QUOTE(marijax @ 2009 12 24, 02:48)
Laba, merginos. Patarkite, nukreipkite pas tokia kirpeja, kuri plauku galiuku "nefeleruoja", "neisgrauzia" ju su peiliukais ar dar kaip kitaip, o tiesiog su normaliom zirklutem pakerpa. Nezinau ar suprasite... Mano plaukai labai siursta kai ju galus iskarpo, as juos retai kerpu, auginu. Busiu labai dekinga.
Mastau, gal verta karstomis zirklemis pasikirpti. Su jom bent nebus rizikos, kad iskarpys galus:)
Patarkite, prasau.
puikiai tave suprantu,man kai isfeliruodavo...........kosmaras,uztaikiau ant tokios mergaciukes,ji man ir pati pasake-nefiliruokite,nes triusta labai greita nuo to.dabar visada sakau,kad net neimtu tu zirkliu,bet visven kiek einu,per tas pacias superamos isgirtas kirpejas ir neesu patenkinta.pas rita gaila laiko prasedeto,spalva geriau judita nutaike,otilija is alondz-galus pakirpo atmestinai,kaip mama vaikysteje pakirpdavo taip ir ji tik kaina
((((((((,spjoviau i viska ir nuejau i pirma pasitaikisia kuri buvo arciaisiai darbo-kirpimas dazymas 50lt:) tik nutamsino (vis prasau jog naturalia dazytu,nes zilu daug,o spalva mano kai nedazyti buna,visi sako,jog jie kaip dazyti atrodo).tad manau cia kirpeju reklama ir pan....aiku paskaita-orentacines kainas zinai,o paskui jau renkiesi kas kaip:)