Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Spirgis @ 2010 01 02, 19:33)
O gal kas gali ką pasakyti apie Ametistėjos kirpėjas? Kaune čia..

Kelis kartus buvau Ametistejoj Akropoly, kirpo toks vaikinukas, Linas jei nemaisau vardo. Likau labai patenkinta, kadangi man ne visokie kirpimai imanomi del garbanotu plauku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 04 sausio 2010 - 11:48
o man labai patinka "Grozio Galerija" , o dar labiau patinka mano kirpeja Laura wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2010 01 06, 19:26)
o man labai patinka "Grozio Galerija" , o dar labiau patinka mano kirpeja Laura  wub.gif

"Grozio galerija" cia ta silainiuose? O kirpeja Laura pasiulo kaip kirptis ar dazytis, kad tikrai tau tiktu? Nes mane labai i nevilti "varo" tos, kurios sugeba kazka padaryti tik pagal pageidavimus blush2.gif jeigu ju dar primastau biggrin.gif vis dar ieskau kirpejos, kuri turetu fantazijos dazyme
Atsakyti
QUOTE(Heleniux @ 2010 01 06, 23:36)
"Grozio galerija" cia ta silainiuose? O kirpeja Laura pasiulo kaip kirptis ar dazytis, kad tikrai tau tiktu? Nes mane labai i nevilti "varo" tos, kurios sugeba kazka padaryti tik pagal pageidavimus  blush2.gif  jeigu ju dar primastau biggrin.gif vis dar ieskau kirpejos, kuri turetu fantazijos dazyme

Silainiuose "Grozio karalyste" biggrin.gif o galerija Savanoriuose, cia ir Rasa dirba, jos dazymai tikrai idomus, gerai dirba, as 3 menesi vis dar dziaugiuosi josios dazymu rolleyes.gif ir blizga plaukai, ir spalva gerule
Heleniux, tau patiktu, tik truputi kaina kandziojasi
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2010 01 02, 19:33)
O gal kas gali ką pasakyti apie Ametistėjos kirpėjas? Kaune čia..

Ačiū

Esu buvusi kelis kartus pas Ingą, kirpo karštomis žirklėmis. Nieko blogo (apart nelabai žemą kainą, pasakyt negaliu). Kirpo kruoščiai, gražiai.
O šeštadieniui esu užsirariuši pas Iną, dabar esu trumpokais plaukais, noriu kad ji padailintų, gal dar kokių idėjų turės.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 01 07, 19:23)
Esu buvusi kelis kartus pas Ingą, kirpo karštomis žirklėmis. Nieko blogo (apart nelabai žemą kainą, pasakyt negaliu). Kirpo kruoščiai, gražiai.
O šeštadieniui esu užsirariuši pas Iną, dabar esu trumpokais plaukais, noriu kad ji padailintų, gal dar kokių idėjų turės.

Ir as kerpuosi pas Inga, kruopsciai dirba. thumbup.gif
Atsakyti
labai patinka salonas ATIDE kaune ir savininke kirpeja Edita.niekur geriau neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 07, 19:54)
labai patinka salonas ATIDE kaune ir savininke  kirpeja Edita.niekur geriau neradau smile.gif

Man iš pradžių ji irgi patiko. Bet kai norejau apsikirpti trumpai berniukiškai max 2 cm ilgio, atsinešiau žurnalą su nuotrauką, o ji sugebėjo mane keistai iškarpyti ir visai net nepanašiai.. Ir kai kerpant pasakiau, kad čia ne taip noriu - pasakė, aš geriau žinau. Daugiau nebėjau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginariukė @ 2010 01 07, 18:27)
Ir as kerpuosi pas Inga, kruopsciai dirba.  thumbup.gif

O ji dirba Akropolyje ar Hyper maximoje?
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2010 01 07, 03:37)
Silainiuose "Grozio karalyste" biggrin.gif  o galerija Savanoriuose, cia ir Rasa dirba, jos dazymai tikrai idomus, gerai dirba, as 3 menesi vis dar dziaugiuosi josios dazymu rolleyes.gif ir blizga plaukai, ir spalva gerule
Heleniux, tau patiktu, tik truputi kaina kandziojasi

Na pagal ju pusalapyje surasytas kainas (buvo tik dazymo) dar visai pusetinos sakyciau smile.gif nebent cia pasenusi informacija?
Atsakyti
thumbup.gif Man geriausia kirpeja Kristina, kuri dirba Savanoriu pr. prie "office day", berots taip vadinasi ta parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2010 01 07, 23:26)
O ji dirba Akropolyje ar Hyper maximoje?

Akropolyje smile.gif
Atsakyti