Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(ingira @ 2009 12 28, 22:54)
kokiame salone, kurioje vietoje audrone dirba?

Parasiau jums i a.z
Atsakyti
gal katra esat buvus pas kurią iš kirpėjų salone, kur randas Kalniečių centro pirmam aukšte? g.gif

http://magnolija.web...m/kontaktai.htm
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 28, 22:50)
Reklama  lotuliukas.gif    As savo garbanas patikiu Audronei, cia ji prisiregistravus Audruzele.

Kažkaip kiek esi ko rekomendavus man patiko ir tiko, todėl manau surizikuosiu ir su kirpėja blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
noriu pabandyti pas garsuji Kestuti, gal turit kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 08, 09:24)
Ačiū labai šiam skyreliui  wub.gif perskaičiau visą sąžiningai ir užsirašiau pas Juozą. tiesiog norėjau kažko naujo, pabodo toks pat mano kirpėjos stilius. vakar apsilankiau pas Juozą Baltijos g. esančiam salone, likau patenkinta iki ausų  bigsmile.gif spalva plaukų nereali (ilgai ją rinko ir derino prie mano veido kompleksijos), kirpimą irgi labai ilgai taikė, plaukus ilgai tyrinėjo sprendė ką su manimi daryti. susidariau įspūdį, kad žmogus tausoja kiekvieną plaukelį ir neskuba jo darkyti. kol sėdėjau su dažais, dar ir fantastiška arbata pavaišino  blush2.gif žodžiu rezultatas pritrenkiantis (net mb namuose pagyrė  biggrin.gif kas retai nutinka...), piniginės pratuštėjimo bijojau didesnio, išeinant dar pamokė kaip naują šukuoseną prižiūrėti (aš su plaukais nemėgstu terliotis, tai jis mane nukirpo taip kad reiktų minimalios priežiūros, kurią kaip pirmokėlei dar išaiškino  thumbup.gif ) Juozas turės naują nuolatinę klientę  biggrin.gif

Gal galetum idet foto, kaip Juozas pakirpo 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 11 04, 21:02)
Dedu didelį pliusą Rūtai iš salono "Jurgita"  thumbup.gif Šiandien buvau pas ją pirmą karta ir tikrai eisiu dar ne vieną. Nudaže, pakirpo, vienu žodžiu sutvarkė plaukus tikrai super  wub.gif
Ir tikrai nebrangininkė  thumbup.gif

Ir jusu noreciau paklausti, gal galetumet ideti kokia nuotraukele? 4u.gif
Lengviau apsispresti butu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lolce @ 2009 11 13, 19:41)
rekomenduociau savo kirpeja Jurate, kuriai visada smagu ka nors idomiau sugalvoti ir nukirpti smile.gif.. Mano ir sunenas 17 metu eina ir negali atsidziaugt jos kirpimukais, o ir as patenkinta, nes visada buna kas nors idomesnio sugalvota. Ji dirba Veronos salone Savanoriu prospekte smile.gif

Gal galetumete ikelti ir Jurates kirpimo rezultata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 12 24, 02:48)
Laba, merginos. Patarkite, nukreipkite pas tokia kirpeja, kuri plauku galiuku "nefeleruoja", "neisgrauzia" ju su peiliukais ar dar kaip kitaip, o tiesiog su normaliom zirklutem pakerpa. Nezinau ar suprasite... Mano plaukai labai siursta kai ju galus iskarpo, as juos retai kerpu, auginu. Busiu labai dekinga.

Mastau, gal verta karstomis zirklemis pasikirpti. Su jom bent nebus rizikos, kad iskarpys galus:)

Patarkite, prasau.

puikiai tave suprantu,man kai isfeliruodavo...........kosmaras,uztaikiau ant tokios mergaciukes,ji man ir pati pasake-nefiliruokite,nes triusta labai greita nuo to.dabar visada sakau,kad net neimtu tu zirkliu,bet visven kiek einu,per tas pacias superamos isgirtas kirpejas ir neesu patenkinta.pas rita gaila laiko prasedeto,spalva geriau judita nutaike,otilija is alondz-galus pakirpo atmestinai,kaip mama vaikysteje pakirpdavo taip ir ji tik kaina sad.gif((((((((,spjoviau i viska ir nuejau i pirma pasitaikisia kuri buvo arciaisiai darbo-kirpimas dazymas 50lt:) tik nutamsino (vis prasau jog naturalia dazytu,nes zilu daug,o spalva mano kai nedazyti buna,visi sako,jog jie kaip dazyti atrodo).tad manau cia kirpeju reklama ir pan....aiku paskaita-orentacines kainas zinai,o paskui jau renkiesi kas kaip:)
Atsakyti
O gal kas gali ką pasakyti apie Ametistėjos kirpėjas? Kaune čia..

Ačiū
Atsakyti
Labas vakaras, o gal kuri lanketes Andre Team salone pas Jolita? Kokie ispudziai?
Atsakyti
Ar kas nors lankotės Salon+ (Megoje)?
Gal kurią kirpėją rekomenduotumėt, kuri gražiai ilgus plaukus iškarpytų. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2010 01 02, 21:33)
O gal kas gali ką pasakyti apie Ametistėjos kirpėjas? Kaune čia..

Ačiū

Esu buvus Akropolį pas Ievą, kirpausi tik galiukus, bet nelikau patenkinta blush2.gif Nukirpo per kelias minutes, kiek kliuvo, kiek nekliuvo, paliko nemažai netriušusių galų, kažkaip man ji atmestinai kirpo schmoll.gif Paprastoj kirpykloj už perpus mažesnę kainą man žymiai geriau pakirpdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man pats geriausias kirpejas Kaune - Andrius (salonas "Andre") thumbup.gif Kerpuosi pas ji jau 10m. ir visada lieku patenkinta rezultatu smile.gif
Atsakyti