Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

labukas

parekomenduokite trumpu plauku kirpeja. Kirpdavausi anskciau pas K. Rimdziu, bandziau pas Ina, bet nevisada man pataikydavo. Rimdzius per toli ir patapo prabanga. Labiau noreciau vyro kirpejo ax.gif Galvoju gal nueiti pas Aruna ar Reno is grozio salono FORMOS.Kokia nuomone apie juos?
Padekite wink.gif 4u.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2010 01 02, 21:33)
O gal kas gali ką pasakyti apie Ametistėjos kirpėjas? Kaune čia..

Ačiū

Nzn kaip kitoms merginoms, bet aš labai nusivylusi buvau kirpėjos Daivos ( Hypermaxima, dabar ir akropoli kartais dirba) darbu. Pabaiga buvo, plaukų nudeginimas...
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2010 01 08, 13:37)
labukas
parekomenduokite trumpu plauku kirpeja. Kirpdavausi anskciau pas K. Rimdziu, bandziau pas Ina, bet nevisada man pataikydavo. Rimdzius per toli ir patapo prabanga. Labiau noreciau vyro kirpejo  ax.gif  Galvoju gal nueiti pas Aruna ar Reno is grozio salono FORMOS.Kokia nuomone apie juos?
Padekite wink.gif  4u.gif  rolleyes.gif

FORMOS ir mane domina mirksiukas.gif O kaip ten kainos-trumpu plauku kirpimo ir dazymo? Gal krizes metu nelabai kandziojasi blush2.gif g.gif
Atsakyti
o as noreciau pagirti Rita, pas ja lankiausi pirma karta, irgi buvo idomu kaip ten viskas bus, nepaisant to kad pralaukiau pusvalandi atejus tiksliu savo laiku ir dar kirpo apie valanda esu labai patenkinta thumbup.gif mano plaukai tiesus, reikejo tik pakirpti galiukus-dar niekad joks kirpejas taip kruopsciai manes nebuvo kirpes bigsmile.gif prasedeta laika kompensavo rezultatas smile.gif aisku tom kuriom reikia komforto ir grazios aplinkos bei arbatos per pertraukele tai netiks tokia kirpykla, nes salygos isties ten nekokios doh.gif bet rezultato atzvilgiu tai niekuo ne prasciau kerpa nei visi isgirtieji stilistai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 01 07, 19:23)
Esu buvusi kelis kartus pas Ingą, kirpo karštomis žirklėmis. Nieko blogo (apart nelabai žemą kainą, pasakyt negaliu). Kirpo kruoščiai, gražiai.
O šeštadieniui esu užsirariuši pas Iną, dabar esu trumpokais plaukais, noriu kad ji padailintų, gal dar kokių idėjų turės.

QUOTE(Ginariukė @ 2010 01 07, 19:27)
Ir as kerpuosi pas Inga, kruopsciai dirba.  thumbup.gif

O Inga kurią nors iš jūsų bandė radikaliai keisti? Plaukų spalvą ir kirpimą? Norėčiau pasikeisti, bet bijau "užsišokti" ant nekokios biggrin.gif

Ina man šiuo klausimu pasirodė labai nedrąsi. Taip, ji kruopšti, nuoširdi, tačiau, manau, jai trūksta įdėjų ir drąsos, jas pasiūlyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga26: 10 sausio 2010 - 14:55
gal kas galit parekomenduoti kirpeja,graziai dazancia sruogelemis ax.gif na tokia kuri graziai suderina spalvytes wub.gif
Atsakyti
labai geri atsiliepimai apie aruna, as pas ji daznai kirpdavausi:) bet jis buna kartais isvykes i norvegija berots, tai daznai gaudyt reikia, kada lt buna
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2010 01 08, 13:37)
labukas
parekomenduokite trumpu plauku kirpeja. Kirpdavausi anskciau pas K. Rimdziu, bandziau pas Ina, bet nevisada man pataikydavo. Rimdzius per toli ir patapo prabanga. Labiau noreciau vyro kirpejo  ax.gif  Galvoju gal nueiti pas Aruna ar Reno is grozio salono FORMOS.Kokia nuomone apie juos?
Padekite wink.gif  4u.gif  rolleyes.gif

Aš siūlyčiau Marių iš Toveros Mole. jis seniau pas Andre dirbo. Pas jį kirpausi dar tik vieną kartą, bet labai labai patiko. Mėgstu įdomesnes, asimetriškas šukuosenas. Buvau prieš 2 mėn, bet plaukai kuo puikiausi. Mano plaukai labai greitai auga, tai aš mėgstu tokius kirpėjus, kur kirpimas toks, kad ir nuaugunėjant gražu būtų (nešioju visokias "kare" variacijas). Man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2010 01 10, 15:01)
o as noreciau pagirti Rita, pas ja lankiausi pirma karta, irgi buvo idomu kaip ten viskas bus, nepaisant to kad pralaukiau pusvalandi atejus tiksliu savo laiku ir dar kirpo apie valanda esu labai patenkinta thumbup.gif  mano plaukai tiesus, reikejo tik pakirpti galiukus-dar niekad joks kirpejas taip kruopsciai manes nebuvo kirpes bigsmile.gif  prasedeta laika kompensavo rezultatas smile.gif  aisku tom kuriom reikia komforto ir grazios aplinkos bei arbatos per pertraukele tai netiks tokia kirpykla, nes salygos isties ten nekokios doh.gif  bet rezultato atzvilgiu tai niekuo ne prasciau kerpa nei visi isgirtieji stilistai.. smile.gif

O kur Rita dirba? Ar nefiliravo? Jei ne, tuomet adresiuka ir telefono numiera, please ax.gif

Aciu
Atsakyti
norėčiau paklaust, ar tas išgirtasis Juozas kerpa karštomis žirklėmis? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikta_teta: 10 sausio 2010 - 23:53
QUOTE(missed @ 2010 01 10, 14:01)
o as noreciau pagirti Rita, pas ja lankiausi pirma karta, irgi buvo idomu kaip ten viskas bus, nepaisant to kad pralaukiau pusvalandi atejus tiksliu savo laiku ir dar kirpo apie valanda esu labai patenkinta thumbup.gif  mano plaukai tiesus, reikejo tik pakirpti galiukus-dar niekad joks kirpejas taip kruopsciai manes nebuvo kirpes bigsmile.gif  prasedeta laika kompensavo rezultatas smile.gif  aisku tom kuriom reikia komforto ir grazios aplinkos bei arbatos per pertraukele tai netiks tokia kirpykla, nes salygos isties ten nekokios doh.gif  bet rezultato atzvilgiu tai niekuo ne prasciau kerpa nei visi isgirtieji stilistai.. smile.gif

Sutikite, kad vistiek labai įdomiai skamba..... tik galų pakirpimas užtruko valandą....
Atsakyti
QUOTE(pikta_teta @ 2010 01 10, 23:52)
norėčiau paklaust, ar tas išgirtasis Juozas kerpa karštomis žirklėmis? rolleyes.gif  ax.gif

as kazkaip ne viena karta skaiciau ir girdejau pries tas karstas zirkles, kazkaip tikrai aukstos klases kirpejai pries, kiek cia tos tiesos g.gif
Atsakyti