jau tokia ispindejus ar ka.Vis kazkas man neitinka.Taip bekeisdama kirpejas vel plaukus susigadinsiu.Kas dar gali pagirti savo kirpeja,kuri gerai dazo sviesius plaukus?

Labas, patariau tau apie Rita rolleyes.gif , bet ir man po kurio laiko labai pradejo plaukai silpti nuo jos priemoniu..tai grizau vel i grozio galerija, si menesi eisiu jau visa spalva susilyginti, man loreal tikriausiai tinka priemones, plaukai pradeda atsigauti, o ir kirpeja labai tausoja mano plona plauka, pataria apie priemones
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2010 01 15, 09:56)
Labas, patariau tau apie Rita rolleyes.gif , bet ir man po kurio laiko labai pradejo plaukai silpti nuo jos priemoniu..tai grizau vel i grozio galerija, si menesi eisiu jau visa spalva susilyginti, man loreal tikriausiai tinka priemones, plaukai pradeda atsigauti, o ir kirpeja labai tausoja mano plona plauka, pataria apie priemones

Tai kad pas pacia Rita plaukai sviesinti ir atrodo toooli grazu ne fantastiskai, butent del sios priezasties as pas ja plauku ir nesviesinau ax.gif
Atsakyti
As ir pas Rita plauku nebedazau, per stiprus dazai pas ja, dabar su Keune dazausi plaukus ir pastebimai pagerejusi situacija.
Visgi, kerpuosi pas Rita ir toliau, kruopsti ji siuo atzvigiu, o del ilgo laukimo pas ja, tai as pati veluodama ateinu ir isvengiu laukimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 15 sausio 2010 - 15:10
QUOTE(Becky @ 2010 01 15, 12:58)
Tai kad pas pacia Rita plaukai sviesinti ir atrodo toooli grazu ne fantastiskai, butent del sios priezasties as pas ja plauku ir nesviesinau  ax.gif

jo,jo tikrai nelabai jos grazus plaukai, sausi, sausi atrodo, as tik saknis daziau, bet tikrai plaukas labai sauseja, o labiausiai tai nepatinka, kad ji kelias is karto klientes aptarnauja doh.gif ,
o kur tu Becky, sviesini plaukus?
Atsakyti
Labas vakaras. Noriu paklausti tu merginu, kurios lankesi grozio salone "Jurgita" Kaune, kiek kainuoja kirpimas? 4u.gif
Atsakyti